![]() |
Cytat:
trzeba zrobic cos jeszcze oprocz zwyklego przycisniecia na nazwie pliku? |
Cytat:
ok, juz sobie poradzilem. Przycisniecie na pliku to bylo jego zaznaczenie, potem trzeba bylo jeszcze dac sciaganie. Na razie sie sciaga, zobaczymy, co to jest. |
Cytat:
;) ;) |
Witam !
Ok wiem jak to trza odpalac - heh zasysa sie najpierw emulatory z tego ftp a potem demka w tych dziwnych formatach i odpala demka z emulatorów - wczoraj nie myslałęm zeby na to wpasc;) Teraz pytanie co jest do czego tzn jaki emulator obsługuje jakie pliki.??? PS: Jak mój sasiad to zobaczył to do tej pory na kuju od szczotki szczeke trzyma zeby mu nie szorowała szczeka o podłoge. PS2: Te demka jak wiecie byy jush za czasów kiedy kompy miałey pod machą 486 i 16MB RAMU - na tym to sie cholernie cieło - ale wystarczyło dodac troche ramu i było miodzio / z opowiadan sasiada Amigowca ;) / |
Co to ma być...1 plik mi się nie włancza, a w drugim jakiś dx error:(
|
Cytat:
|
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się dzisiaj i co widzę? Pociemniało mi w oczach, czas się cofnął, łezka zakręciła sie w oku: Cytat:
Co tu pisać, topic nie o tym przecież, ale Sniper masz u mnie :piwo: za to. Pozdrawiam |
odswierzam temacik, bo wlasnie ukazala sie GRA napisana przez ekipe http://www.farb-rausch.com tworcow tych demek!
wymagania sprzetowe sa "dos spore" wiec uwaga! ale za to gra zajmuje... 96kB :) http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?u...ndard-919#body |
Mam tą gre ale betę i nie chodzi mi bo mam o połowę za słabego kompa.
|
Nieźle tylko szkoda ze mam za słabą grafe. Ale za to wszystkie ich demówki chodzą ok, a troche ich jest ;)
|
ja chyba nawet u siebie nie bede probowal... Ale podziwiam ich po raz kolejny za to, co robia :)
|
aleś wyskoczył...
taki antyk wyciągnąłeś na światło. zorientowałem się dopiero, jak odpaliłem pliki :jezyk: ale gierka całkiem całkiem... |
a po co nowy temat mialem zakladac jak ten jest odpowiedni? :) niestety u mnie nie chodzi - GF2 to za malo zeby sie uruchomila :(
|
uuu... chetnie bym pogral, ale nie wyrabiam z ramem :(
kase mam, a kupuje i kupuje ta druga kostke i cos nie moge kupic :D |
........Ach az łza sie w oku kreci topic jeszcze za starych "platynowych" lat forum.....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |