![]() |
no ja mialem najpierw symbol litka robiony przez bakupl pzdr. a teraz Goku SSJ4 z DB.
DB--->I love this "kreskowka" :haha: Pozdro EDIT I juz nie zmienie. |
ja mialem na poczatku Garreta z gry thief, teraz mam obrazek znalezniony na necie i zmiejszony dla potrzeb forum :D
|
Moj nowy avatar powstal z fragmentu okladki plyty "Tribute to the Gods" zespolu Iced Earth :D
|
Ja żeby mieć swojego avatarka musiałem iść do fotografa, zapłacić 14zł i czekać 20 minut... zdzierstwo i strata pieniędzy... zobaczcie jak blado wyszedłem ;)
|
To tak jak ja tylko za giwery musiałem dopłacić dodatkowe 10zl a baran nawet lampę ustawił za moimi plecami. ;)
Pozdro |
...mój z zamiłowania do fotografii - przerobione logo sprzętu z jakiego korzystam :)
|
a ja po prostu zamiescilem sluzbowa fotografie ;)
|
Ja miałem z dwa czy trzy inne avatarki wcześniej (w tym autko z anime Initial D :D) - a obecnie jako wielki miłośnik japońskiej animacji (anime - jakby kto nie wiedział :P) mój avatarek przedstawia postać Keitaro z anime Love Hina w wersji super deformed :D (przy okazji polecam to anime :) )
Na razie nie planuję żadnych zmian - ale w dzisiejszych czasach niczego nie można być pewnym :D Przyznaję, że niekiedy avatarek naprawdę przydaje się do łatwiejszej identyfikacji danego forumowicza... |
Cytat:
Ja mam avatarek z mojej ulubionej kreskówki The Simpsons - Woźny Willi |
Ja miałem na początku pomniejszone zdjęcie Czarnego CRX'a z drzwiami a'la Lamborghini - po prostu cudo. A potem icemac zapodał kiedyś linka do South Park Creatora - i tak jakoś stworzyłem to cudo
|
a ja znalazłem mój avatarek na jakims FTP z avatarami a sygnaturke zrobiłem z 2 połaczonych avatarkow.
|
Cytat:
|
To moze teraz ja, ale przeciez nic chyba nie trzeba wyjasniac :)
Avatarek adekwatny do ksywki :) Wiem, piekny on nie jest, ale ja nie mam talentu do malowania, a poza tym byl robiony na szybko. |
Jak wszyscy, to wszyscy...
Mój avatarek jest logiem oddziału FIAT'a (zresztą pewnie wszyscy wiedzą). Mieć Fiacika z takim znaczkiem na autku, to moje marzenie. Póki co, to trzeba sie zadowolić "cywilną" wersją FIAT'a... |
Kto ogląda Edków na Cartoon Network to wie skąd mam avatara. A dlaczego? Bo ten koleś z deską mnie rozwala... "Deska powiedział..." itp.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |