![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Bedzie numer jesli z lozano cos ugraja na miare ich talentu i juniorskich osiagniec.
Zniszczy to wtedy jakikolwiek autorytet polskich szkoleniowcow, moze to wtedy na nozna sie przeniesie :) Z polskimi trenejros byl pewie pulap ktorego nie dalo sie przeskoczyc. |
Cytat:
osobiście myślę, że jest to dobry zawodnik ale zbyt narwany. koniecznie każdą piłkę chce atakować piekielnie mocno, choć nie zawsze to jest dobrym rozwiązaniem.. często jest tak, że wystarczy delikatnie minąć blok, a on zawsze chce "wbijać gwoździe" przez co nadziewa się na bloki lub wybija w aut. musi nauczyć się, że rozgrywający nie zawsze może dobrze wystawić piłkę. no, ale myślę, że to przyjdzie z czasem i jak zdobędzie to boiskowe cwaniactwo, to będziemy mieć z niego ogromną pociechę :taktak: |
Cytat:
Taki łejn runi siatkowki ? Zbicie pilki w krocze przeciwnika. A co autu to chyba dobrze jak pilka po ataku odbije sie od bloku i w aut. Czy cos sie zmienilo w tej kwestii od wczoraj ?? :P:P hie hie No dobra, miales na mysli pewnie atak prosto w aut :) |
no to dziś o 3.00 pierwszy mecz ligi światowej z usa, ktoś ogląda ? bo ja ide spać.
|
Cytat:
|
No i nasi dołożyli Amerykańcom. No i dobrze, po takich chamskich zachowaniach należało mi się :D
USA - Polska 1:3 (25:22, 23:25, 23:25, 23:25) USA: Stanley, Priddy, Suxho, Polster, Millar, Hoff, Lambourne (libero) oraz Billings, Gardner. Polska: Murek, Wlazły, Zagumny, Pliński, Kadziewicz, Świderski, Ignaczak (libero) oraz Szymański. Druga dobra wiadomość: W drugim piątkowym meczu tej grupy Japonia niespodziewanie pokonała Serbię i Czarnogórę 3:0 (25:22, 25:22, 25:20) |
Cytat:
|
Cytat:
|
dziś też nie dam rady doczekać do meczu, ehh.
|
a ja w***322;a***347;nie si***281; zastanawiam czy pr***243;bowa***263; dotrwa***263; do meczu, ale co***347; czuj***281;, ***380;e polegn***281;...
|
w czekaniu zdecydowanie nie pomaga film na tvp1
|
Cytat:
|
nie mam polonii 1 :'( , a tymczasem na tvp ksi***281;***380;niczka ma kryzys osobowo***347;ci.
|
Cytat:
|| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:59. |