Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Siatkówka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/siatkowka-53694/)

mdfire 03.07.2006 13:58

Cytat:

Napisany przez Sunna
A Kuba grala rezerwami czy im castro przykrecil kranik z ryzem i na glodnego wybiegli ?
Bo cos nie chce mi sie wierzyc ze nasi tak zagrali.

Tak się składa, że Kuba grała w najsilniejszym składzie, ale nienajlepiej funkcjonowała im zagrywka, którą we wcześniejszych meczach niszczyli rywali. Co prawda zaczęli mecz bardzo dynamicznie i efektownie, ale po paru blokach i nienajlepszych rozegraniach "uszło z nich powietrze"||

Cytat:

Napisany przez cancel
Polska reprezentacja mężczyzn w siatkówce Wygrała IV Memoriał im. Hubertya Wagnera. Wczorajczy mecz był poprosu rozgromieniem Kuby nie licząc 3 seta, ale wygrali 3:1. Jakby grał Wlazły toby 3:0 było, ale nie grał bo niedawno ślub miał i teraz kapitan naszej reprezentacji sobie odpoczywa ze swoją świeżo upieczoną małżonką. ;d

Choć jestem wielkim fanem talentu Mariusza Wlazłego, to wydaje mi się, że jego obecność w tym meczu niczego by nie zmieniła - Szymański grał naprawdę znakomicie. A przy okazji, Wlazły nie jest kapitanem reprezentacji :nie: - jest nim Gruszka.

Sunna 03.07.2006 14:07

Bedzie numer jesli z lozano cos ugraja na miare ich talentu i juniorskich osiagniec.
Zniszczy to wtedy jakikolwiek autorytet polskich szkoleniowcow, moze to wtedy na nozna sie przeniesie :)
Z polskimi trenejros byl pewie pulap ktorego nie dalo sie przeskoczyc.

Prezesik 03.07.2006 15:00

Cytat:

Napisany przez mdfire
Choć jestem wielkim fanem talentu Mariusza Wlazłego, to wydaje mi się, że jego obecność w tym meczu niczego by nie zmieniła - Szymański grał naprawdę znakomicie. A przy okazji, Wlazły nie jest kapitanem reprezentacji :nie: - jest nim Gruszka.

celna uwaga. Wlazły nie jest kapitanem, ale nie o tym chciałem napisać ;)
osobiście myślę, że jest to dobry zawodnik ale zbyt narwany. koniecznie każdą piłkę chce atakować piekielnie mocno, choć nie zawsze to jest dobrym rozwiązaniem.. często jest tak, że wystarczy delikatnie minąć blok, a on zawsze chce "wbijać gwoździe" przez co nadziewa się na bloki lub wybija w aut. musi nauczyć się, że rozgrywający nie zawsze może dobrze wystawić piłkę. no, ale myślę, że to przyjdzie z czasem i jak zdobędzie to boiskowe cwaniactwo, to będziemy mieć z niego ogromną pociechę :taktak:

Sunna 03.07.2006 16:16

Cytat:

Napisany przez Prezesik
celna uwaga. Wlazły nie jest kapitanem, ale nie o tym chciałem napisać ;)
osobiście myślę, że jest to dobry zawodnik ale zbyt narwany. koniecznie każdą piłkę chce atakować piekielnie mocno, choć nie zawsze to jest dobrym rozwiązaniem.. często jest tak, że wystarczy delikatnie minąć blok, a on zawsze chce "wbijać gwoździe" przez co nadziewa się na bloki lub wybija w aut. musi nauczyć się, że rozgrywający nie zawsze może dobrze wystawić piłkę. no, ale myślę, że to przyjdzie z czasem i jak zdobędzie to boiskowe cwaniactwo, to będziemy mieć z niego ogromną pociechę :taktak:

Taki łejn runi siatkowki ? Zbicie pilki w krocze przeciwnika.
A co autu to chyba dobrze jak pilka po ataku odbije sie od bloku i w aut. Czy cos sie zmienilo w tej kwestii od wczoraj ?? :P:P hie hie No dobra, miales na mysli pewnie atak prosto w aut :)

pops 14.07.2006 23:01

no to dziś o 3.00 pierwszy mecz ligi światowej z usa, ktoś ogląda ? bo ja ide spać.

Prezesik 14.07.2006 23:17

Cytat:

Napisany przez pops
no to dziś o 3.00 pierwszy mecz ligi światowej z usa, ktoś ogląda ? bo ja ide spać.

ja chciałem oglądać, ale dawno temu niejaki Kolumb wymyślił sobie, że odkryje Amerykę bardzo daleko - jakby nie mógł gdzieś blisko. Przez to, że zachciało mu się tak daleko pływać teraz różnica czasowa jest taka, że meczu nie będę oglądać ((

Prezesik 15.07.2006 11:36

No i nasi dołożyli Amerykańcom. No i dobrze, po takich chamskich zachowaniach należało mi się :D

USA - Polska 1:3 (25:22, 23:25, 23:25, 23:25)

USA: Stanley, Priddy, Suxho, Polster, Millar, Hoff, Lambourne (libero) oraz Billings, Gardner.

Polska: Murek, Wlazły, Zagumny, Pliński, Kadziewicz, Świderski, Ignaczak (libero) oraz Szymański.

Druga dobra wiadomość:
W drugim piątkowym meczu tej grupy Japonia niespodziewanie pokonała Serbię i Czarnogórę 3:0 (25:22, 25:22, 25:20)

pops 15.07.2006 12:03

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Druga dobra wiadomość:
W drugim piątkowym meczu tej grupy Japonia niespodziewanie pokonała Serbię i Czarnogórę 3:0 (25:22, 25:22, 25:20)

ja wiem czy dobra ? nie wolno się patrzeć na innych tylko trzeba samemu wygrywać, mnie wynyki serbii nie interesują dopóki nie będą grać z naszymi.

Prezesik 15.07.2006 12:14

Cytat:

Napisany przez pops
ja wiem czy dobra ? nie wolno się patrzeć na innych tylko trzeba samemu wygrywać, mnie wynyki serbii nie interesują dopóki nie będą grać z naszymi.

ja po prostu lubię niespodzianki ;)

pops 16.07.2006 00:50

dziś też nie dam rady doczekać do meczu, ehh.

Prezesik 16.07.2006 00:52

a ja w***322;a***347;nie si***281; zastanawiam czy pr***243;bowa***263; dotrwa***263; do meczu, ale co***347; czuj***281;, ***380;e polegn***281;...

pops 16.07.2006 00:58

w czekaniu zdecydowanie nie pomaga film na tvp1

Prezesik 16.07.2006 01:03

Cytat:

Napisany przez pops
w czekaniu zdecydowanie nie pomaga film na tvp1

ten hinduski film, tak Cię usypia? przełącz na Polonię1 ||

pops 16.07.2006 01:11

nie mam polonii 1 :'( , a tymczasem na tvp ksi***281;***380;niczka ma kryzys osobowo***347;ci.

Prezesik 16.07.2006 01:16

Cytat:

Napisany przez pops
nie mam polonii 1 :'( , a tymczasem na tvp księżniczka ma kryzys osobowości.

na Polonii 1 pewna dama - nazwijmy ją umownie też "księżniczką" :D też ma kryzys osobowości :haha:
||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:59.