![]() |
Siemens CX65, a Motorola E398
Witam,
Od dłuższego czasu byłem już zdecydowany przy podpisaniu umowy abonamentowej wziąć telefon Siemens CX65, ale że pojawiła się ostatnio ta dość ciekawa nowa Motorola, to szukam opinii na jej temat. Co sądzicie o tym aparacie? Ma to ktoś może? Jak możnaby porównać te dwa aparaty? ps: Zrobię też małą sondę na temat: Który telefon byś wybrał podpisując umowę. Jeśli komuś się chce zagłosować będę wdzięczny. Na to też zwrócę uwagę przy ostatecznej decyzji. :) |
że co?
oj Andrew Andrew niedawno kupowałeś M55, ciekawe co dalej. Zagłosowałem oczywiście na niemiecką technologie ;) |
Cytat:
Już niedawno pisałem, że zdecydowałem się na CX65, ale wtedy jeszcze zastanawiałem się nad Ericsonem T630. Cóż, jak widać długo podejmuję decyzje ;) |
Cytat:
|
Ja bym polecił Motorolę E398 :taktak:
Wyświetlacz 176x208 pikseli, dzwonki MP3, odtwarzacz MP3, głośniki stereo i inne :D |
Witam!
Ja bym wybral Nokie (6230 jest bardzo fajna mam taka w domu), a w najblizszym czasie bede mial 6260 :) |
Cytat:
Zastanawia mnie jeszcze jedno - według danych ta Motorola ma większy wyświetlacz od Siemensa. A tak, jak sie im przyglądałem, to jednak ten w CX jest wizualnie większy. Z tym, że miałem ich obok siebie i nie mogłem bezpośrednio porównać. Jak więc w końcu jest? |
Cytat:
Ja mam już 3 motkę z kolei :D Weź motkę, przemawia za tym samo 64MB na karcie :D |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.gsmonline.pl/tests/show_d...id=255&start=3 |
a ja polecam T630...fajny telefonik. Naprawde.
Idealny interfejs. Dzwonki ciekawe, minus to ze nie ma mp3, zdjecia tez znosne - ale o te fotki w aparatach juz nie chodzi Bawilem sie CX65 - ładny,duzy wyswietlacz...ale menu(interfejs) - jest najgorszy jaki widzialem dotychczas - kiepskie ikony. Zdjecia b.ladne. Teraz mam 6600 - bajka - dogralem nawet mp3,nolimit rej.wideo,ogolnie pelno jest aplikacji na symbiana.Najlepsze to irRemote - mozna przez podczerwien sterowac urzadzeniami:D.Tylko gdyby byl mniejszy... |
no, tez mam T630 od dwoch tygodni - telefonik super:
menu extra, ladne ikonki - BAARDZO duzo gier i motywow zmieniajacych caly wyglad menu itd. :), ladne dzwonki, zdjecia tez moga byc.. jak dla mnie extra [wczesniej mialem 3310...] pozdro ;) |
Cytat:
|
przepraszam podczepiam się:)motka v300 warto zmienić?? a jak już to na co>??
|
Cytat:
Co do menu to zgadzam się - to w T630 bardziej mi się podoba, ale przyznam też, że nie miałem okazji zbyt dużo bawić się CX65. Przy okazji poproszę jeszcze o taką możliwość w salonie. @Smartek No co Ty, od dwóch tygodni? To już trochę więcej czasu minęło ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:34. |