![]() |
Polska brzydka siloowa siatkowka najlepsza w eurolandzie :DDDDDDDDDDDDDDDDD
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
:polska::najlepsz:
Zasłużone wyróżnienie MVP dla Gruszki :) |
Cytat:
|
Aż nie wiadomo co powiedzieć-mecz z Francją-Niesamowity Henno, bardzo dobrze rozgrywający, świetnie Antiga, a reszta dobrze,odwalili niesamowitą robotę na zagrywce, ale mimo to przegrali .Nasi może nie zagrali jakoś genialnie na ME, ale nie to nam było potrzebne by wygrać turniej. BRAWA !!!!!!!!!!!!!
|
no nie zagrali genialnie ale bardzo skutecznie, kurek byl niesamowity, gruszka profesor. brakowalo srodka, podwojnej krotkiej, przesunietej, drugiej lini ze srodka bo w wiekszosci grali skrzydlami. wazne, ze skutecznie
|
Nie zgadzam się z wszystkimi, którzy twierdzą, że Polacy nie grają kombinacji lub, że grają nieładnie. Po pierwsze jeśli Zagumny wystawia kilkanaście piłek w meczu bez bloku i kolejnych kilkadziesiąt na pojedyńczym, to dla mnie jest to najlepszy znak, że nasza gra nie jest taka czytelna dla przeciwników. To prawda, że kiedyś więcej grało się podwójnej krótkiej, tzw. "pół", itd. ale siatkówka wciąż się zmienia i dzisiaj częściej gramy bardzo szybkie piłki na skrzydło, czy też szóstą strefą. Poza tym jeśli Guma został wyróżniony jako najlepszy rozgrywający ME, to z tą naszą grą nie jest chyba tak źle.
To, co na mnie zrobiło największe wrażenie i dzięki czemu wygraliśmy wiele spotkań, to niewielka ilość błędów własnych z naszej strony. Kiedyś było to naszym utrapieniem. Wszyscy fani siatkówki pamiętają zapewne pamiętny mecz z Serbią, kiedy wygrywając 23-17 przegraliśmy seta. Tym razem tego nie było. Często to rywale uzyskiwali pewną przewagę, a my ich dochodziliśmy i wygrywaliśmy końcówkę. To moim zdaniem świadczy o dużej dojrzałości psychicznej naszej drużyny. Aby tak dalej! |
Przyjemny montaż:
I wywiad z trenerem: http://sport.onet.pl/0,1273609,2042289,wiadomosc.html Muszę przyznać, że bardzo sensownie się wypowiada. //dodałem możliwość wstawiania filmików z youtube. Wystarczy link do youtube, google video itp dodać w tagu [ m ] link [/ m] - bez spacji oczywiście - Bartez |
dzis o 20 mecz o byc albo nie byc...
|
... nie być :sciana:
|
oj tam
raczej z rosjankami sie okaze |
demolka, mimo przegranego seta
widze spore szanse.. |
Fajnie grały. Córa była na meczu. Ja byłem na Holandii i dostaliśmy (łyśmy) w d... Zastanawiam się, czy iść na Bułgarię (może PH przynoszę?)
|
Dzisiaj dziewczyny grają z Rosjankami. Będzie chyba ciężki mecz. Oby tylko nasze wytrzymały psychicznie to spotkanie i nie robiły zbyt dużo błędów a nie powinno być źle. Mecz jest do wygrania.
|
wygraly wiec polfinal juz tuz tuz :)
|
Pięknie zagrały:taktak:Fajnie by było być w 4-ce.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |