![]() |
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się dzisiaj i co widzę? Pociemniało mi w oczach, czas się cofnął, łezka zakręciła sie w oku: Cytat:
Co tu pisać, topic nie o tym przecież, ale Sniper masz u mnie :piwo: za to. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Co to ma być...1 plik mi się nie włancza, a w drugim jakiś dx error:(
|
Witam !
Ok wiem jak to trza odpalac - heh zasysa sie najpierw emulatory z tego ftp a potem demka w tych dziwnych formatach i odpala demka z emulatorów - wczoraj nie myslałęm zeby na to wpasc;) Teraz pytanie co jest do czego tzn jaki emulator obsługuje jakie pliki.??? PS: Jak mój sasiad to zobaczył to do tej pory na kuju od szczotki szczeke trzyma zeby mu nie szorowała szczeka o podłoge. PS2: Te demka jak wiecie byy jush za czasów kiedy kompy miałey pod machą 486 i 16MB RAMU - na tym to sie cholernie cieło - ale wystarczyło dodac troche ramu i było miodzio / z opowiadan sasiada Amigowca ;) / |
Cytat:
;) ;) |
Cytat:
ok, juz sobie poradzilem. Przycisniecie na pliku to bylo jego zaznaczenie, potem trzeba bylo jeszcze dac sciaganie. Na razie sie sciaga, zobaczymy, co to jest. |
Cytat:
trzeba zrobic cos jeszcze oprocz zwyklego przycisniecia na nazwie pliku? |
Cytat:
to prawda, wszedlem tam na chwile, ale szybko dalem sobie spokoj, bo nic nie moglem znalezc, a szkoda mi bylo internetowego czasu. Moze ktos ze stalym laczem cos ciekawego tam znajdzie, ja sie poddalem. |
Dema na platformę PC nie są ,biorąc pod uwagę moc sprzętu niczym nadzwyczajnym .
Pamiętam ,jak ładnych kilka lat temu zobaczyłem co programiości mogą wycisnąć (PhenomenaDemo) z Amigi i naprawdę było to coś . Padły tutaj słowa dotyczące muzyki w demach - ten temat zawsze mnie interesował ...do tego stopnia iz sam kiedyś próbowałem swoich sił na tym polu . Niekwestionowanym mistrzem polskiej sceny muzycznej(i nie tylko) jest od kilku lat XTD .Ile można i z jakim skutkiem zmieścić muzy w 30Kb ? - kilka utworów (XTD.zip) w różnych klimatach znajduje sie w poniższym linku .Jako odtwarzacz proponuje Winamp-a .jaro http://www.edysk.pl/ nick: jaro1 hasło: jarojaro0 |
Ilość załączników: 1
Witam !
Ooooooooooooo K..... wszedłem na www.farb-rausch.com i zassałem co nieco i nie moge teraz geby zamknąć - sa tam tesh demka po 7MB oraz takie cudo z muzyką ze wszystkich demek z mozliwoscia zapisania oundtracków w tylko wavach - uaga jeden zajął mi 60MB !! Trzeba rec / czerowone kółko / nacisnąc i poczekac ash pasek dojdzie do konca ;) |
Witam !
W tym ftp sie grzeznie i grzeznie - tam sa jakies emulatory atari itp - niech ktos bardziej doswiadczony na to looknie i powie co to jest Katalog pub |
Cytat:
Szkoda, ze na tej stronie nie bylo czegos jeszcze. Ale spisalem sobie z jednej gazety link, gdzie podobno jest sporo tego typu demek ftp://ftp.klosz.art.pl jeszcze nic nie sprawdzilem, ale jest tam tego podobno prawie 2GB wiec pewnie cos fajnego rowniez sie znajdzie. |
Dobra zmieniłem system i otworzyłem pliki||
Teraz moge powiedzieć : Ja *******e:o |
he, niezłe!! Naprawde!! Nie mam słów.
Eee... muza.... Muza jest dobra. Skąd ją wziąłeś? :fiu: |
Widzisz Laser - ucz sie ucz a garb sam ci wyrośnie ;)
Ty forum juz masz zrobione - a ja ku^$#^$ się jeszcze męcze |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |