![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Cytat:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
Zgadzam się - niektórzy zapewne też się wymienia między sobą płytami, ale oficjalnie krytykują taką postawę i nic o tym nie wiedzą. Sądzę, że nawet jeżeli to jest złe (bo oficjalnie jest), to nie powinniście robić z igły wideł ^_^ . Jeżeli mnie by tak zbluzgali i skrytykowali za chęć wymiany, to też napewno bym się zarejestrował jeszcze raz. Ale czy to źle?? Wytłumaczcie mi, w czym problem??
![]() |
#18 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
siema
![]() |
#19 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
qrcze nie wiem jak mozecie nie ma zadnego astera tylko jest MASTER
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
Powiedz mi jeszcze dlaczego ta twoja strona www.piatal.prv.pl jest taka dziwna, miala byc taka lamerska, tak specjalnie bo to widac i nie tylko ja to zauwazylem. Zanim doszlo do tej afery, to dlaczego chciales sprzedac tyle rzeczy tu kable, radia i wspolpraca bardzo to dziwne czy nie chciales poznac adresow od forumowiczow, a pozniej im zrobic kolo tylka ![]() Mowisz(tak mysle bo na to pytanie nie odpowiedziales, dokladnie, tak mi sie wydaje) ze zmieniles nicka bo cie tam zbluzgali wiec dlaczego w niektorych postach odpowiadasz piatalowi wg. mnie chciales zatrzec slady po piatalu. Zdradzil cie pospiech. P.S. I to sie nazywa schizofrenia:-D |
|
![]() |
#21 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
siema
![]() |
#22 | |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
Nie rusza mnie w przeciwieństwie do innych, że chciałeś zachandlować na forum, bo to w końcu forum cdr. "Kim Ty w ogóle k...a jesteś?" f.
![]() |
![]() |
#23 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Dla mnie zawsze były podejrzane pewne posty a tym bardziej Ankiety typu: jakiego masz penisa, ile masz lat,ile dziennie nagrywasz płyt ,ile masz nagrywarek i jakie,gdzie kupujesz płytki,skąd pochodzisz .CZY TO NIE SĄ STANDARDOWE PYTANIA NA PRZESŁUCHANIACH?
Jak byłem w wojsku to na każdej radiostacji była tabliczka"Uwaga.Wróg podsłu****e" a teraz by trzeba te tabliczki umieszczać na komputerach. |
![]() |
![]() |
#24 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Kurde ale mnie ocenzurowało,to słowo pochodzi od "podsłuchiwania" a nie od "penisa"
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
siema
![]() |
#26 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cholera - widzę że coś mnie omineło.:-D
|
![]() |
![]() |
#27 | |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak na marginesie, panowie i panie, zakonczmy ten temat. nudne to juz jest i niepowazne. niech sobie robi(a) co chce(a). nie wy dostaniecie po pupie.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
mam nadzieje że jakiś pan z nadzoru przychyli sie do prosby o zamkniecie tego topicu . Dyskusja zawżała na temat pana helpmana i toczy sie tak długo ze mam juz tego dość .
ludzie dajcie sobie juz siana ja osobiscie mam to gdzies że on zrobil sobie dwie tożsamosci na forum . olejcie to i dajcie sobie spokój . |
![]() |
![]() |
|
|