Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.11.2005, 16:13   #16
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
swoje juz wygral dla mnie starczy ze w tej 10 bedzie przez najblizsze pare lat choc moze i jakis PS jeszcze zdobedzie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.11.2005, 20:38   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_PL
skoki doiero sie rozkręcaja a ja w między czasie prosze o dział sport co na to wladza ?
Sądzisz, że rzeczywiście jest potrzeba? Na razie tych sportowych tematów aż tak dużo nie ma..

Ale, nie jestem przeciwny, zawsze można każdy nowy pomysł rozważyć

A ja na dobry początek zaproponowałbym topic o.. kręglach W poprzedni czwartek byłem i zrobiłem 192 punkty

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.11.2005, 21:09   #18
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Sądzisz, że rzeczywiście jest potrzeba? Na razie tych sportowych tematów aż tak dużo nie ma..

Ale, nie jestem przeciwny, zawsze można każdy nowy pomysł rozważyć

A ja na dobry początek zaproponowałbym topic o.. kręglach W poprzedni czwartek byłem i zrobiłem 192 punkty
nba ? nhl ? gdzie te tematy ? jak by sie pozakladało to by i fani się znaleźli
Stary 29.11.2005, 21:45   #19
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_PL
nba ? nhl ? gdzie te tematy ? jak by sie pozakladało to by i fani się znaleźli
Pewnie i tak. Pytanie tylko, czy jest sens szukania na siłę? W końcu to forum przede wszystkim komputerowe (o tym, że głównie o nagrywaniu to już raczej zapomniano) i powstawanie innych tematycznie działów powinno być raczej spowodowane jedynie rzeczywiście istniejącą potrzebą, a nie rozrastaniu na siłę forum, bo może to kiedyś kogoś zainteresuje. W ten sposób możemy dojść do tego, że będziemy jednymi z wielu, gdzie można pogadać o wszystkim i o niczym, ale tak naprawdę nie dowiedzieć się niczego konkretnego i nie uzyskać profesjonalnej pomocy. A to raczej nie byłby dobry kierunek..

Stary 29.11.2005, 22:03   #20
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Pewnie i tak. Pytanie tylko, czy jest sens szukania na siłę? W końcu to forum przede wszystkim komputerowe (o tym, że głównie o nagrywaniu to już raczej zapomniano) i powstawanie innych tematycznie działów powinno być raczej spowodowane jedynie rzeczywiście istniejącą potrzebą, a nie rozrastaniu na siłę forum, bo może to kiedyś kogoś zainteresuje. W ten sposób możemy dojść do tego, że będziemy jednymi z wielu, gdzie można pogadać o wszystkim i o niczym, ale tak naprawdę nie dowiedzieć się niczego konkretnego i nie uzyskać profesjonalnej pomocy. A to raczej nie byłby dobry kierunek..
Witam !
Chyba muszę się zgodzić z kolegą. Co prawda nie samymi komputerami i nagrywarkami człowiek żyje, ale z drugiej strony przesadne rozbudowywanie Forum (które i tak kilka miesięcy temu dość mocno się rozrosło), nie jest raczej dobrym pomysłem - chyba zakładane tak jak ten tematy w dziale Off topic, są wystarczające.

A jeśli już o sporcie....

Adam wcalec źle nie rozpoczął sezonu, oby tylko utrzymywał się w czołówce - to można będzie liczyć na medale na olimpiadzie, no i dobre miejsce w PŚ. Niestety niewiele dobrego można powiedzieć o naszych pozostałych reprezentantach

A tak na marginesie to podejrzewam, że w dziale o sporcie rozmawiano by głównie o piłce i skokach - a są przecież równie ciekawe inne dyscypliny - o których niestety w Polsce mówi się strasznie mało - nawet wtedy jak Polacy zdobywają medale.
Przykład - Leszek Blanik zdobył srebrny medal MŚ w skoku - gimnastyka sportowa. Przecież to wicemistrzostwo świata - i co ?? Niby wspomnanio o tym na którymś tam miejscu w wiadomościach - a Przegląd Sportowy napisał o tym na ...23 stronie !!! Wstyd !!!
Wkrótce ME w jednej z najważniejszych dyscyplin dla Polaków w ostatnich latach - pływaniu - i boję się, że znowu będzie się o tym mówiło na samym końcu - nawet jak przywieziemy stamtąd kilka medali (na co liczę) - bo ważniejsze będą wyniki Bundesligi itd

Pozdrowienia
ro29

P.S. I przepraszam, że się tak wyżaliłem - po prostu nie mogę już wytrzymać, jak niektóre dyscypliny w których odnosimy sukcesy i są zarazem dyscyplinami olimpijskimi traktuje się dużo gorzej niż np. piłkę nożną, w której sukcesem staje się awans do finałów (co nie znaczy, że nie lubię piłki !!!).

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 18:57   #21
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

A wracając do skoków..

Nie wiem, czy oglądaliście, ale dzisiejszy konkurs - ostatni z konkursów Czterech Skoczni - nie dość, że sam w sobie był świetny, jeśli chodzi o emocje związe z samymi skokami, to i rozstrzygnięcie miał historyczne, bo po raz pierwszy w historii wygrało go dwóch zawodników - oczywiście Ahonen i Janda

Ale to naprawdę nieprawdopodobne, żeby w 8 skokach, w różnych warunkach i na różnych skoczniach osiągnąć idealnie ten sam wynik. I w konkursie Czterech Skoczni nie chodzi tu o 100 punktów za pierwsze miejsce, 80 za drugie itp. , ale liczy się dokładnie wszystkie punkty za odległość i oceny z dokładnością do 1/10 punkta. I to wszystko było takie same (swoją drogą punktów pucharu świata również zdobyli dokładnie tyle samo ).

Świetny konkurs

Stary 07.01.2006, 11:31   #22
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Konkurs świetny, to fakt, z powodów zawodowych nie mogłem oglądać w całości wczorajszego konkursu, ciekawi mnie, jak się chłopaki samochodem podzielą?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2006, 11:41   #23
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
ciekawi mnie, jak się chłopaki samochodem podzielą?
Dostana 2
Taka jest decyzja sponsora nagrody glownej - Nissana.
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 22:35   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Hmm.. nie oglądałem, ale przed chwilą sprawdziłem wyniki i w kwalifikacjach do jutrzejszego konkursu Małysz wypadł wyjątkowo źle.. Zajął trzydzieste miejsce i - co ciekawe - trzecie wśród Polaków.

Stary 12.01.2006, 23:44   #25
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Też nie oglądałem, szkoda, że Adaś wciąż cieniuje, najwyraźniej czas kończyć karierę.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.01.2006, 11:25   #26
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
trenera zagranicznego im sie zachcialo....; )
tearz sa skutki jakis dziwnych ukladow z panem federerem, ktory ponoc zaproponowal wlasnie kuttina... a PZN bez wachania go zaakceptowal
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.03.2006, 13:38   #27
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Nikt nie pisze, a Małysz wczoraj wygrał

Ale że pewnie wszyscy jeśli nawet nie oglądali, to słyszeli w wiadomościach, to nie będę się nad tym rozwodził. Chciałem tylko podać link do miłego artykułu na temat wczorajszego osiągnięcia Małysza. Wygląda na to, że ktoś zachwyca się jego sukcesem nawet bardziej niż Polacy

http://sport.interia.pl/news?inf=727290

Stary 13.03.2006, 14:51   #28
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nikt nie pisze, a Małysz wczoraj wygrał

Ale że pewnie wszyscy jeśli nawet nie oglądali, to słyszeli w wiadomościach, to nie będę się nad tym rozwodził. Chciałem tylko podać link do miłego artykułu na temat wczorajszego osiągnięcia Małysza. Wygląda na to, że ktoś zachwyca się jego sukcesem nawet bardziej niż Polacy

http://sport.interia.pl/news?inf=727290
No wygrał wygrał - i nawet udało mi się to obejrzeć
Stary 13.03.2006, 23:19   #29
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Gratulacje dla Małysza - jak widać, jego sportowy koniec nie jest taki bliski, jak niektórzy sądzili

Aczkolwiek pozwolę sobie w tym temacie zauważyć także - że jak napisał kolega @andrzejj9 - nikt nie napisał o sukcesie Małysza - to także niestety nikt nie wspomniał o naszych medalach podczas HMŚ w Moskwie - brąz Lidii Chojeckiej, srebro Anii Rogowskiej (a była szansa nawet na złoto ), oraz srebro naszej sztafety męskiej 4x400m - na mnie ich występ zrobił naprawdę niezłe wrażenie - pobiegli dobrze i bardzo mądrze taktycznie
Bardzo blisko medalu była także sztafeta kobiet - naprawdę niewiele zabrakło - ale rekord Polski pobiły !!!

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2006, 08:26   #30
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Fakt fakt - z wyników naszych innych sportowców także należy się cieszyć ja cieszę się zwłaszcza ze srebra Anny Rogowskiej
No ale jakby nie patrzeć to temat dotyczący skoków chyba, że do skoków zaliczyć też skok o tyczce czy skok wzwyż no ale treść tematu jest chyba jednoznaczna
Jeszcze dwa konkursy przed nami (o ile się nie mylę)... mam nadzieję, że to nie był chwilowy przebłysk talentu czy chwilowy brak formy u pozostałych i Adam jeszcze zdoła nas miło zaskoczyć

Twoje uprawnienia: