![]() |
Cytat:
|
Voytek - Ameryki to tym postem nie odkryles, bo kazdy to wiedzial..
co do wersji na dvd - sam bym z checia taka chcial, bo zmienianie plytek przy instalacji pakietow jest bardziej niz wkurzajace :) pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
a tak na serio to wole jedna płytke DVD niż 3x CD odkąd mam spawarke dvd - już raczej nie kupuje płytek CD |
Cytat:
|
Moze nie jest to podpowiedz skad pobrac MandrakeLinux,ale opinia moja, ze MandrakeLinux jako system linuxowy jest OK....okienka no i najwazniejsze wszystko w jednym - stery do wiekszosci urzadzen PCI, plyty glownej,RAID, S-ATA, skanerow i pakiet typu Word, Excel czyli OpenOffice....jednka drazni mnie( i wiem, ze to z powodu mojego malego doswiadczenia z tym systemem operacyjnym) brak mozliwosci poprawnej konfiguracji doinstalowanych programow, wtyczek itp. czyli im dalej w las tym wiecej drzew. Jednka jesli ktos chce zaczac przygode z Linuxem to warto zainstalowac wlasnie MandrakeLinux. No to tyle
Pozdrawiam |
Cytat:
http://www.mandrakelinux.com/pl/ftp.php3 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym to byl zart :> |
Teraz rozumiem, myslalem ze to wersja 4,3 GB, wracam honor.
|
Cytat:
A zassysac bedzie tydzięń bo ja zassysac będę od 13:00 do 22:00 jak bym zasssysał nonstop to bym miał za trzy dni :P na moim łaczu :) Wersje Mandrake Linux 10.1 Official na 3 Cd zassysało mi trzy dni nonstop :) |
mgit - po co Ci wersja DVD? ja mam wersje 3 plytowa, ktorą i tak ściągało mi przez 40h, a jak bym miał ściągać dvd to predzej bym ołysiał...
|
Cytat:
Ps. Jak komuś się na nowym Mandrake uda zainstalować stery od ATI to jak by ktoś mógł to instrukcje na emaila prosze lub na PW :) oczywiście sprawdzoną instrukcje :P |
ja wlasnie sciagam mi leci 60-70kb\s :D jutro bede sie bawil i zobaczymy :)
|
Cytat:
pozdro ;) -edit- mgit - pisalismy posta w tym samym czasie... ciekawe czy z nowym Xorg'iem uda sie zainstalowac stery do ATI.. -edit2- chcialoby sie komus wypalic plytki i wyslac poczta polska? :> pokrywam koszty plytek i transportu ;-) |
Cytat:
Mi leci 15-20 kB/s :P za jakiś tydzień już bedzie :) Ps. Zawsze można ze starszej wersji zaktualizowac na nowszą :D |
Cytat:
I nie broń Go bo nie masz powodu, pisze jakie są zwyczaje na forum :P Cytat:
zobaczymy, leci właśnie 50-80 KB/s mam nadzieje, że można zrobić update z wersji 10.1 :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |