![]() |
ten mecz mnie, delikatnie mowiac, irytuje.
|
Ile jest nie mam TVP3 :)
|
13:8 dla Serbii.. jakoś wynik nie budzi już moich wątpliwości...
Pamiętacie, jak mówiłem o psychice zepołu polskiego? |
i do widzenia 4 te miejsce bedzie bo nie lodzmy sie ze jutro wygraja
|
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! CZEMU??????????/ to teraz na ET :D
|
No i stało się :( Ehhh.......
|
Co już przegralismy ?
|
Cytat:
:O Cóż jak się prowadzi 2-0 i w trzecim secie 22-17 i się przegrywa mecz to ...... I co najgorsze - w jakim stylu ??? Jak na to patrzyłem, to albo Serbowie sobie pierwsze sety odpuścili (chyba niemożliwe), albo mieli cudowne przebudzenie, albo ....po prostu my już myślami byliśmy w finale. Mam mimo wszystko nadzieję na pokonanie jutro Kuby, ale znając psychikę Polaków, mało w to niestety wierzę. ro29 |
niestety... po dzisiejszym meczu definitywnie przestaje kibicowac polskiej siatkowce... szkoda nerwow... co z tego ze mamy dobrego trenere jak te kiepy za duzo mysla, a jak juz sobie pomysla to taki kit.... w trzecim secie juz sobie zaczeli myslec i co... gowno.... tyle z turneju bo z Kuba tez przegraja, nie ma co sie ludzic... "myslenie" dziala i jeszcze go wystarczy na nastepny mecz....
przykladem na myslenie moze byc turneij kilka lat temu kiedy to w grupie wygralismy z najsilniejszym przeciwnikiem - Rosja i zaczeli myslec..... i tak inntensywnie mysleli ze z dwoma gorszymi zespolami przegrali noi.... Okecie wita.... w dupe ich..... edit: siatkowka to jest jedyna taka gowniana dyscyplina gdzie kazdy wygra z kazdym... nie ma takiej drugiej zeby mozna bylo zaobserwowac takie cos jak np. w sobote wygrana z Rosja 3:0 a w niedziele przegrana 0:3.... jezeli to nie jest loteria to co?.... np. w pilke nozna albo wygrywaja albo przegrywaja.. zalezy od okresu... a tu ni ciul nie przewidzisz.... |
No i stalo sie... przegralismy i to tak nieladnie ... jutro chyba tez bedzie porazka ... Kuba jednak jest dobrym zespolem z ktorym o maly wlos nie przegralismy... wiec nic tylko plakac [niestety nie z radosci]
|
Dzisiaj nie przegrali z Serbią tylko z własną psychiką... Poczuli się za pewnie. I to ich zgubiło.
Ale mecz i tak był na wysokim poziomie. |
Cytat:
i to jest wlasnie to... poczuli sie za pewnie... szmaciarze ze Zdupowic pod Wachockiem :| pewnie to sie moga czuc Brazylijczycy... ale Polacy zawsze byli lepsi i przez to przegrywamy... |
Cytat:
i wlasnie to jest w siatkowce piekne ze kazdy moze wygrac z kazdym :D |
niestety przegrali na własne życzenie :(
|
na wlasne to nie ale na zyczenie serbow owszem :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:29. |