Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.11.2002, 14:25   #16
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 31.10.2002
HelpMAN zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Druss napisa***322;(a)

Helpman to ty wyjechales pierwszy z propozycja handlu wiec zapomnij o jakiejkolwiek grabie, dla mnie probujesz sie poprostu wykupic, ja do ciebie juz nie mam zaufania poprostu.
ale kto tu zrobil "z igly widly" mogli napisac ze nie interesuje ich wymiana i byloby ok a oni zaczeli wjerzdzac na mnie
HelpMAN jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.11.2002, 14:47   #17
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)

ale kto tu zrobil "z igly widly" mogli napisac ze nie interesuje ich wymiana i byloby ok a oni zaczeli wjerzdzac na mnie
Nie mogę się powstrzymać i muszę to napisać:

Zgadzam się - niektórzy zapewne też się wymienia między sobą płytami, ale oficjalnie krytykują taką postawę i nic o tym nie wiedzą. Sądzę, że nawet jeżeli to jest złe (bo oficjalnie jest), to nie powinniście robić z igły wideł ^_^ .

Jeżeli mnie by tak zbluzgali i skrytykowali za chęć wymiany, to też napewno bym się zarejestrował jeszcze raz. Ale czy to źle?? Wytłumaczcie mi, w czym problem??
Stary 03.11.2002, 14:51   #18
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
ZiP napisa***322;(a)

Nie mogę się powstrzymać i muszę to napisać:

Zgadzam się - niektórzy zapewne też się wymienia między sobą płytami, ale oficjalnie krytykują taką postawę i nic o tym nie wiedzą. Sądzę, że nawet jeżeli to jest złe (bo oficjalnie jest), to nie powinniście robić z igły wideł ^_^ .

Jeżeli mnie by tak zbluzgali i skrytykowali za chęć wymiany, to też napewno bym się zarejestrował jeszcze raz. Ale czy to źle?? Wytłumaczcie mi, w czym problem??
Otoz to, chociaz jeden GOŚĆ mnie zrozumial!! THX i czekam na wypowiedzi innych a konkretnie <b> Astera </b>

siema
HelpMAN jest offline  
Stary 03.11.2002, 16:06   #19
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
qrcze nie wiem jak mozecie nie ma zadnego astera tylko jest MASTER

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 03.11.2002, 16:18   #20
/||\aster
Gość

Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)

Otoz to, chociaz jeden GOŚĆ mnie zrozumial!! THX i czekam na wypowiedzi innych a konkretnie <b> Astera </b>

siema
Wiesz co ja o tym mysle, to ze teraz robisz z siebie kaleke, ze ci naublizalem i w ten sposob probojesz odzyskac zaufanie, ktore straciles u wiekszosci forumowiczow, chcesz przeniknac i inwigilowac userow.
Powiedz mi jeszcze dlaczego ta twoja strona www.piatal.prv.pl jest taka dziwna, miala byc taka lamerska, tak specjalnie bo to widac i nie tylko ja to zauwazylem.
Zanim doszlo do tej afery, to dlaczego chciales sprzedac tyle rzeczy tu kable, radia i wspolpraca bardzo to dziwne czy nie chciales poznac adresow od forumowiczow, a pozniej im zrobic kolo tylka
Mowisz(tak mysle bo na to pytanie nie odpowiedziales, dokladnie, tak mi sie wydaje) ze zmieniles nicka bo cie tam zbluzgali wiec dlaczego w niektorych postach odpowiadasz piatalowi wg. mnie chciales zatrzec slady po piatalu.
Zdradzil cie pospiech.

P.S.
I to sie nazywa schizofrenia:-D

Stary 03.11.2002, 17:30   #21
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Wiesz co ja o tym mysle, to ze teraz robisz z siebie kaleke, ze ci naublizalem i w ten sposob probojesz odzyskac zaufanie, ktore straciles u wiekszosci forumowiczow, chcesz przeniknac i inwigilowac userow.
Powiedz mi jeszcze dlaczego ta twoja strona www.piatal.prv.pl jest taka dziwna, miala byc taka lamerska, tak specjalnie bo to widac i nie tylko ja to zauwazylem.
Zanim doszlo do tej afery, to dlaczego chciales sprzedac tyle rzeczy tu kable, radia i wspolpraca bardzo to dziwne czy nie chciales poznac adresow od forumowiczow, a pozniej im zrobic kolo tylka
Mowisz(tak mysle bo na to pytanie nie odpowiedziales, dokladnie, tak mi sie wydaje) ze zmieniles nicka bo cie tam zbluzgali wiec dlaczego w niektorych postach odpowiadasz piatalowi wg. mnie chciales zatrzec slady po piatalu.
Zdradzil cie pospiech.

