Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Siatkówka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/siatkowka-53694/)

Hinks 10.07.2005 18:32

Mi też sie nudziło i ...
No niestety...
Na początku jakoś jeszcze grali ale później już kicha

rosol 10.07.2005 18:47

ale kaszan... brak mi slow :|

Y@nkee_PL 10.07.2005 18:59

no i niestety Polacy znowu pokazali jak przegrywać wygrany mecz :\
mam tu oczywiście na myśli mecz z Serbią

Predi 10.07.2005 19:20

ja nawet nie ogladalem... i widze ze zaoszczedzilem czas i nerwy :|

rosol 10.07.2005 19:26

Ale nawet sie ciesze z 4 miejsca. Co prawda nie jest to miejsce medalowe ale od czegos trzeba zaczac. Teraz zobaczymy za tydzien jak sobie poradza w kolejnych rozgrywkach i Mistrzostwach Europy z Włochami i Rosja. Ja na pewno bede im kibicowal nawet jakby przegrywali

andrzejj9 10.07.2005 19:26

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Tak czy siak - nie jest zle ... to w koncu 4. miejsce, ale nie da sie ukryc ze moglismy miec conajmniej 2.

... zycie ...

Tak, czwarte miejsce to całkiem nieźle, ale biorąc pod uwagę, że od momenty zakwalifikowania się to już... miejsce ostatnie, to już nie tak wspaniale..

Poza tym gdyby po prostu nic więcej nie było do osiągnięcia.. A przecież zarówno trzecie miejsce, jak i w najgorszym wypadku drugie były na wyciągnięcie ręki...

demek 10.07.2005 19:31

ladny brazylijczycy dostali wp....ol w pierwszym secie........

Burak_PL 10.07.2005 19:33

no nie znów porażka ale brawa chłopakom się należą :D swoje pograli sam awans do finałów :cool:

Damianos L 10.07.2005 20:07

heh, dobrze zrobilem ze zamiast ogladania meczu Polakow wyszedlem na rower :)

nie mam czego zalowac.....

demek 10.07.2005 20:08

ja ogladalem bo chcialem zobaczyc ze sie pomyle i ze wygraja:) ale sie nie pomylilem i nie zaluje ze ogladalem:)

a teraz im brazylia dupska zlala w 3 setach:D

michal_zb 11.07.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez mp666
bylo, minelo, teraz mamy nowy mecz i jak widze jak serwuje kadziewicz to mi ziemniaki w piwnicy gnija.

sory, ale możesz sam tam stanąć i zacząć servować... Wszyscy (prawie) tylko potrafią krytykować... mówić jacy to oni są do dupy, bo oddali "wygrany mecz"...itd
czwarta drużyna na świecie, to chyba nie jest źle ???
owszem, drugie miejsce było na wyciągnięcie ręki, no ale w końcu wygrywa lepszy - jak widać Serbowie są lepsi od nas i, niestety, to im należało się 2 miejsce

Predi 11.07.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez michal_zb

mala poprawka - czwarte miejsce na turnieju ale nie na swiecie :| bedzie to widac podczas turnieju w Rzeszowie, gdzie zaloze sie wcale nie bedzie widac tej klasy i czwartego miejsca :|

podobnie bylo przeciez z siatkarkami - mistrzynie europy, ale juz na drugi dzien zaczely tylko mecze w plecy grac :| wiec gdzie sie ulotnila ta ich klasa?

juz porownywalem mecz siatki do rzutu moneta i zdania chyba nie zmienie :D

ro29 11.07.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez michal_zb
sory, ale możesz sam tam stanąć i zacząć servować... Wszyscy (prawie) tylko potrafią krytykować... mówić jacy to oni są do dupy, bo oddali "wygrany mecz"...itd
owszem, drugie miejsce było na wyciągnięcie ręki, no ale w końcu wygrywa lepszy - jak widać Serbowie są lepsi od nas i, niestety, to im należało się 2 miejsce

Witam !
Trochę w tym racji - tylko, że tam grali nie amatorzy i za niezłe pieniądze - i od nich oczekiwać można poświęcenia i zaangażowania od pierwszej do ostatniej minuty.
A niestety nasi za szybko uwierzyli, że są już w finale - i nie potrafili się skoncentrować, wydobyć z siebie wszystkich umiejętności.

Tak ja to widzę

Pozdrawiam

ro29

demek 11.07.2005 23:10

Cytat:

Napisany przez michal_zb

zagrywka wcale nie musi byc z wyskoku zeby byla trudna......

michal_zb 11.07.2005 23:10

Cytat:

Napisany przez Predi
mala poprawka - czwarte miejsce na turnieju ale nie na swiecie :| :D

Fakt - pomyłka... chociaż PRAWIE wszystkie najlepsze drużyny spotkały się w tym roku w LŚ. Liczę na to, że w Rzeszowie zaprezentują się z jak najlepszej strony i będziemy mogli świętować
:polska::fala::polska:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20.