![]() |
w pierwszym meczy, w pierwszym secie tez bylo nizle... :P
|
Już w pierwszym zle się skończyło:)
|
aha ta wizja castelaniego ;)
|
http://sport.onet.pl/0,1248721,2018943,wiadomosc.html
Nie słyszałem o tym wcześniej, a to chyba poważne.. |
No... chociaż wczoraj, na osłodę, nasze dziewczyny wygrały z Japonkami i to 3:0. Prawdę powiedziawszy, miałem obawy przed tym meczem ale się mile "rozczarowałem".
|
Michał Winiarski wraca do Skry Bełchatów
|
@czary2mary uprzedziłeś mnie, właśnie miałem o tym pisać :D
Oczywiście jako kibic SKRY bardzo się z tego faktu cieszę, bo Winiarski może i w tej chwili kontuzjowany i na początku sezonu może nie grać, a i sezon mieć słaby to jednak jest to zawodnik światowej klasy i o świetnych umiejętnościach i kolejny sezon na 100% będzie miał już doskonały. Zastanawia mnie tylko jedno: kto wypadnie poza meczową 12, albo kogo wypożyczą, w końcu SKRA ma już Antigę, Murka, Bąkiewicza i Kurka. |
No wlasnie, marnuja tyle dobrych graczy...:P
zrobili dream team a czesc zawodnikow, ktorzy mogliby z latwoscia znalezc miejsce w podstawowej 6 w innej druzynie, w Skrze bedzie grzac lawe. I znowu Skra mistrzem, nudne to sie robi ;) |
Dziś nasi panowie grają z Francją. Transmisja na "Polsacie" od 16.30
|
Pierwszy mecz wygrany :) i to z Francuzami. Po pierwszym secie miałem mieszne odczucia. Ale panowie zebrali się w sobie i zwyciężyli. Dziś mecz z Niemcami, których coach to Raul Lozano. A ten przecież zna naszych zawodników i wie na co ich stać. Ten mecz wbrew pozorom może być trudniejszy. Co z tego wyjdzie, zobaczymy.
|
Też myślałem, że mecz z Niemcami może się okazać trudniejszy, ale po tym, co wczoraj pokazali Niemcy w meczu z Turcją już nie jestem taki pewien (wygrana 3:2, przy czym każdy był niezwykle zacięty i wyrównany). Albo Turcja poczyniła tak ogromne postępy, albo Niemcy nie są jednak w najwyższej formie. Niemniej jednak łatwo na pewno nie będzie. Z drugiej strony dzisiejsze zwycięstwo dawałoby nam bardzo duże szanse na awans do półfinału ME, więc trzeba trzymać kciuki za naszych chłopaków :spoko:
|
Chociaż w siatkę spraliśmy Niemców :):)
|
maly blitzkrieg w naszym wykonaniu w 4 secie :D
|
Poland vs. Spain today ;)
Ciekawe jak nasi sobie poradzą. Mieli dwa dni odpoczynku, miejmy nadzieję że zregenerowali siły i dokopią Hiszpanom w trzech setach. Byłoby pięknie... :spoko: |
Ufff... tak emocjonującego meczu już dawno nie oglądałem. Wszystko ważyło się do ostatniej chwili. Najważniejsze że wygraliśmy. Dziś gramy ze Słowakami. Powinno być łatwiej niż z Hiszpanią. I będziemy w półfinale :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |