![]() |
nie zaczynaj bo przegraja!
|
Coś za dobrze im idzie. Chyba czas, żebym zaczął oglądać :>
|
W półfinale trafiamy na Bułgarię. Łatwo nie będzie, ale może chłopaki dadzą radę.
Ciekawe, że w naszej 2 grupie komplet zwycięstw odniosły drużyny, z którymi Polska grała w pierwszej grupie, czyli Francja i Niemcy. To znaczy, że nasza grupa nie była taka słaba. |
Wczoraj z Grecją obyło się bez niespodzianek i horroru ;) Zajęliśmy pierwsze miejsce w grupie i dzięki temu nie trafimy na Rosjan w półfinale. Zagramy z Bułgarią lub Francją :hmm:
|
Losowanie. Jeżeli Polacy zajmą pierwsze miejsce w grupie to nie mogą trafić na zwycięzców grupy F. A tam w tej chwili Rosjanie są na pierwszym miejscu. Czyli przy grupowym zwycięstwie polski zespół trafi na drużynę z drugiego miejsca. Ze swojej grupy albo grupy F.
|
Czy wiecie coś na temat zostawienia w półfinałach? Czy pierwsza drużyna grupy E zagra z drugą drużyną grupy F i odwrotnie, czy też pary półfinałowe zostaną rozlosowane?
W sumie z pary Rosja - Bułgaria chyba lepiej byłoby trafić na Bułgarię. Z nimi przynajmniej zazwyczaj byliśmy w stanie wygrać. Ciekawe, że prawdopodobnie drugą drużyną, która wyjdzie z naszej grupy będzie Francja (chyba, że nasi totalnie odpuszczą mecz z Grecją). |
Cytat:
|
Wydaje mnie sie ze nasi nie potrafia zachowac koncentracji z cieniasami.
Ot i caly sekret. |
Jesteśmy w półfinale-mecz ze Słowacją znowu horror:)
|
Cytat:
|
Ufff... tak emocjonującego meczu już dawno nie oglądałem. Wszystko ważyło się do ostatniej chwili. Najważniejsze że wygraliśmy. Dziś gramy ze Słowakami. Powinno być łatwiej niż z Hiszpanią. I będziemy w półfinale :)
|
Poland vs. Spain today ;)
Ciekawe jak nasi sobie poradzą. Mieli dwa dni odpoczynku, miejmy nadzieję że zregenerowali siły i dokopią Hiszpanom w trzech setach. Byłoby pięknie... :spoko: |
maly blitzkrieg w naszym wykonaniu w 4 secie :D
|
Chociaż w siatkę spraliśmy Niemców :):)
|
Też myślałem, że mecz z Niemcami może się okazać trudniejszy, ale po tym, co wczoraj pokazali Niemcy w meczu z Turcją już nie jestem taki pewien (wygrana 3:2, przy czym każdy był niezwykle zacięty i wyrównany). Albo Turcja poczyniła tak ogromne postępy, albo Niemcy nie są jednak w najwyższej formie. Niemniej jednak łatwo na pewno nie będzie. Z drugiej strony dzisiejsze zwycięstwo dawałoby nam bardzo duże szanse na awans do półfinału ME, więc trzeba trzymać kciuki za naszych chłopaków :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:40. |