![]() |
Kl***261;wa min***281;***322;a :)
Chocia***380; te***380; przy trzecim secie musia***322;em na chwil***281; wyj***347;***263;, ale jestem pewien, ***380;e to tylko zbieg okoliczno***347;ci ;) A mecz moim zdaniem w***322;a***347;nie w trzecim secie si***281; rozegra***322;. Tak mniej wi***281;cej w po***322;owie stwierdzi***322;em, ***380;e je***380;eli Polacy go wygraj***261;, to wygraj***261; ca***322;y mecz. To wida***263; by***322;o po ich grze. Tak czy siak.. gratulacje! :) |
Gratulacje :D
Oglądać nie oglądałem bo siedzę w robocie - ale śledziłem wyniki w necie :) Mecz trzymał w napięciu - nawet na stronach przeglądarki internetowej :P |
szkoda, ze nie widziales koncowki 3go seta :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde - teraz przez Was będę musiał oglądać powtórkę :P
|
Cytat:
|
:spoko: Ech.. Dobra... juz mogę wytrzeć żel z defibrylatora ;p. @Andrzej9 - nie możesz sobie walczyć z klątwami na innych dyscyplinach? - polecam szachy :haha:
|
panowie
klatwa andrzeja to nic... moja sasiadka ma zamiar ogladac polfinaly....a wierzcie mi, to jest 100 razy gorsze.. ;( |
Cytat:
|
Cytat:
Powiedz jej, że to jutro to finał, obejrzy - przegrają (co nie będzie miało znaczenia), a potem będzie już dobrze :) (no.. tylko ja będę oglądał :>) |
Nasze chłopaki kosztowały mnie sporo nerwów, mimo że relacji słuchałem w radiu (ach, ta praca :ysz: ). Ale udało im się odnieść największy sukces od 30 lat i przełamali klątwę 5 miejsca :spoko: Byle tak dalej!
|
Cytat:
przyznaj sie, pod koniec trzeciego? :D :D :polska: |
Polacy dostali dziś telegram od Rosjan. (po meczu)
Gratulujemy wygranejSTOP Byliście lepsiSTOP RopaSTOP MięsoSTOP GazSTOP |
ale pojechali z serbami!!
godzina i 15 minut! az milo bylo patrzec na taka gre, wspanialy blok i MADRY atak :D polfinal z bulgaria i final z serbami - oto moj prgnostyk :D polfinal ogladne, ale finalu juz nie ;( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |