![]() |
No i mamy pierwsz***261; sensacj***281; turnieju fina***322;owego Ligi ***346;wiatowej w Moskwie!
Brazylijczycy przegrali z Bu***322;gari***261; 0:3 (17:25, 23:25, 20:25) |
A ten placz z Lozano to jaki ma podklad. Chodzi o to, ze on marudzi, ze lepszy ma bilans setow, a male punkty sie licza.
I teraz mam pytanie te male punkty to sa w stosunku do Serbii czy do innych druzyn, ktore awansowaly? |
Cytat:
Te małe punkty są w stosunku do Serbii |
Tak myslalem. Hehe. To niech Lozano spojrzy na bilans bezposrednich spotka***324; z Serbia i przestanie marudzi***263;
|
Cytat:
raz tylko powiedział co myśli, bo go o to zapytano i tyle. |
Juz chyba trzeci artykul w ostatnim czasie widze na onecie. To chyba nikt zadnych dubli nie robi czy tez tam jakis triple. Hehe.
Niech on za duzo nie mysli bo widzi tylko to co chce zobaczyc, a nie to co powinien. |
Cytat:
|
W sumie moze i masz racje nie wiem niew nikam na jakiej podstawie oni to pisza. W takim wypadku ich dzialania sa absurdalne. Pewnie od artykulu placa to klepia byle co aby tylko dostac pule.
|
Nikt nie mowi ze polska musiala dostac ta dzika karte, tylko ze byly druzyny lepsze od wloch (czy nie) ktore ja mogly dostac. No i ta pycha makaronowa.
Wczoraj za akre zjadlem ryz ze smietana, a co. |
Bu***322;garia sensacj***261; turnieju fina***322;owego Ligi ***346;wiatowej!
Bu***322;garia - Serbia i Czarnog***243;ra 3:0 (26:24, 25:20, 26:24) |
niezle nie spodziewalem sie tego:) na jakims kanale transmituja te mecze albo jakies powtorki??
|
Cytat:
p.s. na szczęście półfinały, finał i mecz o 3 miejsce będą już na żywo w tvp :) |
Czy to ta bulgaria ktora przewaznie ogrywalismy sami dajac dupy w waznych innych meczach ?
|
Wczoraj trafiłem na transmisję na rosyjskim kanale sportowym (niestety jego nazwy nie podejmę się cytować ;)). Akurat trwał tiebreak w meczu Rosja - Francja i muszę przyznać, że poziom nie należał do najwyższych - sporo błędów, nie najmocniejsza zagrywka, itd. Może byli już zmęczeni.
A co do Bułgarów, to nigdy z nimi nie grało nam się dobrze. Często wygrywaliśmy, ale zawsze po cięzkim boju. Poza tym ostatnio ta drużyna gra jeszcze lepiej i jest chyba najlepiej zagrywającą drużyną na świecie. |
Bu***322;garia 3 mecz z rzedu 3-0 do przodu no cos niesamowitego
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:00. |