![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
będziesz miał prędkość 32 kb/s.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ciekawe kiedy tpsa zrobi kolejne promocje np 100kb/s za 50zl
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
No mi wyglada na to, ze Neo zwolnilo. Od dwoch dni transfer nie przekracza 4 - 5 KB/s. Co ciekawe, router dalej wykrywa polaczenie jako 384kb/s.
Gdyby zrobili to wczesniej, to chyba zrobilbym afere, bo policzylem z baaardzo duzym narzutem dane, ktore ewentualnie moglem sciagnac i wyszlo mi 2 do 2,5GB. Do tego pewnie dochodzi jeszcze serfowanie na necie (ale raczej w stopniu umiarkowanym, bo ja nie mam na to czasu, a moj ojciec tylko od czasu do czasu w nocy troche posiedzi), ale razem nie ma mozliwosci, zeby doszlo do 5. No ale do konca miesiaca zostalo kilka dni, ja nie potrzebuje super szybkiego transferu, wiec niech im bedzie. Pokloce sie, jak bede mial na to wiecej czasu.
|
|
|
#4 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Ja mam już od 5 dni transfer 4KB/s, obcieli jak pobrałem 6 GB danych. Czekam do 1 czerwca, ciekawe czy nie zapomną włączyć 320kb
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Hmmm... czyli jednym wczesniej innym pozniej... Chyba jednak sie tam przejde i zrobie afere...
|
|
|
#6 |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
tu coś dla użyszkodników okrojonej neostrady http://www.turbokrecik.neostrada.pl/. co prawda sam neo nie mam ale dziele się informacją
|
|
|
#7 |
|
αρχή
a taki transfer miałem ssając ze strony ati:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
U mnie raczej też jest 80kb/s bo w flash get sięga 70-77kB/s
![]() Macie jakąś stronke do sprawdzenia szybkości łącza ??
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
http://www.numion.com/MaxSpeed/index.html
|
|
|
|
#10 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dziex
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
tylko ze numion nie sprawdzi obiektywnie ... sprawdzi mniej-wiecej
a IMO najlepiej chyba odpalic jakiegos duzego i dobrego FTPa i tam sprawdzic. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
αρχή
a netlimiter?
czy to, co pokazuje, jest wiarygodne? podobno total commander daje wiarygodne wyniki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 26.05.2004 o godz. 21:31 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Mam okazje zalozyc neo 640 i prawdopodobnie sie zdecyduje, ale mam tylko 2 drobne pytania
:1. jak to jest na dzien dzisiej szy z tymi ip z puli 83.... Czy problem juz zniknal, czy dalej jest mozliwosc ze ja akurat trafie na te ip. Moze jest jakis sposob na unikniecie tego. 2. awaryjnosc neostrady. No wlasnie, czesto sa z nia problemy, czy raczej sporadycznie. Chodzi mi o waria typu brak dostepu do sieci przez jakis czas. Dzieki za odpowiedz .
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
2. Jesli chodzi o awarie to raz, kiedy probowalem sie rano polaczyc, nie bylo to mozliwe, ale nie wiem, ile to trwalo, bo musialem wyjsc z domu i nie bylo mnie caly dzien. Poza tym jeszcze podczas Eurowizji dwa razy przez kilka minut Neo nie dzialalo.
|
|
|
|
#15 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
1. Mam pulę 83, jak narazie wszystkie strony jakie odwiedzałem otwierają się szybko i bez problemowo
. 83 raczej dostaniesz napewno.2. Od lutego mam neostradę i miałem tylko jedną "awarię", przez 15 min nie mogłem się zalogować, no ale to była awaria ogólno krajowa
|
|
|
|
![]() |
|
|