![]() |
Cytat:
|
No kurde.. ale to by***322; ostatni set :spoko:
Wa***380;ne, ***380;e wygrany, ale emocje by***322;y du***380;e :) |
Nie ogl***261;da***322;em niestety... ale tak jak m***243;wisz, wa***380;ne ***380;e wygrali :spoko:
|
Troche mi sedziowie podpadli tym sedziowaniem. Czasami wygladalo jakby byli przekupieni.
|
Masakrycznie bylo:D najgorsze bylo to jak cieszyli sie japonce po wygranym punkcie... Ale nasi im pokazali:D
|
Cytat:
|
Witam !
A dziś Polacy pokonali Japonię w LŚ 3:0 :) http://ligaswiatowa.interia.pl/news?inf=777933 Gratulacje !! Pozdrawiam ro29 |
Ładny mecz, ale 1 set chyba za bardzo na luzie wzieli i musieli się potem pomęczyć, żeby go wygrać. Brawo dla siatkarzy.
|
hmm... ciekawe czy to 3 do 0 ma co***347; wsp***243;lnego z tym, ***380;e nie ogl***261;da***322;em.. ;)
|
Andrzej, to się zbyt często powtarza. Teraz już masz całowity zakaz oglądania naszych reprezentacji w siatkówce. :banned:
Zrób to dla polskiego sportu || |
Cytat:
|
ale jestem wkur...ny
skolowalm sobie dwa bilety zeby isc...i co? stary sobie wzial jeden i nie chce oddac zabic to malo... |
Kup mu piwo ;)
Ja stawiam dzisiaj na 3:1 dla nas oczywi***347;cie :) |
przekaz telewizyjny to istna tragedia
- szybkich pilek nie widac - obraz do pupy - realizacja ogolnie na poziomie szkoly sredniej a nie telewizji na razie mecze denny, pierwszy set wiec nie ma co oceniac, atmosfera tez nie taka jak zawsze tak to juz bywa jak warszawa wpycha rece tam gdzie nie powinna |
O tym pierwszym secie warto teraz zapomnie***263; :nie:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:16. |