P.S.
I to sie nazywa schizofrenia:-D
ok kable jakies tam sprzedawalem ale o jakie radia ci chodzi?? bo tego nie rozymiem a co do mojej strony to fakt musze ja zmodernizowac a pozatym skonczy ten temat!!

siema
HelpMAN jest offline  
Stary 03.11.2002, 18:50   #22
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)

ok kable jakies tam sprzedawalem ale o jakie radia ci chodzi?? bo tego nie rozymiem a co do mojej strony to fakt musze ja zmodernizowac a pozatym skonczy ten temat!!

siema
A dla mnie to Ty jestes KOZAK, bo najpierw się odgrażasz, a potem chcesz szybko zakończyć kompromitacje i juz jest "siema".

Nie rusza mnie w przeciwieństwie do innych, że chciałeś zachandlować na forum, bo to w końcu forum cdr.

"Kim Ty w ogóle k...a jesteś?"
f.

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline  
Stary 03.11.2002, 19:13   #23
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dla mnie zawsze były podejrzane pewne posty a tym bardziej Ankiety typu: jakiego masz penisa, ile masz lat,ile dziennie nagrywasz płyt ,ile masz nagrywarek i jakie,gdzie kupujesz płytki,skąd pochodzisz .CZY TO NIE SĄ STANDARDOWE PYTANIA NA PRZESŁUCHANIACH?
Jak byłem w wojsku to na każdej radiostacji była tabliczka"Uwaga.Wróg podsłu****e" a teraz by trzeba te tabliczki umieszczać na komputerach.
lopus jest offline  
Stary 03.11.2002, 19:23   #24
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Kurde ale mnie ocenzurowało,to słowo pochodzi od "podsłuchiwania" a nie od "penisa"
Dołączone obrazki
-uwaga.jpg 
lopus jest offline  
Stary 03.11.2002, 19:40   #25
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
forest napisa***322;(a)

A dla mnie to Ty jestes KOZAK, bo najpierw się odgrażasz, a potem chcesz szybko zakończyć kompromitacje i juz jest "siema".

Nie rusza mnie w przeciwieństwie do innych, że chciałeś zachandlować na forum, bo to w końcu forum cdr.

"Kim Ty w ogóle k...a jesteś?"
f.
kim jestem zwyklym kolesiem ktory cos tam nagrywa i cos tam sprzedaje albo sie wymienia!! jestem poprostu zwyklym kolesiem ktory z nudow wchodzi na forum zeby popisac!!

siema
HelpMAN jest offline  
Stary 03.11.2002, 20:04   #26
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cholera - widzę że coś mnie omineło.:-D
paput2000 jest offline  
Stary 03.11.2002, 20:09   #27
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
lopus napisa***322;(a)
Dla mnie zawsze były podejrzane pewne posty a tym bardziej Ankiety typu: jakiego masz penisa,CZY TO NIE SĄ STANDARDOWE PYTANIA NA PRZESŁUCHANIACH?
Przesłuchiwano mnie kilka razy w życiu, ale nikt nie pytał mnie o penisa.
Stary 03.11.2002, 20:13   #28
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
lopus napisa***322;(a)
Dla mnie zawsze były podejrzane pewne posty a tym bardziej Ankiety typu: jakiego masz penisa, ile masz lat,ile dziennie nagrywasz płyt ,ile masz nagrywarek i jakie,gdzie kupujesz płytki,skąd pochodzisz .CZY TO NIE SĄ STANDARDOWE PYTANIA NA PRZESŁUCHANIACH?
Jak byłem w wojsku to na każdej radiostacji była tabliczka"Uwaga.Wróg podsłu****e" a teraz by trzeba te tabliczki umieszczać na komputerach.
odnosnie tych penisow i pytania... nigdy nie bylem w wojsku (amnestia pana ministra obrony narodowej dla studentow). a ankieta byla dla jaj, bo sie nudno robilo. poza tym chcialem niektorym uzmyslowic, zeby nie osmieszali sie i nie rzucali ankiet na byle jaki temat.

woitas jest offline  
Stary 03.11.2002, 20:15   #29
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
tak na marginesie, panowie i panie, zakonczmy ten temat. nudne to juz jest i niepowazne. niech sobie robi(a) co chce(a). nie wy dostaniecie po pupie.

woitas jest offline  
Stary 03.11.2002, 20:57   #30
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
mam nadzieje że jakiś pan z nadzoru przychyli sie do prosby o zamkniecie tego topicu . Dyskusja zawżała na temat pana helpmana i toczy sie tak długo ze mam juz tego dość .
ludzie dajcie sobie juz siana
ja osobiscie mam to gdzies że on zrobil sobie dwie tożsamosci na forum . olejcie to i dajcie sobie spokój .
tomgoo jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: