![]() |
pierwszy - nie ogladales meczu - i nie obchodzi mnie, ze nie masz jak :D nie ogladales i koniec dyskusji :P
drugi - cala rodzina na irc a ciebie brak, rycho jest, zbanuje cie za kare za chwile :D |
Cytat:
|
znowu grzeszysz...juz drugi raz dzisiaj
|
Cytat:
|
tylko ty?
a inni grzesznicy? :P |
Cytat:
|
kto nie ogladal wlasnie meczu pzu azs olsztyn - bot skra belchatow
to moze tylko zalowac! poziom imho lepszy niz na wiekszosc spotkan na niedawno zakonczonych mistrzstwach swiata :D |
tak przy wlasniej publicznosci jak maja awans zapewniony
|
jakos 2 lub 3 lata temu na 4 mecze w lidze swiatowej wygralismy 3....wiec da sie z nimi wygrac :)
|
z Brazylia bez szans oni praktycznie bez bledow graja, jedyna szansa na ich pokonanie to na wlasnym terenie gdzie bedzie 15tys nszych kibicow wtedy oni sie tremuja
|
super srebro :)
szkoda tylko takiego nokautu w finale |
Gratulacje za srebro !!!!! Brawo Panowie!!
Szkoda ze nie zagralismy troche lepiej w finale, stawiajac realny opor swietnie dysponowanej w tym meczu Brazylii. Brazylijczycy zagrali fenomenalne spotkanie, moze jakby nam sie udalo wygrac tego drugiego seta, byloby inaczej i udaloby nam sie nawiazac z nimi walke, bo wg mnie wcale gorsi nie jestesmy, tylko bardziej bylismy zestresowani i przestraszeni wielkiej Brazylii z tytulami. Mimo wszystko jestesmy wicemistrzami swiata i mamy srebro i z tego sie trzeba cieszyc !!! :D |
A to wszystko dlatego, ***380;e ja ogl***261;da***322;em. ;)
Okaza***322;o si***281;, ***380;e leci sobie niekodowane na RAI sport, ale i tak ju***380; by***322;em u kolegi na polszmacie... :fiu: Tak czy inaczej, wicemistrzostwo to te***380; sukces. :piwo: |
Witam !
Cytat:
Ale za wicemistrzostwo to oczywiście wielkie gratulacje :ognie: - bo przez zdecydowaną większość mistrzostw prezentowali się wspaniale :spoko:ro29 |
trzeba im pogratulowa***263; tego srebra, bo i tak wa***380;ne ***380;e taki medal wywalczyli
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |