![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Witam serdecznie,
Mysle, że mam dla niektórych bardzo ciekawa informację ... Czytajcie więc "WY-Palacze" :zeby: --------------------------------------------------------------------------------------------- Telekomunikacja Polska postanowiła zmodyfikować swoją flagową ofertę dostępu do sieci Internet. Użytkownikom Neostrady TP znacząco wzrośnie szybkość transferu danych. Od 1 maja prędkość w Neostradzie TP opcji 128 kbps zwiększy się do 320 kbps, zaś opcja 512 kbps przekształci się w 640 kbps. Wzrostowi prędkości nie towarzyszy wzrost ceny. Zmiana dotyczy zarówno nowych, jak i dotychczasowych Klientów usługi. - Szybszy transfer danych bez wzrostu ceny spowoduje, że Neostrada TP będzie dużo atrakcyjniejszą usługą dla Klientów - powiedział dyrektor Pionu Multimediów TP Mariusz Gaca. Zwrócił uwagę, że klienci indywidualni zapłacą nawet mniej niż dotychczas, gdyż dostęp do Internetu dla nich został niedawno zwolniony z podatku VAT. - Oznacza to, że realnie zapłacą o 7 proc. mniej - przekonuje dyr. Gaca. Klienci, którzy zamówią dowolną opcję Neostrady TP zapłacą za aktywację usługi 1,07 zł z VAT. Oferta jest aktualna do końca kwietnia. Dodatkowo osoby, które podpiszą umowę na co najmniej 12 miesięcy otrzymają w prezencie grę multimedialną. Dodatkowo użytkownicy Neostrady TP otrzymują m.in.: - w opcji 640 kb/s - 50 lub 100 MB przestrzeni dyskowej - w opcji 320 kb/s - konto pocztowe w domenie neostrada.pl o pojemności 5 MB --------------------------------------------------------------------------------------------- Życzę miłego popołudnia
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Ja mam neo 128 i jestem ciekawy czy wzrośnie prędkość u mnie czy będzie to oferta tylko dla nowych użytkowników neo
Byłbym very happy gdyby to było dla wszystkich
Ostatnio zmieniany przez piotrek123 : 13.04.2004 o godz. 18:50 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Indywidualista
![]() |
piotrek123:
Zmiana dotyczy zarówno nowych, jak i dotychczasowych Klientów usługi. No jak myślisz, przeczytałeś dokładnie? :zeby: U wszystkich wzrośnie! ![]() Istnieje równiez szansa, że limity w NEO o niższej przepustowości nie zostaną włączone i będzie można ściągać do woli ... Jest to jeszcze niepotwierdzone info, ale jednak "specjaliści" TP badają rynek, ilość ściaganych i wysylanych danych i może być niespodzianka.
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
hmmmmm, hmmmmm, bylo by pieknie z ich strony......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale ja juz mam 655,2 kb/s od zalozenia neo (rok temu)
![]() pozdro ![]() ps - dzisiaj 12 kwietnia a nie 1
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Byłoby pięknie jakby to zrobili
Poczekamy, zobaczymy...
|
|
|
|
#7 |
|
Indywidualista
![]() |
Smartek: Przy wartości prędkości.
Już nieraz było to przerabiane wszędzie, Google Twoim przyjacielem ... ![]() 640kbps będzie dopiero teraz i to w pełni prawdziwe!
|
|
|
|
|
#8 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
eeejjjoo to był obyło wypasione. Niewiele więcej ale więcej.... 1mb :chytry: ?
Hahah Kolejny raz, dzwonie po raz czwarty pod 9393, co z moimi rachunkami za NEo. Dupa pokłuciłem się, bo pani powiedziała że "....dlaczego pan mówi że ma, jak pan nie ma..." znowu zapewnią mnie że przyjdą Dobra kolejny raz w maju zadzwonie..... rachunków jak nie ma, tak nie ma
|
|
|
|
#9 |
|
Indywidualista
![]() |
miles: Na razie nie jest planowane wprowadzenie NEO TP 1MBIT
|
|
|
|
|
#10 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
niech zmniejsza te 99zl do 50zl to wezme te 320kb
|
|
|
#11 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
No, to ja rozumiem
![]() Ale matteo, mam nadzieje, ze to nie jest spozniony zart primaaprilosowy? ![]() Ale tak serio to gadalem jakis czas temu z kolesiem z TPSA i zapowiadal tego typu promocje (zalozylem nawet watek na ten temat). Nie znane jeszcze wtedy byly szczegoly, ale jesli przedstawiaja sie w ten sposob to po prostu super! W takim razie nie mam na co czekac i zakladam sobie natychmiast to cudo. Zwlaszcza, ze instalacja kosztuje teraz zlotowke. Cholera, jeszcze troche i bede musial pochwalic TPSA ![]() A jesli chodzi o limity to na 90% rowniez je zlikwiduja. O tym tez mowil mi tamten facet. Kurcze, moze w koncu bede mial stale lacze....
|
|
|
#12 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Jakoś nie lubię tych niespodzianek z tpsa, jak powiedzieli że dadzą 320kb to dadzą pewnie 192kb ^_^ jak ich znamy.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
640/8 = 80 kilo
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
dobra, pysznią się zwiększeniem transferów... a problem IP 83.x.x.x jest nadal...
|
|
|
#15 |
|
Indywidualista
![]() |
To jest pełna, w 100% sprawdzona informacja prasowa
|
|
|
![]() |
|
|