![]() |
Ilość załączników: 1
ktos sie moze wybiera?
|
Na szczęście Polacy wyciągnęli wnioski z wczorajszego meczu i dzisiaj już nie dali szans Kubańczykom. Pewnie wygrali 3:0, chociaż pierwsze dwa sety rozstrzygały się na przewagi. Ogólnie z Kuby wywozimy 4 punkty, a z całej fazy wyjazdowej 9, więc myślę pozytywnie i jest szansa na wyjście z grupy i awans do Final Six LŚ.
|
I niestety dzisiaj po raz kolejny Polacy przegrali wygrany mecz. Prowadzili z Kubą w setach 2:1 a w czwartym secie 14:8. Kubańczycy wyglądali na zupełnie bezradnych, nie radzili sobie z nasza zagrywką... i nagle wszystko rozsypało się jak domek z kart. Szkoda. Być może w naszej drużynie zabrakło bardziej doświadczonych zawodników.
|
ten kto wymyślił PS ma :piwo: za to, że przestają szczypać mnie oczy gdy patrze w monitor w takich sytuacjach :taktak:
|
widać kasy brakuje :sciana:
choć z drugiej strony PS też czyni cuda ;) |
to z wrażenia na widok zawodniczki :D
|
Cytat:
:> |
rzuty osobiste? :D
|
pograł bym z nią w siatkówkę :sciana:
|
Ilość załączników: 2
Anna Barańska! Kapitan siatkarskiej reprezentacji Polski :):taktak:najnowszym Playboyu
Załącznik 54217 Załącznik 54218 Zamiast jutro na mecz ze Skrą idę do kiosku;) |
liga wczoraj ruszyła -patrzyma i :piwo:Zaksa-Delecta na razie 1:1
edit.walka na wysokim poziomie 2:2 |
w tzw czasie powiem szczerze, ze nie widzialem, w technicznych tak
|
Reklamy były też dłuższe aniżeli przerwa. Niejednokrotnie siatkarki były już po akcji a reklama dopiero się kończyła :szczerb: Nie było to jakoś szczególnie uciążliwe ale... :ysz:
|
Z tego co kojarzę, jeżeli były jakieś reklamy w przerwach na życzenie, to bardzo nieliczne.
|
Cytat:
Chociaż przerwy techniczne jeszcze mnie tak nie rażą. Ale jak w pewnym momencie widziałem, że reklamy dają też w przerwach 'na życzenie' to już stwierdziłem, że to przesada. Nie oglądałem uważnie tych mistrzostw, ale akurat u kogoś byłem, jak leciały i był fragment, gdzie w ciągu dosłownie kilku minut (nie więcej niż 5) były trzy przerwy reklamowe. To jednak już spora przesada. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |