![]() |
Cytat:
pozdro ;) |
@mirobanan1, bardzo szczere wyznanie i ciekawa historia :spoko:
|
buuu..jako młdy dzeiciak uwielbialem wszelkie lasy ziwerzeta,a wszczegulnosci wszelkie zwiarzta czloekokzstaltne....czyli małpy. Potrawie dobre naśloadowac głosy oraz zachowania tych zwierzta ju w wieku 7-8 lai i tak w 1 kalsie podstawuwki nazwany zostalem przz kumpli małpa, ja pzremianowałem je na miromałpa a zaś dziś nazywają mnie małpen...pewnie sie wam wydaj ze glupie na ale kazdyw wierzy w to co iwerzy.Aha lubie takze(jak małpy) banany i tak oto wpdłem na pomysł nadanie mego e-maiel mirobanan1@o2.pl. Teraz pewnie zaczną się iwelkie brechy
|
o ile pamiętam był już podobny wątek, kiedyś... w dobrych czasach...
|
Wszystko zaczelo sie dawno temu kiedy to chcialem zalozyc konto pocztowe na wp.
Poniewaz 'zuk' juz bylo zajete postanowilem wymyslic cos oryginalengo co by mialo w sobie zuk. I tak wpadlem na pomysl zeby dodac 4 - for , u - you czyli zuk for you - zuk4u - zuk dla ciebie ;) A skad sie wzial zuk? Jakos z podstawowki ale juz dokladnie dlaczego zuk to nie pamietam. |
Moja ksywe wymyslili moji kumple od mojego nazwiska (Adamczyk), zaczeli mnie tak nazywac i mi sie spodobala wiec wzialem ja za ksywe do forum.cdrinfo. pozdro ;)
|
Ja obejrzałęm Matrix'a, zacząłem w niego wierzyć i uznałęm, że muszę mieć ksywkę pasującą do świata w którym żyję. :) :spoko:
|
Skąd wzioł sie pomysł na xywe??
Jak w temacie napiszcie jak wpadliscie na pomysł na wasza xywe??
Ja zobaczyłęm dodatek do Morrowinda i mi spodobała nazwa i tak to sie zaczeło. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |