![]() |
Cytat:
a co do kadziewicza i serwowania, to wierz mi, tak jak on w meczu z kuba to ja tez potrafie, chcesz sie przekonac to przyjedz na zlot, zalatwie siatke i zorganizujemy mecz. nie wiem moze Ty jakis inny mecz ogladales ? |
siatke ja mam:) na zlocie bede :D
|
no to ktos jeszcze ze zlotowiczow pisze sie na meczyk ?
zeby potem nie bylo, ze tylko ja i demek bedziemy odbijac. |
2ga i 3cia strona tego tematu:) pozatym cos malo osob na liscie bo tylko 12 ..... a chcialbym zeby andrzej9 jechal bo ma pojecie o siatce i umie grac:D byle by 6 osob do grania bylo i bedzie dobrze :) po 3 sie gra super :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taki serwis jaki prezentują niektórzy siatkarze reprezentacji Polski występuje w gimnazjum 2-3 klasa. Żeby siatkarz na takim poziomie nie umiał mocno zaserwować to jest parodia :|
Takie jest moje zdanie. Pozdro |
To masz na myśli chyba gimnazja sportowe.
Narysuj na parkiecie kwadrat 1m x 1m i zaserwuj w niego po kolei 3 razy to zobaczymy |
Cytat:
Ale serio - patrząc teraz obiektywnie to serw zawsze był bardzo słabą stroną naszych graczy. Wystarczy popatrzeć na statystyki jakiekogolwiek meczu, a widać, że pod względem ilości punktów w ten sposób straconych dwu lub trzykrotnie wyprzedzamy drużyne przeciwną. Gdyby tak te punkty w każdym meczu liczyć, to często okazuje się, że gdyby nie one, przegrany mecz mógłby zakończyć się naszym zwycięstwem. A to już jest problem.. |
Cytat:
|
no pomylił sie troche :P
|
@para pewnie bym nie trafił ale zauważ, że oni są zawodowcami! Więc trzeba od nich czegoś wymagać. A mocnego serwisu można się nauczyć. Kilka tygodni treningu...
|
Cytat:
Cytat:
|
Może z tymi tygodniami przesadziłem. Ale mocne go serwisu można się nauczyć.
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |