![]() |
Witam !
Jestem w szoku - dlaczego nie moga gierek 3D robic w takich rozmiarach ... :3msie: ;) |
No i oczywiscie mnie nie chce się otworzyć.....:(
|
Ja ze swojej strony dodam dwa słowa komentarza
ja *******ę ! |
Nie chce wyjsc na malkontenta, ale jakos mi szczena nie opadla :) Po prostu widzialem juz takie demka i wiem co koderzy scenowi potrafia wycisnac z asemblera. A te demka zapewne pochodza z jakiegos demo-party, z konkurencji "do 64kb". Jestem pewien, ze na sieci krazy cale mnostwo takich prac scenowych.
Pozdrawiam! |
Cytat:
Jak cos nie tak to prosze mnie poprawic. Aha,demka są za***iste a rezydują sie w pamieci i zabierają 250MB!!! jedno... |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Bardzo fajne, szkoda ze tak malo ludzi pisze programy w assembleze. Chociaz samemu by mi sie nie chcialo wklepywac tysiecy lini kodu:P
|
Cytat:
1.moim zdaniem jest to jakies makro, które wypisuje na ekranie zaawartość zmiennej podanej jako parametr i czeka na nacisnięcie klawisza 2.to jest jakas procedura z C-64,chyba odnosząca sie do kopiowania dyskietki. Zgadłem-odpisz!!! |
i tak po koleji :
lopus: 1.To nie jest makro tylko assembler 8086/8088/80286/80386 i jest to fragment procedury zapisu do pliku 2.Procedurka ale w assemblerze i to z atari 800/800xl/800xe/65xe/130xe - czyli po prostu 6502 - c64 maja podobne procki ale mape dysku rózne. a co robi ustawia kolor czcionki na ekranie w trybie tekstowym na max jasność i jasność ramki wokół ekranu txt na 9 ;) wiec lopus sorki ale kiszka ;) CormaC: Widać że kolega sie orientuje w temacie i do dostyć - niewiem czy jeszcze pracuje u was w redakcju Daniel 'DAN' Ś. zajmował sie płytkami i robił to mroczne menu na płytce cd-actiona- jeżeli jeszcze robi to go pozdrów serdecznie od Sniper-a - z Zawiercia (jak nadal nie bezie pamiętał a wydaje mi sie że bedzie (ale to było szmat czasu temu) to powiedz mu tylko DZZ Katowice - oraz ze Makjor Brox Rulez ;))) - dla niewiedzących był to 1 człowiek który miał tyle cierpliwości że tłumaczył mi własnie assemblera. ;) Master: zrobiłem sobie taki fajnu opis ale w pliku txt/ jak chcesz wysle a materiały znajdziesz po prostu wpisujac hasło assembler adresó nie znam bo pewno juz moje stare juz nie istnieją |
Ilość załączników: 1
Master - thx za cierpliwośc ;))
LUDZIE !!!!!!!!! ale mi sie verbatimu po 3 latach powaliły zostały tylko obrazy listy directory a pliki wywaiło nic odczytac nie moge - ale troche odratowałem i Master może ci sie przyda . Nie jestem autorem tych plików kiedys zaciagłem je z netu zreszta to i tak pisze najwazniejszy powinien byc plik assembler.txt włąsnie od BinBoy-a . Pliki opisujace sposób łamania programów służa tylko nauce podstawowych rozkazów - tak najprosciej poznac assemblera ogladjąc gotowce. na koniec ostrzezenie - assembler wciaga jak nie masz qpy czasu daruj sobie ;) |
A czym to otworzyc ???
|
Dema są z www.infojama.pl I raczej tam należy pytać o szczegóły. 8)
|
Cytat:
To moj tysieczny post |
Miło mi /|\aster, że zużyłes 1000 posta na mnie ;)) a czym otworzyc hmmmm niech sie zastanowie eeee (1.rar) hmmmm eeeeee no chyba WinRar (ale wersja conajmniej 3.00)
pozdro /|\aster wiesz że wczoraj do 2.30 gadalismy - ale rachunek za modem zapłacisz ;)) - ale zawsze mozemy pogadac o duperelach nawet gg mój znasz ;) |
Cytat:
Numer znam, nawet jest zapisany kontaktach :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |