![]() |
Dzisiaj dla odmiany przynosz***281; szcz***281;***347;cie - pierwszego i drugiego seta nie ogl***261;da***322;em i.. chyba 'kiepsko' grali ;) Trzeciego obejrza***322;em i ju***380; wygrana :D
Dalej nie wiem, czy b***281;d***281; ogl***261;da***322;.. |
Obudzili si***281;. W por***243;wnaniu z tym co grali wcze***347;niej to r***243;***380;nica jest ogromna, cho***263; i tak graj***261; s***322;abo...
Pocz***261;tek czwartego seta te***380; niezbyt obiecuj***261;cy... |
nie zauwazylem zeby sie obudzili - ale widze, ze amerykanie cos opadli z sil
|
Wygląda na to, że się obudzili! :jupi:
Piękny był ten atak Świderskiego kończący trzeci set :taktak: |
slabo?
a oni wogole cos graja? o kurde - wygrali seta tyle, ze gra dalej slaba, jedynym myslacym zawodnikiem jest murek |
Ju***380; dawno nie widzia***322;em tak s***322;abo graj***261;cych naszych siatkarzy... :(
|
ten mecz to istna tragedia!
nie dosc, ze sie go ledwo co da ogladac to poziom naszych zawodnikow jest zalosny na szczescie to bedzie ostatni set i koniec zludzen o final four |
Witam !
Cytat:
ro29 |
3:0 lub w najlepszym przypadku 3:1 dla usa
na to nas dzis stac...niestety |
Witam !
Cytat:
@demek - masz rację atmosfera na razie też kiepska jakaś :( Pozdrawiam i trzymamy kciuki ro29 |
O tym pierwszym secie warto teraz zapomnie***263; :nie:
|
przekaz telewizyjny to istna tragedia
- szybkich pilek nie widac - obraz do pupy - realizacja ogolnie na poziomie szkoly sredniej a nie telewizji na razie mecze denny, pierwszy set wiec nie ma co oceniac, atmosfera tez nie taka jak zawsze tak to juz bywa jak warszawa wpycha rece tam gdzie nie powinna |
Kup mu piwo ;)
Ja stawiam dzisiaj na 3:1 dla nas oczywi***347;cie :) |
ale jestem wkur...ny
skolowalm sobie dwa bilety zeby isc...i co? stary sobie wzial jeden i nie chce oddac zabic to malo... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |