![]() |
Nasze młode orły całkiem dobrze sobie radzą :)
_edit_ radzili... Łooo mateńko, ale nas bijo! :O |
Szkoda straty Kurka - moim zdaniem najlepszego gracza w pierwszym secie. Mam nadzieję, że kontuzja nie okaże się zbyt groźna. Od 2 seta Brazylia zaczęła grać swoje, więc wynik nie powinien nikogo zaskakiwać :(
|
a nie mowilem, ze ten trener nie ma pomyslu na gre? :D
|
No niestety nasza młodzież nie dała rady młodzieży z Brasil.(1:3).Daleka droga co widać było w zagrywce naszych chłopaków- Możdzonek,Nowakowski floty które robiły szoł w PL to Brasil świetnie się ustawiały i na paluchy odbierały -a chłopaki nasze inaczej zagrywać nie umiały.
|
A tak dobrze zarlo :)
|
Dobrze, że nie oglądałem. :P
Jakoś tak wolę dziś 24h Le Mans. :D :tv: |
Gwiazda reprezentacji Rosji w Jastrzębskim Węglu!
http://www.sport.pl/siatkowka/1,6506...im_Weglu_.html |
pojechali ostro!
|
No pięknie!
Polska liga coraz silniejsza :polska: :mruga: |
Dzisiaj nasz młodzież zagrała naprawdę bardzo przyzwoite spotkanie z Wenezuelą 0:3 (21:25, 11:25, 18:25). Cała drużyna zagrała dobrze ale na szczególne wyróżnienie moim zdaniem zasłużył Bartosz Kurek, u którego po kontuzji sprzed tygodnia nie widać ani śladu. Uważam, że jeśli tylko utrzyma taką formę, to spokojnie może stanowić o sile naszej pierwszej reprezentacji.
P.S. Może jednak z Castelanim nie będzie tak źle? |
Oczywiście, że nie będzie tak źle.
Na pewno nie zejdą poniżej pewnego poziomu. A histerie, które tu Demek podnosi to wynikają moim zdaniem z czystej niechęci do Castelaniego jako osoby. :> |
ale ja nie mam nic do castelaniego
tylko tyle, ze jest za slaby na trenera naszej kadry :) |
W następny weekend w Łodzi tak łatwo nie będzie -Brazil
|
Wszyscy gotowi? :)
Piwo w dłoń i przed tv. :piwo: :polska: |
Na razie nie żle .Atmosfera w nowej sali super
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |