![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Czytający
Data rejestracji: 12.04.2010
![]() ![]() |
No,to wyrósł następca Adasia.
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zupełnie sensownie się ojciec Kamila wypowiada:
Bronisław Stoch zachwycony po sukcesie syna http://sport.onet.pl/zimowe/skoki/br...wiadomosc.html Jak i zresztą sam Kamil: Stoch: zobaczyłem jedynkę, usłyszałem krzyk i ugięły się pode mną kolana http://sport.onet.pl/zimowe/skoki/st...wiadomosc.html
![]() |
#33 |
Czytający
Data rejestracji: 12.04.2010
![]() ![]() |
Chłopak wygląda na rozsądnego,ale przy takich okazjach z pamięci wydobywa mi się wspomnienie Sapporo i Wojtka Fortuny.To był szał ! No i przyszła sława ,szmal,zaszczyty no i skończył się mistrz.A dzisiaj kasa trochę jakby większa ,no i nagłośniene sukcesów może gościa skrzywić.Ale dzisiaj Blue Monday,no to sobie troszkę powspominałem.Myślę że będziemy go nieraz oglądac na pudle.
ŻYCIE TO NIE JE BAJKA ,TO JE BITWA Ostatnio zmieniany przez mystery : 24.01.2011 o godz. 10:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na całe szczęście teraz oprócz trenerów, lekarzy, masażystów itd. zawodnikami zajmują się psychologowie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
the one
CDRinfo VIP
No i ładnie
![]() Pierwszy skok Kamila rewelacyjny, drugi też nienajgorszy. Żyła w pierwszym średnio (ale nie źle), w drugim już zupełnie dobrze, Hula na stabilnym dobrym poziomie. Na tym tle Małysz nie wydawał się błyszczeć (co jednak biorąc pod uwagę świeży powrót po kontuzji jest zupełnie zrozumiałe), szczególnie w bezpośrednim porównaniu z Niemcem (ten to jakiś nowy niespodziewany kandydat do zwycięstw w mistrzostwach świata). Jednak jak się później przyjrzałem, to Małysz - podsumowując obydwa skoki - standardowo był najlepszy ![]() Choć w sumie skoki Polaków wyglądały tak dobrze, to generalnie tu się daleko skacze (patrzyłem na innych zawodników - również słabszych - którzy także daleko lecieli), to jednak trzecie i prawie drugie miejsce nie bierze się znikąd. Generalnie jest dobrze i zaczyna to powoli przypominać lato ![]()
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 30.01.2011 o godz. 09:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziś indywidualnie też dali rade, choć oczekiwania odnośnie Małysza były chyba ciut większe.
![]() |
#37 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BRAWO KAMIL STOCH!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
the one
CDRinfo VIP
Trochę blisko Morgernsterna i Simona, ale skakali w warunkach dość zbliżonych, więc wygrał lepszy. Brawo! Znowu szkoda, że Adam trochę dalej, ale i tak jest dobrze
![]() ps... co to za hymn..??
![]() |
#39 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Też to zauważyłeś?
![]() Skoki Stocha aż cieszą oczy. Może nie zrobił widowiska z lądowaniem kilometr za niebieską linią, ale skakał chyba najbardziej równo wśród czołówki - stąd jak najbardziej zasłużony tytuł dziś. Te skoki są dobre, nie rewelacyjne, ale to i tak jeszcze lepiej niż jeden piękny skok i jeden o długości 115m ![]()
![]() |
#40 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Ciekaw jestem jak sobie Kamil poradzi na mamucie, to trochę inne skakanie/latanie. Widać że niektórzy zdecydowanie lepiej czują się na mamutach.
![]() |
#41 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Jak tylko Kamil pojawił się na zawodach Pucharu Świata, to bardzo na niego liczyłem.
![]() Kibicuje mu wiernie. Najbardziej mi się podoba, że to jest człowiek bardzo pracowity. To widać, że dużo od siebie wymaga i robi wszystko by to osiągnąć. A że potencjał do dalekiego skakania ma, to wiadomo od dawna. Problemem dla mnie jest jego głowa. Zawsze było tak, że oddanie dwóch dobrych skoków pod rząd było dla niego nieosiągalne. Mam nadzieję, że to co ostatnio widzieliśmy, to stały trend, a nie ta przysłowiowa jaskółka co wiosny nie czyni ![]() Dzisiaj na mamucie może i bez zachwytu, ale nie jest źle. Edit: Drugi skok bardzo dobry ![]()
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 05.02.2011 o godz. 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam i jego szczescie do warunkow...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
the one
CDRinfo VIP
Ale to naprawdę zaczyna być przesada.. Nie jest to pierwszy konkurs w tym sezonie, kiedy Adam ma najgorsze (i to wyraźnie) warunki z wszystkich zawodników. Jeden z wielu natomiast, kiedy ma warunki jedne z najgorszych. Można mówić, że to zwalanie na okoliczności zewnętrzne, ale on naprawdę ma pecha do warunków...
![]() |
#44 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Jak nie miał pecha i był w formie, to zawsze skocznię przeskakiwał, ponad dekada minęła, o on dalej potrafi zaskoczyć, dobrze, że ma następcę, co się potrafi psychicznie pozbierać, nieoceniona jest tu rozmowa z psychologiem, pewnie nie jest możliwa pomiędzy skokami, ale jest ważna, bo gość, który skoczył najlepszy skok w pierwszej serii ma galaretę w gaciach, stary wyjadacz Małysz ma to za sobą, widzieliśmy efekty tej galarety nie raz.
Kamil Stoch daje radę, ktoś musi Małysza zastąpić. Prawda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ładnie się chłopaki zaprezentowali w pierwszym konkursie na MŚ
![]() Małysz 3, Stoch 6, Żyła 19... jutro drużynówka, jak tak będą skakać to jest szansa na dobre miejsce ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Skoki narciarskie 2010 | andrzejj9 | Off topic | 17 | 14.03.2010 16:22 |
Skoki narciarskie - sezon 2008/2009 | andrzejj9 | Off topic | 22 | 21.04.2009 14:36 |
Skoki narciarskie 2005/2006. | joujoujou | Off topic | 52 | 20.03.2006 12:31 |
Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 | andrzejj9 | Off topic | 216 | 22.03.2005 02:48 |
skoki narciarskie ???? | Matievoo | Off topic | 1 | 16.12.2004 22:24 |