![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Nawet jeśli to nic Ci do tego. A osobiście raczej nie sądzę.
|
|
|
#63 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
To do mnie? Czuję się zaszczycony. Jak to nic nie do mnie? A kto 15 lat dostawał wągrów na żołądku denerwując się jak skoczy, a kto nie przespał nocy śledząc wiatry w odludziach, a kto słuchał na raz 30 stacji, aby wyłapać niechętne komentarze, a kto sam podskakiwał w czas, aby wspomóc wyjście z progu? No kto?
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
my wszyscy.
i imho skakac w czolowej 10 to by mogl ale...pewnie juz nie czuje te radosci z tego co kiedys... a to jest powod by powiedziec STOP
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#65 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W skokach faktycznie kończy się pewna era.. Najpierw zakończenie kariery ogłosił Andreas Kuettel, potem Małysz. W międzyczasie usłyszałem o Urmanie, teraz czytam, że Ahonnen...
Szkoda, odchodzą dwaj naprawdę wielcy zawodnicy i trochę może mniej znanych, ale także bardzo dobrych. Jeszcze z pewną obawą czekam, czy zaraz Amman czegoś nie ogłosi, czy może Hautameki, bo wtedy to już w ogóle ze 'starych' nie zostałby praktycznie nikt, a jednocześnie właściwie nie byłoby nikogo do równej walki z Austrakami. Niewątpliwie ten sport sporo traci na odejściu tych osób. Można mieć tylko nadzieję, że na ich miejsce przyjdą kolejni, w tym także z Polski. ps. Jak wam się podobała 'pożegnalna' mowa Szaranowicza
|
|
|
#66 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Szaranowicz nam się wcale nie podoba. Odchodzi? Niemożliwe!
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Dobrze, że odchodzi teraz. Osiągnął dużo. Stocha może to też trochę zmotywuje. Lepiej, że zdecydował się odejść kiedy jest w formie niż miałby skakać jeszcze dziesięć lat i zajmować ostatnie pozycje. Ludzie przez to zapamiętają go jako wielkiego sportowca, który dobrze skakał nawet w momencie zakończenia kariery.
Cieszę się, że żyłem w czasach, kiedy widziałem jego najlepsze lata, że mogłem przeżywać jego sukcesy i porażki. Są to niezapomniane przeżycia, o których kiedyś będziemy mogli opowiadać. Tak, był kiedyś Adam Małysz, wielki sportowiec, dzięki któremu wiele osób dowiedziało się, że jest taka dyscyplina sportu jak skoki i że też może dostarczyć niesamowitych emocji.
Ostatnio zmieniany przez Kris : 05.03.2011 o godz. 19:24 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widzę, że nasi mają pretensję o wczorajszy konkurs, a konkretnie zakończenie go po pierwszej serii. I w sumie słusznie - mimo, że skoki gorsze od tych w poprzednim drużynowym, to jednak do medalu byliśmy moim zdaniem bliżej. I też wierzę, że w drugiej serii mielibyśmy duże szanse na jego zdobycie.
Tymczasem, fajne zestawienie osiągnięć Małysza: http://sport.onet.pl/zimowe/ms-w-nar...portowiec.html
|
|
|
#69 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2011
![]() |
Oby Adam wyprzedził w Planicy Koflera i zajął trzecie miejsce w klasyfikacji generalnej.
|
|
|
#70 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
W Planicy zaczyna się w tym sezonie ostatni konkurs Pucharu Świata, a jednocześnie zakończenie sportowej kariery Adama Małysza. Potem już tylko skoki do celu w Zakopanem.
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
No proszę, to się rzadko zdarza - nieco szczęścia tym razem dla Polaków i korzystna dla nas decyzja sędziów jednocześnie
Usłyszałem o tym, że druga seria jednak się odbędzie, na chwilę odszedłem od telewizora i po powrocie rozmowa z Tajnerem o wynikach konkursu
|
|
|
#72 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
mnie zastanawia jak czolowa 10 nie mogla przeskoczyc stocha majac lepsze warunki
![]() ale to jest mniej wazne, 3 zwyciestwo, dwa trzecie miejsca za jednym razem piekne pozegnanie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Faktycznie, pięknie się dzisiejszy konkurs ułożył
|
|
|
#74 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Na koniec kariery Małysz ukradł Austriakom fetę w Planicy. Oni wygrali w sezonie wszystko co się dało, ale telewizja pokazywała tylko jego.
![]() Pięknie zakończył karierę
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Ze swej strony dziękuję Adamowi za wszystkie piękne chwile spędzone dzięki Niemu.
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Skoki narciarskie 2010 | andrzejj9 | Off topic | 17 | 14.03.2010 17:22 |
| Skoki narciarskie - sezon 2008/2009 | andrzejj9 | Off topic | 22 | 21.04.2009 14:36 |
| Skoki narciarskie 2005/2006. | joujoujou | Off topic | 52 | 20.03.2006 13:31 |
| Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 | andrzejj9 | Off topic | 216 | 22.03.2005 03:48 |
| skoki narciarskie ???? | Matievoo | Off topic | 1 | 16.12.2004 23:24 |