Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Siatkówka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/siatkowka-53694/)

jesi 12.09.2009 21:58

Cytat:

Napisany przez Sunna (Post 1046571)
hehe
wtopa ruskich :D
a juz byli u plotu, juz sie witali
dobrze ze troche francuzow podmeczyli

Nom, niezły horror sobie i kibicom zafundowali. Heh, przy stanie 13-10 dla ruskich w tie-breaku już miałem wyłączyć, a tu taki zwrot.

Zetoxa 12.09.2009 23:43

ponieważ w grupie żabojadów zjedliśmy,
to jutro ...:sciana:

demek 13.09.2009 00:08

a mnie jak sie nie podobala gra kadry tak dalej mi sie nie podoba

jedyny plus, ze graja skuteczniej

Sunna 13.09.2009 08:40

A co konkretnie ci sie nie podoba ?
Brazylia to to nie jest ale bez przesady.

demek 13.09.2009 09:44

nie ma gry kombinacyjnej, graja na sile w zasadzie caly czas, prawie caly czas skrzydlami, aczkolwiek wczoraj widzialem nawet krotka za plecy po raz pierwszy w meskim wykonaniu od baaaardzo dawna, ale pkt nie bylo z tego bo byl blok ;p

jesi 13.09.2009 09:53

Cytat:

Napisany przez demek (Post 1046619)
nie ma gry kombinacyjnej, graja na sile w zasadzie caly czas, prawie caly czas skrzydlami, aczkolwiek wczoraj widzialem nawet krotka za plecy po raz pierwszy w meskim wykonaniu od baaaardzo dawna, ale pkt nie bylo z tego bo byl blok ;p

Tutaj masz rację, też mi się to nie podoba. Wczoraj jak oglądałem grę Francuzów z Rosjanami to było zupełnie coś innego. Każda akcja budziła emocje. Jeżeli dzisiaj Francuzi zagrają tak jak wczoraj (to był chyba ich mecz życia) i nie będą odczuwać wielkiego zmęczenia to może być problem. Mam nadzieję, że jednak tak się nie stanie :spoko:

Sunna 13.09.2009 10:09

Smiem sie nie zgodzic.
Ale klocic nie bede :)
Przyjemnie mi sie naszych oglada.
Zawsze myslalem ze ruscy to fizole :P

czary2mary 13.09.2009 10:21

Ja będę bronił chłopaków i trenera-przecież gramy bez podstawowych zawodników na kluczowych pozycjach przyjmujących(Winiarski,Świderski)co gorsze atakującego (Wlazły) zastępuje przyjmujący Gruszka który nigdy nie będzie miał tak wielkiej skuteczności.Zrobili już więcej niż ich realny potencjał-wyśmiewali nas Bułgarzy i zagraniczni komentatorzy że mamy tak słabą grupę ze drugim składem wejdziemy do finału.Trudno oczekiwać pięknej gry od zespołu który w zasadzie się dopiero zgrywa. Grają schematy w miarę zgrane a mecz z Bułgarią był ich najlepszym w czym wielka zasługa świetnego przyjęcia,bloku,dobrego rozegrania.

Bartez 13.09.2009 12:02

Czy ja dobrze widzę, że finał jest transmitowany tylko na Polsat Sport? Wydawało mi się, że poprzednie mecze były też na Polsacie.

Sunna 13.09.2009 13:43

No dobra, nie znam sie. Gramy piach, ale przynajmniej inni graja jeszcze gorzej :)

demek 13.09.2009 15:52

powod do cieszenia jest taki, ze wygrywaja i szansa na zloto jest ogromna. nie trafiaja do mnie argumenty, ze sklad sie zgrywa...moze kurek ale mozdzon, guma, gruszka, gacek i wielu innych grali juz ze soba nie raz. to nie jest 3 liga gdzie powinni sie zgrywac, jak wystawiac pilki wg preferencji gracza to raczej wiedza, guma jest tak doswiadczony, ze jak widac nie ma z tym problemow.

nie, ze sie nie ciesze, ze wygrywaja ale styl w jakim graja do mnie nie dociera, nie podoba mi sie i nic na to nie poradze az nie zaczna grac ladniej, a ladniej nie znaczy mniej skutecznie

Sunna 13.09.2009 16:49

Ludzie grajacy ze soba od dluzszego czasu nie potrafia wypracowac stylu ?
Czekam na silowe plasy kurka dzis :P

czary2mary 13.09.2009 18:01

Może grali ale na przykład grucha gra na innej całkiem pozycji,możdzon ma słaby nadgarstek -młody jest -nie których rzeczy jeszcze z nim nie można zagrać,zadanie bąka jest przyjecie a atak ewentualnie -drużyna jest inaczej układana jak za Lozano.Zobaczymy jak pojadą w finale ze świetnie broniącą i technicznie grającą Francją.
Bułgaria -Rosja 3;0:)

suchyjastrzab 13.09.2009 21:28

GRATULACJE !!!

Zetoxa 13.09.2009 21:33

ło Jezu, zjadłem paznokcie :sciana:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:13.