![]() |
Cytat:
|
Cytat:
publikujesz sie gdzies? |
A mój to okładka innej płyty Pink Floyd, "The Division Bell". I ten avatar mam od początku i go nie zmieniałem.
|
Cytat:
|
Na początku, szybko zmieniałem avatary. Miałem takiego goscia w okularach, później bylo logo Windows i jeszcze parę było takich. Następnie przez dłuugi czas był Yoda z Star Wars, bardzo mi się te filmy i gra (Jedi Knight 2) podobała i tak zostalo. A teraz mam takiego demona. Znalazłem w necie i mi się spodobał. Pomniejszyłem i dałem;)
|
Z racji tego że mieszkam w mieście gdzie jest największa kopalnia odkrywkowa węgla brunatnego to i jest dziura a jak dziura to i jest kret. Zresztą mojej córce się on bardzo podoba więc Krtek został. Zresztą na innych forach też mam krecika.
|
a ja mam tego robota wczesniej byl Al Bundy Max Damage siakies smoki itd itp za niedlugo chyba znowu zmienie avatar :P
|
osobiscie nei przepadam zbytnio jak ktos czesto zmienia avatara, jaszybciej sie kojazy forumowiczow przez to. Jak ktos zmieni to trzeba chwile polyslec co to za nowy osobnik :)
|
Cytat:
możesz uzasadnić swoją odpowiedż ....:) |
Ja popieram czystą wodę i naturalne składniki bo jestem z lasu .
|
Żubr(Koolo??) występuje w puszczy(lesie??)
niepotrzebne skreślić:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
PAWELBLU a co oznacza twój avatar :> :D
|
Cytat:
Ale obrazek mi sie podoba, wiec jest i bedzie jeszcze dlugo :) Wogole jak sie zapisywalem i wstawialem avatar to troche sie zastanawialem czy nie bedzie on celem atakow. Jednak poza maginalnymi przypadkami nie byl. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |