Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Podpisując umowę wybrałbym (wybrała) telefon:
Siemens CX65 15 68.18%
Motorola E398 7 31.82%
Wszystkich głosów: 22. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.11.2004, 14:24   #46
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Możliwe. Ale jakoś mi umknęło, a jednak rzecz jest warta uwagi.

A więc Andrzej powiem co myślę o motce e398 kupilem już drugą i opiszę moje perypetie i wady zalety. A więc pierwszej motce urwalem gniazdko w ktorym mocuje się sim niestety niemam rąk kobiety i urwalem. Nauczony błędami kupilem drugą i już nieurwalem. Wadą więc jest mocowanie karty sim. Zalety Za***isty aparat, za***isty dźwięk, za***isty wyświetlacz, jakość wykonania obudowy powala delikatna jak w myszce mx 700 plastik przypominający w dotyku skórę albo gumę, menu proste ładne dużo motywów podświetlające fajne światełka z boku fonu, jakość wykonania 10, menu 9, fonik ocena ogólna 9 przez złącze sim które łatwo urwać jak się ma łapki zbyt twarde weź motkę będzuesz zadowolony

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.11.2004, 16:23   #47
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wszystko fajnie - ale ta motka jest narazie tylko w Erze...
Stary 09.11.2004, 16:29   #48
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Wszystko fajnie - ale ta motka jest narazie tylko w Erze...
era rullllezzzzz mam 4 aktywacje u nich zniżki i walę zlodziejskiego polkomntela czekam na list do staruszki potwierdzający zdublowane faktury i im wytaczam sprawę sądową którą notabene wygram
Stary 09.11.2004, 16:37   #49
Pagerus

Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
era rullllezzzzz mam 4 aktywacje u nich zniżki i walę zlodziejskiego polkomntela czekam na list do staruszki potwierdzający zdublowane faktury i im wytaczam sprawę sądową którą notabene wygram
Nie powiedziałbym, że Era rulez - bo nieco utrudniali mi zrezygnowanie z ich usług... A co do cen telefonów obecnie to też bez rewelacji - nie mówię tu o taryfach firmowych - bo przecież nie każdy musi w tym kraju mieć firmę...
Stary 09.11.2004, 16:50   #50
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Nie powiedziałbym, że Era rulez - bo nieco utrudniali mi zrezygnowanie z ich usług... A co do cen telefonów obecnie to też bez rewelacji - nie mówię tu o taryfach firmowych - bo przecież nie każdy musi w tym kraju mieć firmę...
niemam firmy ale jestem ostatnio maniakiem najlepsza komorka komp żona wisi mi ile mnie kasują ważne że jak dzwonię to przynajmniej są mili kompetentni i niewyłaczają fonow po jednodniowym opoznieniu w zaplacie faktury a tak ma idea pozatym plus ma dupne warunki idea jest przestarzala na dzień dzisiejszy ery jest najlepsza i tyle
Stary 09.11.2004, 18:23   #51
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
i niewyłaczają fonow po jednodniowym opoznieniu w zaplacie faktury a tak ma idea pozatym plus ma dupne warunki idea jest przestarzala na dzień dzisiejszy ery jest najlepsza i tyle
Nie wiem kto Ci takich glupot nawciskanl, ze idea wylacza fon gdy zalega sie 1 dzien z rachunkiem.

Ludzie nie gadajcie glupot jesli nie wiecie.
Stary 09.11.2004, 18:30   #52
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez epol
Nie wiem kto Ci takich glupot nawciskanl, ze idea wylacza fon gdy zalega sie 1 dzien z rachunkiem.

Ludzie nie gadajcie glupot jesli nie wiecie.
k///// mać moja dziewczyna ma fona w idei mi wlasnie wyłączyli wychodzące po jednym dniu spóźnienia!!!!!!!!! i rób z kogoś innego łosia a nie ze mnie
Stary 09.11.2004, 19:28   #53
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
k///// mać moja dziewczyna ma fona w idei mi wlasnie wyłączyli wychodzące po jednym dniu spóźnienia!!!!!!!!! i rób z kogoś innego łosia a nie ze mnie
Nie denerwuj sie tak od razu

No widzisz, a mi bardzo rzadko, a moze tylko pare razy sie spoznilem z zaplata. I ani razu nie zostal mi zablokowany fon. Abonament mam juz trzeci rok.
A dodam taka mala ciekawostke:

Brat zawsze kiedys placic przelewem w banku i pieniadze za jedna fakture gdzies wsiaklo. On dostal potwierdzeniez banku ze zaplacil, a IDEA pieniedzy nie zobaczyla. Co ciekawe telefonu mu nie zablokowali. Dostal tylko po jakims czasie chyba upomnienie i przefaksowal im kopie dowodu wplaty i na tym sie sprawa skonczyla. A do dzis mu na fakturach widnieje ze ma nie zaplacona jedna fakture. A jeszcze zeby bylo ciekawiej to potem podpisywal z nimi umowe na nastepny rok i nic nie wspomnieli o niezaplaconym rachunku. Teraz to bedzie juz okolo 1,5 roku od tego zdarzenia i dalej nic sie nie dzieje.

Chyba juz o tym kiedys pisalem.
Stary 09.11.2004, 21:07   #54
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
podepne sie pod temat (sorka) nie wiesz jak wyslac np. na nokie przez podczerwien albo do kompa?
Mam Sagema my 5-2 i jak wysylam nokia -> sagem - ok, jak przyloze zeby z kompa cos na sagema wyslac wogole go nie wykrywa.
Stary 09.11.2004, 21:41   #55
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
A więc Andrzej powiem co myślę o motce e398 kupilem już drugą i opiszę moje perypetie i wady zalety. A więc pierwszej motce urwalem gniazdko w ktorym mocuje się sim niestety niemam rąk kobiety i urwalem. Nauczony błędami kupilem drugą i już nieurwalem. Wadą więc jest mocowanie karty sim. Zalety Za***isty aparat, za***isty dźwięk, za***isty wyświetlacz, jakość wykonania obudowy powala delikatna jak w myszce mx 700 plastik przypominający w dotyku skórę albo gumę, menu proste ładne dużo motywów podświetlające fajne światełka z boku fonu, jakość wykonania 10, menu 9, fonik ocena ogólna 9 przez złącze sim które łatwo urwać jak się ma łapki zbyt twarde weź motkę będzuesz zadowolony
Dzięki za opinię

Skoro tak chwalisz ten telefon, to może jednak poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, jak ERA odpowie na nową ofertę IDEI. Jeśli dadzą w końcu jakieś rozsądne warunki i nieco obniżą cenę tego telefonu, to niewykluczone, że jednak z nimi podpiszę umowę. Zobaczymy, niech tylko znowu nie odwlekają ogłoszenia nowej oferty, bo moja cierpliwość jest już na zdecydowanym wyczerpaniu

ps: Rozumiem, że wszystko poszło zgodnie z planem i żona jest już żoną ? Jeśli tak to moje gratulacje

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2004, 22:12   #56
memorando
Młody żonkoś

żona mnie bije
Stary 09.11.2004, 23:31   #57
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
żona mnie bije
Nie no, to znaczy, że wszystko w porządku

Stary 09.11.2004, 23:55   #58
Pagerus

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dzięki za opinię

Skoro tak chwalisz ten telefon, to może jednak poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, jak ERA odpowie na nową ofertę IDEI. Jeśli dadzą w końcu jakieś rozsądne warunki i nieco obniżą cenę tego telefonu, to niewykluczone, że jednak z nimi podpiszę umowę. Zobaczymy, niech tylko znowu nie odwlekają ogłoszenia nowej oferty, bo moja cierpliwość jest już na zdecydowanym wyczerpaniu

ps: Rozumiem, że wszystko poszło zgodnie z planem i żona jest już żoną ? Jeśli tak to moje gratulacje
Ja mimo wszystko nie potrzebuję telefonu jako odtwarzacza mp3 takowy już mam i on mi wystarcza... tak więc pozostaję przy Siemensie
Stary 10.11.2004, 00:00   #59
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Ja mimo wszystko nie potrzebuję telefonu jako odtwarzacza mp3 takowy już mam i on mi wystarcza... tak więc pozostaję przy Siemensie
Na jego funkcję jako odtwarzacza mp3 nie zwracam nawet uwagi. To, co mam do tego celu jest nieporównywalnie lepsze. Natomiast pozostałe wymienione zalety wydają się nie do pogardzenia.

Stary 10.11.2004, 00:15   #60
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie no, to znaczy, że wszystko w porządku
mam podpite lewe oko wydarty kawał mięSA Z RĘKI a żona zabita idę spać jutro mnie zamkną

Twoje uprawnienia: