Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skąd wziął sie pomysł na avatar? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skad-wzial-sie-pomysl-avatar-32972/)

Ziele 25.03.2004 00:24

Cytat:

Napisany przez woitas
eee, wg mnie na obrazku jest pryzmat ;)

To że jest to pryzmat (chyba) kazdy wie ;) Ja podałem nazwe zespołu, a ten avatar to okładka jednej z ich płyt. :jezyk:

mr_spock 25.03.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez Joe_Doe
Fragment mojego zdjecia. Chcialem, zeby moj avatar byl naprawde "moj" tzn zrobiony przeze mnie. Mam kilka na dysku kilka swoich zdjec. A to akurat znacznie lepiej prezentowaloby sie gdyby bylo skomponowane jako kwadratowe. Wiec troszke obcialem po bokach.
Dla zainteresowanych zdjecie w oryginale:

Po naszej dyskusji na temat filtrow pol. domyslilem sie, ze to twoje foto
publikujesz sie gdzies?

Macio.Men 25.03.2004 08:16

A mój to okładka innej płyty Pink Floyd, "The Division Bell". I ten avatar mam od początku i go nie zmieniałem.

Sedesinka 25.03.2004 08:19

Cytat:

Napisany przez macio.men
A mój to okładka innej płyty Pink Floyd, "The Division Bell". I ten avatar mam od początku i go nie zmieniałem.

A ja nie mam tego znaczka Avatara, bo to glupie jest

kraluk 25.03.2004 09:13

Na początku, szybko zmieniałem avatary. Miałem takiego goscia w okularach, później bylo logo Windows i jeszcze parę było takich. Następnie przez dłuugi czas był Yoda z Star Wars, bardzo mi się te filmy i gra (Jedi Knight 2) podobała i tak zostalo. A teraz mam takiego demona. Znalazłem w necie i mi się spodobał. Pomniejszyłem i dałem;)

misz_masz 25.03.2004 09:29

Z racji tego że mieszkam w mieście gdzie jest największa kopalnia odkrywkowa węgla brunatnego to i jest dziura a jak dziura to i jest kret. Zresztą mojej córce się on bardzo podoba więc Krtek został. Zresztą na innych forach też mam krecika.

Pawel_k 25.03.2004 10:17

a ja mam tego robota wczesniej byl Al Bundy Max Damage siakies smoki itd itp za niedlugo chyba znowu zmienie avatar :P

mr_spock 25.03.2004 14:28

osobiscie nei przepadam zbytnio jak ktos czesto zmienia avatara, jaszybciej sie kojazy forumowiczow przez to. Jak ktos zmieni to trzeba chwile polyslec co to za nowy osobnik :)

Maciej 25.03.2004 15:09

Cytat:

Napisany przez Sedesinka
A ja nie mam tego znaczka Avatara, bo to glupie jest

Jestem ciekaw dlaczego tak sądzisz....?
możesz uzasadnić swoją odpowiedż ....:)

Koolo 25.03.2004 15:27

Ja popieram czystą wodę i naturalne składniki bo jestem z lasu .

Tribunal 25.03.2004 15:38

Żubr(Koolo??) występuje w puszczy(lesie??)
niepotrzebne skreślić:)

pawelblu 25.03.2004 15:42

Cytat:

Napisany przez Tribunal
niepotrzebne skreślić:)

No to skreslam rzad :)

woitas 25.03.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez Ziele
To że jest to pryzmat (chyba) kazdy wie ;) Ja podałem nazwe zespołu, a ten avatar to okładka jednej z ich płyt. :jezyk:

yeeee, dzięki. musi być świetny ten pink fluid ^_^

paja 25.03.2004 18:15

PAWELBLU a co oznacza twój avatar :> :D

pawelblu 25.03.2004 18:31

Cytat:

Napisany przez paja
PAWELBLU a co oznacza twój avatar :> :D

Nie zastanawialem sie nad jego glebsza wymowa, choc nie wykluczone ze takowa istnieje ;)

Ale obrazek mi sie podoba, wiec jest i bedzie jeszcze dlugo :)

Wogole jak sie zapisywalem i wstawialem avatar to troche sie zastanawialem czy nie bedzie on celem atakow. Jednak poza maginalnymi przypadkami nie byl.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05.