![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
swoje juz wygral
![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale, nie jestem przeciwny, zawsze można każdy nowy pomysł rozważyć ![]() A ja na dobry początek zaproponowałbym topic o.. kręglach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Chyba muszę się zgodzić z kolegą. Co prawda nie samymi komputerami i nagrywarkami człowiek żyje, ale z drugiej strony przesadne rozbudowywanie Forum (które i tak kilka miesięcy temu dość mocno się rozrosło), nie jest raczej dobrym pomysłem - chyba zakładane tak jak ten tematy w dziale Off topic, są wystarczające. A jeśli już o sporcie.... Adam wcalec źle nie rozpoczął sezonu, oby tylko utrzymywał się w czołówce - to można będzie liczyć na medale na olimpiadzie, no i dobre miejsce w PŚ. Niestety niewiele dobrego można powiedzieć o naszych pozostałych reprezentantach ![]() A tak na marginesie to podejrzewam, że w dziale o sporcie rozmawiano by głównie o piłce i skokach - a są przecież równie ciekawe inne dyscypliny - o których niestety w Polsce mówi się strasznie mało - nawet wtedy jak Polacy zdobywają medale. Przykład - Leszek Blanik zdobył srebrny medal MŚ w skoku - gimnastyka sportowa. Przecież to wicemistrzostwo świata - i co ?? Niby wspomnanio o tym na którymś tam miejscu w wiadomościach - a Przegląd Sportowy napisał o tym na ...23 stronie !!! Wstyd !!! Wkrótce ME w jednej z najważniejszych dyscyplin dla Polaków w ostatnich latach - pływaniu - i boję się, że znowu będzie się o tym mówiło na samym końcu - nawet jak przywieziemy stamtąd kilka medali (na co liczę) - bo ważniejsze będą wyniki Bundesligi itd ![]() Pozdrowienia ro29 P.S. I przepraszam, że się tak wyżaliłem - po prostu nie mogę już wytrzymać, jak niektóre dyscypliny w których odnosimy sukcesy i są zarazem dyscyplinami olimpijskimi traktuje się dużo gorzej niż np. piłkę nożną, w której sukcesem staje się awans do finałów (co nie znaczy, że nie lubię piłki !!!). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
the one
CDRinfo VIP
A wracając do skoków..
Nie wiem, czy oglądaliście, ale dzisiejszy konkurs - ostatni z konkursów Czterech Skoczni - nie dość, że sam w sobie był świetny, jeśli chodzi o emocje związe z samymi skokami, to i rozstrzygnięcie miał historyczne, bo po raz pierwszy w historii wygrało go dwóch zawodników - oczywiście Ahonen i Janda ![]() Ale to naprawdę nieprawdopodobne, żeby w 8 skokach, w różnych warunkach i na różnych skoczniach osiągnąć idealnie ten sam wynik. I w konkursie Czterech Skoczni nie chodzi tu o 100 punktów za pierwsze miejsce, 80 za drugie itp. , ale liczy się dokładnie wszystkie punkty za odległość i oceny z dokładnością do 1/10 punkta. I to wszystko było takie same (swoją drogą punktów pucharu świata również zdobyli dokładnie tyle samo ![]() Świetny konkurs ![]()
![]() |
#22 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konkurs świetny, to fakt, z powodów zawodowych nie mogłem oglądać w całości wczorajszego konkursu, ciekawi mnie, jak się chłopaki samochodem podzielą?
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Taka jest decyzja sponsora nagrody glownej - Nissana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
the one
CDRinfo VIP
Hmm.. nie oglądałem, ale przed chwilą sprawdziłem wyniki i w kwalifikacjach do jutrzejszego konkursu Małysz wypadł wyjątkowo źle.. Zajął trzydzieste miejsce i - co ciekawe - trzecie wśród Polaków.
![]() |
#25 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też nie oglądałem, szkoda, że Adaś wciąż cieniuje, najwyraźniej czas kończyć karierę.
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
trenera zagranicznego im sie zachcialo....; )
tearz sa skutki jakis dziwnych ukladow z panem federerem, ktory ponoc zaproponowal wlasnie kuttina... a PZN bez wachania go zaakceptowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
the one
CDRinfo VIP
Nikt nie pisze, a Małysz wczoraj wygrał
![]() Ale że pewnie wszyscy jeśli nawet nie oglądali, to słyszeli w wiadomościach, to nie będę się nad tym rozwodził. Chciałem tylko podać link do miłego artykułu na temat wczorajszego osiągnięcia Małysza. Wygląda na to, że ktoś zachwyca się jego sukcesem nawet bardziej niż Polacy ![]() http://sport.interia.pl/news?inf=727290
![]() |
#28 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Gratulacje dla Małysza - jak widać, jego sportowy koniec nie jest taki bliski, jak niektórzy sądzili ![]() Aczkolwiek pozwolę sobie w tym temacie zauważyć także - że jak napisał kolega @andrzejj9 - nikt nie napisał o sukcesie Małysza - to także niestety nikt nie wspomniał o naszych medalach podczas HMŚ w Moskwie - brąz Lidii Chojeckiej, srebro Anii Rogowskiej (a była szansa nawet na złoto ![]() ![]() Bardzo blisko medalu była także sztafeta kobiet - naprawdę niewiele zabrakło - ale rekord Polski pobiły !!! Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Fakt fakt - z wyników naszych innych sportowców także należy się cieszyć
![]() ![]() No ale jakby nie patrzeć to temat dotyczący skoków ![]() ![]() ![]() Jeszcze dwa konkursy przed nami (o ile się nie mylę)... mam nadzieję, że to nie był chwilowy przebłysk talentu czy chwilowy brak formy u pozostałych i Adam jeszcze zdoła nas miło zaskoczyć ![]()
![]() |
|
|