![]() |
No dobra, nie znam sie. Gramy piach, ale przynajmniej inni graja jeszcze gorzej :)
|
Czy ja dobrze widzę, że finał jest transmitowany tylko na Polsat Sport? Wydawało mi się, że poprzednie mecze były też na Polsacie.
|
Ja będę bronił chłopaków i trenera-przecież gramy bez podstawowych zawodników na kluczowych pozycjach przyjmujących(Winiarski,Świderski)co gorsze atakującego (Wlazły) zastępuje przyjmujący Gruszka który nigdy nie będzie miał tak wielkiej skuteczności.Zrobili już więcej niż ich realny potencjał-wyśmiewali nas Bułgarzy i zagraniczni komentatorzy że mamy tak słabą grupę ze drugim składem wejdziemy do finału.Trudno oczekiwać pięknej gry od zespołu który w zasadzie się dopiero zgrywa. Grają schematy w miarę zgrane a mecz z Bułgarią był ich najlepszym w czym wielka zasługa świetnego przyjęcia,bloku,dobrego rozegrania.
|
Smiem sie nie zgodzic.
Ale klocic nie bede :) Przyjemnie mi sie naszych oglada. Zawsze myslalem ze ruscy to fizole :P |
Cytat:
|
nie ma gry kombinacyjnej, graja na sile w zasadzie caly czas, prawie caly czas skrzydlami, aczkolwiek wczoraj widzialem nawet krotka za plecy po raz pierwszy w meskim wykonaniu od baaaardzo dawna, ale pkt nie bylo z tego bo byl blok ;p
|
A co konkretnie ci sie nie podoba ?
Brazylia to to nie jest ale bez przesady. |
a mnie jak sie nie podobala gra kadry tak dalej mi sie nie podoba
jedyny plus, ze graja skuteczniej |
ponieważ w grupie żabojadów zjedliśmy,
to jutro ...:sciana: |
Cytat:
|
hehe
wtopa ruskich :D a juz byli u plotu, juz sie witali dobrze ze troche francuzow podmeczyli |
Liga światowa była odpuszczona świadomie kosztem eliminacji do MŚ i mistrzostw Europy i docelowo olimpiada.Trudno mieć pretensje do młodych chłopaków że nie ogrywali Brasil.
Francja tłucze Rosję 1-0 (25-18).No No! |
A ile bylo jazdy po trenerze na lidze swiatowej.
Wstyd wam ? |
WOW!! Finał:)
|
Na razie nieźle nam idzie: pierwszy set wygrany do -19. Ale w drugim secie gra jest już znacznie bardziej zacięta. Ale nasi dadzą radę :spoko:
[edit] Polacy pod wodzą Castellaniego grają w finale Mistrzostw Europy !!!:1miejsce: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |