Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skąd wzioł sie pomysł na xywe?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skad-wziol-sie-pomysl-xywe-32145/)

ed hunter 28.06.2018 17:41

W ósmej klasie już tak chlałeś? :wow: :O

Zetoxa 28.06.2018 16:03

oczywiście od detoxa się wzięło, czyli szalona ósma klasa podstawówki :spoko:

M@X 07.03.2004 19:14

Ironia... Na bierzmowaniu dostalem... Maksymilian ;-D

Remix 07.03.2004 19:07

Witam!

a ja nie mialem bierzmowania, bo mnie ksiadz wywalil :)

mr_spock 07.03.2004 16:48

Cytat:

Napisany przez woitas
ksywka wzięła się z imienia, jakie dostałem na bierzmowaniu.
a żeby było bardziej nietypowe, to "j" zastąpiłem "i"...

Ja na bierzmowaniu dostalem Leon :)
pozdrawiam ;)

woitas 07.03.2004 15:54

ksywka wzięła się z imienia, jakie dostałem na bierzmowaniu.
a żeby było bardziej nietypowe, to "j" zastąpiłem "i".
nazwa konta email wzięła się ze zdrobnienia drugiego imienia - jerzy (oczywiście było już zajęte), co dało juruś.

adixo 07.03.2004 04:08

A u mnie standartowo - poszukiwałem ksywki do adresu email i jako że mam na imię adam i było już zajęte to wybrałem Adi też było zajęte to dodałem coś żeby jakoś to wyglądało i było wolne i wyszło Adixo

Remix 07.03.2004 04:02

Witam!

Remix... hmmm od mojego starego trybu zycia... remix, wóda, cola, lód

Wuja... no tak jakos wyszlo, ze mie zaczeli tak nazywac od drugiego starego trybu zycia... Wujek Bałamut :)

mallow 07.03.2004 00:39

Na wstepie powim ze moj nick nie ma nic wspolneho z moim nazwiskiem, imieniem etc :) Adriian Wroński jestem, wiec `a` i `w`moza se jedynie skojarzyc. A z moim nickiem to bylo tak: kiedys moda na takzwane tagi byla, czyli podpisy na morach mazane sprayem :D w moim otoczeniu sie tak to nazywalo. wiec usiadlem przy biurku i zaczelem kombinowac co by tu na murze fajnie wygladalo. no i napisalem na kartce `mallow`. pozniej okres mIRC`a wiec trza bylo pododawac bajerow trochi i to bylo tak:
1.) mallow
2.) MALLOW
3.) MALLOW^ML [ml to taki bajerek skrocik od MaLlow, poznij byla odznaka naszego ircowego teamu z kolegami]
4.) [MALLOW}
5.) mAllOw
6.) [mAllOw]
i oto jestem :) narazie nie planuje zmieniac mojego internetowego ja. w towarzystwie nazywaa mnie Wrona od nazwiska ;) ostatnio mnie kreca jakponskie imiona z mangi, ale jakos se nie moge zadnego wybrac ;) no ale kiedys cos sie znajdzie
pozdro

paja 07.03.2004 00:24

wiem ale to napisałem w tamtym starym topicu bylo bardziej rozwinięte ;)

mr_spock 07.03.2004 00:02

Cytat:

Napisany przez paja
Mój nick wzioł się od mojego nazwiska ktoś je przekręcił i tak wyszło na początku nie lubiłem jak tak kumple na mnie wołali ale przyzwyczaiłem się. PAJA

Drugi (mniej go używam) playermip player-gracz mip-made in poland tak sobie kiedyś zobaczyłem to słowo na jakiejś kartce sam nie wiem co tam było.

Który jest fajniejszy
:) to napisałem w tamtym temacie

he, w tym to napisales... przewroc o kartke do przodu ;)

paja 06.03.2004 22:51

Mój nick wzioł się od mojego nazwiska ktoś je przekręcił i tak wyszło na początku nie lubiłem jak tak kumple na mnie wołali ale przyzwyczaiłem się. PAJA

Drugi (mniej go używam) playermip player-gracz mip-made in poland tak sobie kiedyś zobaczyłem to słowo na jakiejś kartce sam nie wiem co tam było.

Który jest fajniejszy
:) to napisałem w tamtym temacie

Tribunal 06.03.2004 21:35

To ja wam powiem ze od wczoraj mam xywe w szkole "motyl-master" ale historii nei bede tu przedstawaił bo mnie "głosy" z forum wywalą.....

andrzejj9 06.03.2004 18:52

Cytat:

Napisany przez Smartek
dokladnie i to ja go stworzylem :)
pozdro ;)

Pamietam, pamietam. Wtedy nawet sie w nim wypowiedzialem. Ale ze moja historia nie jest specjalnie ciekawa, to nie bede sie powtarzal ;)

mr_spock 05.03.2004 16:55

kiedys wielki fan Star Trek (teraz troche mniej) i tej postaci - pana Spocka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47.