![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jak mogłeś to nam zrobić ??? to Twoja wina ;) || |
no Panowie... sa wzloty i upadki... tylko dlaczego to zawsze polacy musza za kazdym razem upasc?
|
wszystko przez Ciebie! :D
swoja droga, mam podobne odzczucie co do pilkarskiej reprezentacji i swojej osoby ;) |
Cytat:
wróciłem do domu ok. 22 i włączyłem telewizor.. mecz leciał.. 5 set.. no to obejrzałem i.. wstyd mi.. :( |
Cytat:
|
Cytat:
Ale wiesz.. w sumie jakiś mecz Polaków w tych zawodach chciałbym jeszcze obejrzeć.. ;) |
Cytat:
wobec czego uroczyście wręczam Ci bana na jutrzejszy mecz :banned: :banan: :piwo: |
Cytat:
Ale jest szansa, że jutrzejszego też oglądać nie będę :) ;) |
No i niestety przegrali, ale dzielnie walczyli - zwłaszcza w czwartym secie. :'(
|
Cytat:
1. Oni sobie nie odpuszczają nigdy ;) 2. Każda reprezentacja startująca w LŚ tak mówi, ale każda tez chce awansować. 3. Dla mnie to zwykła zasłona przed następnymi meczami. Oni zawsze byli mocni i nigdy nie należy ich lekceważyć. Nawet jak zagrają rezerwowym składem, to i są bardzo groźni. Ot, moje zdanie :) |
z tego co czytalem to serbia nie wystepuje w LS w najsilniejszym skladzie bo ich celem sa teraz mistrzostwa swiata a LS to taki dodatek wiec mysle ze nie bedzie to grozny przeciwnik
|
Cytat:
21.07 Serbia i Czarnogóra - Polska 22.07 Japonia - USA 22.07 Serbia i Czarnogóra - Polska 23.07 Japonia - USA 29.07 Polska - Serbia i Czarnogóra 29.07 USA - Japonia 30.07 Polska - Serbia i Czarnogóra 30.07 USA - Japonia 04.08 USA - Serbia i Czarnogóra 05.08 Japonia - Polska 05.08 USA - Serbia i Czarnogóra 06.08 Japonia - Polska 12.08 Polska - USA 12.08 Serbia i Czarnogóra - Japonia 13.08 Polska - USA 13.08 Serbia i Czarnogóra - Japonia 18.08 Serbia i Czarnogóra - USA 19.08 Polska - Japonia 19.08 Serbia i Czarnogóra - USA 20.08 Polska - Japonia |
Cytat:
jedyne co mnie moze powstrzymac to brak czasu |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |