![]() |
Cytat:
AZS Olsztyn Mistrzem !!! :spoko: |
Cytat:
Byłem na meczu, ledwo co a by ukochana SKRA przegrała. Mam nadzieje że za tydzień SKRA wygra choć jeden z dwóch, bo jeszcze odpadną. |
Fakt, wymeczyli zwycieztwo, no ale teraz dwa mecze w Olsztynie :>
A nasz, olsztynski doping poniesie AZS do finalu :D |
SKRA jest na tym etapie rozgrywek o wiele slabsza od AZS Olsztyn w ostatnim meczu fuks ich uratowal..mam nadzieje ze w Olsztnie AZS rozjedzie Skre i w koncu moze zloto dla Olsztyna:)
|
Hehe pozyjemy zobaczymy :] SKRA MA WLAZ***321;EGO... to jest 50% potegi SKRY :) wiec zobaczymy :) TYLKO TYLKO EKS !!!
|
Wlazy to 95% Skry bez niego ta druzyna nie istnieje
|
gra w siatke nigdy specjalnie mnie nie jarała, ale za to patrzenie jak moja nauczycielka wf-u z liceum grała z resztą klasy w siatke yjuz tak, to są moje napiękniejsze wspomnienia w liceum ;)
a właśnie już niedługo matura :> || |
Widzę, że tak rozmawiacie o siatkówce, więc trochę dodam coś od siebie. Muszę się Wam pochwalić, że chodziłem z Wlazłym do tej samej szkoły podstawowej, ale do innych klas, ale za to byłem z nim w tej samej klasie technikalnej. No i na dodatek mieszkamy na tym samym osiedlu. No teraz on w Bełchatowie jest.
|
dzisja wielki mecz w Olsztynie PZU-AZS - SKRA transmisja o 18 na TV4..nie mozna tego nie ogladac:)
|
To wszystko jest dzisiaj niewazne, wazne ze Niemczyk wygral z rakiem:
http://sport.wp.pl/kat,33556,wid,825...1143833365.665 |
No i SKRA wygrała. Nie ma to jak Wlazły, Winiarski, Dobrowolski i Szczerbaniuk. Żeby jeszcze wygrali jutrzejszy mecz to będzie dobrze. Ale Olsztyn jest silny, SKRA wygrała, ale po bardzo wyrównanych 5 setach.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
No, to dzisiaj SKRA pokazała Olsztynowi jak się gra. BRAWO SKRA!!! :najlepsz:
|
gdyby nie blad sedziego moze bylo by inaczej..Wnuk sie nie przyznal, ale na powtorce bylo widac ze dotknol pilki po ataku Papkego to byla przelomowa akcja meczu
|
Polska reprezentacja mężczyzn w siatkówce Wygrała IV Memoriał im. Hubertya Wagnera. Wczorajczy mecz był poprosu rozgromieniem Kuby nie licząc 3 seta, ale wygrali 3:1. Jakby grał Wlazły toby 3:0 było, ale nie grał bo niedawno ślub miał i teraz kapitan naszej reprezentacji sobie odpoczywa ze swoją świeżo upieczoną małżonką. ;d
Pozdro dla wszstkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A Kuba grala rezerwami czy im castro przykrecil kranik z ryzem i na glodnego wybiegli ?
Bo cos nie chce mi sie wierzyc ze nasi tak zagrali. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |