![]() |
Mi też sie nudziło i ...
No niestety... Na początku jakoś jeszcze grali ale później już kicha |
ale kaszan... brak mi slow :|
|
no i niestety Polacy znowu pokazali jak przegrywać wygrany mecz :\
mam tu oczywiście na myśli mecz z Serbią |
ja nawet nie ogladalem... i widze ze zaoszczedzilem czas i nerwy :|
|
Ale nawet sie ciesze z 4 miejsca. Co prawda nie jest to miejsce medalowe ale od czegos trzeba zaczac. Teraz zobaczymy za tydzien jak sobie poradza w kolejnych rozgrywkach i Mistrzostwach Europy z Włochami i Rosja. Ja na pewno bede im kibicowal nawet jakby przegrywali
|
Cytat:
Poza tym gdyby po prostu nic więcej nie było do osiągnięcia.. A przecież zarówno trzecie miejsce, jak i w najgorszym wypadku drugie były na wyciągnięcie ręki... |
ladny brazylijczycy dostali wp....ol w pierwszym secie........
|
no nie znów porażka ale brawa chłopakom się należą :D swoje pograli sam awans do finałów :cool:
|
heh, dobrze zrobilem ze zamiast ogladania meczu Polakow wyszedlem na rower :)
nie mam czego zalowac..... |
ja ogladalem bo chcialem zobaczyc ze sie pomyle i ze wygraja:) ale sie nie pomylilem i nie zaluje ze ogladalem:)
a teraz im brazylia dupska zlala w 3 setach:D |
Cytat:
czwarta drużyna na świecie, to chyba nie jest źle ??? owszem, drugie miejsce było na wyciągnięcie ręki, no ale w końcu wygrywa lepszy - jak widać Serbowie są lepsi od nas i, niestety, to im należało się 2 miejsce |
Cytat:
podobnie bylo przeciez z siatkarkami - mistrzynie europy, ale juz na drugi dzien zaczely tylko mecze w plecy grac :| wiec gdzie sie ulotnila ta ich klasa? juz porownywalem mecz siatki do rzutu moneta i zdania chyba nie zmienie :D |
Cytat:
Trochę w tym racji - tylko, że tam grali nie amatorzy i za niezłe pieniądze - i od nich oczekiwać można poświęcenia i zaangażowania od pierwszej do ostatniej minuty. A niestety nasi za szybko uwierzyli, że są już w finale - i nie potrafili się skoncentrować, wydobyć z siebie wszystkich umiejętności. Tak ja to widzę Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
:polska::fala::polska: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20. |