Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   sciagnij, ogladnij i lepiej uwierz (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sciagnij-ogladnij-lepiej-uwierz-15935/)

ollo 08.02.2003 12:43

Witam wszystkich.

Zarejestrowałem się dzisiaj i co widzę? Pociemniało mi w oczach, czas się cofnął, łezka zakręciła sie w oku:

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)

lda #09
sta 712
lda #15
sta 709

Toż to assembler 6502! Nie sądziłem, że jeszcze kiedykolwiek to zobaczę. Eeeech czasy.... Sniper też warowałeś pod kioskem aż pojawią się Tajemnice Atari?

Co tu pisać, topic nie o tym przecież, ale Sniper masz u mnie :piwo: za to.

Pozdrawiam

misz_masz 08.02.2003 10:39

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Co to ma być...1 plik mi się nie włancza, a w drugim jakiś dx error:(
A jakiego masz DirectXa? Może trzeba by nowszego podinstalować?

camfo 07.02.2003 11:37

Co to ma być...1 plik mi się nie włancza, a w drugim jakiś dx error:(

Laser 07.02.2003 11:36

Witam !

Ok wiem jak to trza odpalac - heh zasysa sie najpierw emulatory z tego ftp a potem demka w tych dziwnych formatach i odpala demka z emulatorów - wczoraj nie myslałęm zeby na to wpasc;)

Teraz pytanie co jest do czego tzn jaki emulator obsługuje jakie pliki.???

PS: Jak mój sasiad to zobaczył to do tej pory na kuju od szczotki szczeke trzyma zeby mu nie szorowała szczeka o podłoge.

PS2: Te demka jak wiecie byy jush za czasów kiedy kompy miałey pod machą 486 i 16MB RAMU - na tym to sie cholernie cieło - ale wystarczyło dodac troche ramu i było miodzio / z opowiadan sasiada Amigowca ;) /

Laser 07.02.2003 11:30

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
ok, juz sobie poradzilem. Przycisniecie na pliku to bylo jego zaznaczenie, potem trzeba bylo jeszcze dac sciaganie. Na razie sie sciaga, zobaczymy, co to jest.

;) ;)

andrzejj9 07.02.2003 02:02

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
wejsc wszedlem, ale sciagnac nie moge i nie wiem dlaczego :(
trzeba zrobic cos jeszcze oprocz zwyklego przycisniecia na nazwie pliku?

ok, juz sobie poradzilem. Przycisniecie na pliku to bylo jego zaznaczenie, potem trzeba bylo jeszcze dac sciaganie. Na razie sie sciaga, zobaczymy, co to jest.

andrzejj9 07.02.2003 02:00

Cytat:

januszp napisa***322;(a)
Dema na platformę PC nie są ,biorąc pod uwagę moc sprzętu niczym nadzwyczajnym .
Pamiętam ,jak ładnych kilka lat temu zobaczyłem co programiości mogą wycisnąć (PhenomenaDemo) z Amigi i naprawdę było to coś .
Padły tutaj słowa dotyczące muzyki w demach - ten temat zawsze mnie interesował ...do tego stopnia iz sam kiedyś próbowałem swoich sił na tym polu .
Niekwestionowanym mistrzem polskiej sceny muzycznej(i nie tylko) jest od kilku lat XTD .Ile można i z jakim skutkiem zmieścić muzy w 30Kb ? - kilka utworów (XTD.zip) w różnych klimatach znajduje sie w poniższym linku .Jako odtwarzacz proponuje Winamp-a .jaro

http://www.edysk.pl/
nick: jaro1
hasło: jarojaro0

wejsc wszedlem, ale sciagnac nie moge i nie wiem dlaczego :(
trzeba zrobic cos jeszcze oprocz zwyklego przycisniecia na nazwie pliku?

andrzejj9 07.02.2003 01:53

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

W tym ftp sie grzeznie i grzeznie - tam sa jakies emulatory atari itp - niech ktos bardziej doswiadczony na to looknie i powie co to jest

Katalog pub

to prawda, wszedlem tam na chwile, ale szybko dalem sobie spokoj, bo nic nie moglem znalezc, a szkoda mi bylo internetowego czasu. Moze ktos ze stalym laczem cos ciekawego tam znajdzie, ja sie poddalem.

januszp 07.02.2003 01:11

Dema na platformę PC nie są ,biorąc pod uwagę moc sprzętu niczym nadzwyczajnym .
Pamiętam ,jak ładnych kilka lat temu zobaczyłem co programiości mogą wycisnąć (PhenomenaDemo) z Amigi i naprawdę było to coś .
Padły tutaj słowa dotyczące muzyki w demach - ten temat zawsze mnie interesował ...do tego stopnia iz sam kiedyś próbowałem swoich sił na tym polu .
Niekwestionowanym mistrzem polskiej sceny muzycznej(i nie tylko) jest od kilku lat XTD .Ile można i z jakim skutkiem zmieścić muzy w 30Kb ? - kilka utworów (XTD.zip) w różnych klimatach znajduje sie w poniższym linku .Jako odtwarzacz proponuje Winamp-a .jaro

http://www.edysk.pl/
nick: jaro1
hasło: jarojaro0

Laser 06.02.2003 23:40

Ilość załączników: 1
Witam !

Ooooooooooooo K..... wszedłem na www.farb-rausch.com i zassałem co nieco i nie moge teraz geby zamknąć - sa tam tesh demka po 7MB oraz takie cudo z muzyką ze wszystkich demek z mozliwoscia zapisania oundtracków w tylko wavach - uaga jeden zajął mi 60MB !!

Trzeba rec / czerowone kółko / nacisnąc i poczekac ash pasek dojdzie do konca ;)

Laser 06.02.2003 23:31

Witam !

W tym ftp sie grzeznie i grzeznie - tam sa jakies emulatory atari itp - niech ktos bardziej doswiadczony na to looknie i powie co to jest

Katalog pub

andrzejj9 05.02.2003 16:12

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Dobra zmieniłem system i otworzyłem pliki||
Teraz moge powiedzieć : Ja *******e:o

:spoko:

Szkoda, ze na tej stronie nie bylo czegos jeszcze. Ale spisalem sobie z jednej gazety link, gdzie podobno jest sporo tego typu demek

ftp://ftp.klosz.art.pl

jeszcze nic nie sprawdzilem, ale jest tam tego podobno prawie 2GB wiec pewnie cos fajnego rowniez sie znajdzie.

tomgoo 04.02.2003 21:29

Dobra zmieniłem system i otworzyłem pliki||
Teraz moge powiedzieć : Ja *******e:o

shyja 04.02.2003 19:54

he, niezłe!! Naprawde!! Nie mam słów.

Eee... muza....

Muza jest dobra. Skąd ją wziąłeś? :fiu:

Sniper 30.01.2003 01:36

Widzisz Laser - ucz sie ucz a garb sam ci wyrośnie ;)

Ty forum juz masz zrobione - a ja ku^$#^$ się jeszcze męcze

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17.