Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.10.2003, 09:03   #46
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jam jest ze slaska tylko ze w planie mam takiego zonka ze pisze 16.11 - SOBOTA (bo jak wiadomo sobota jest 15) mam zajecia,
i do tego 2 cwiczenia - statystyka i rachunkowosc finansowa
za to nastepny weekend (23/24) mam wolny - niech to cholera wezmie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.10.2003, 11:17   #47
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Majonez napisa***322;(a)
hmm robi sie ciekawie - jezeli chodzi o mnie to wolalbym poznan bo mam gdzie przekimac i lepszy powrot do chaty

termin 15 listopad wlasciwie mi odpowiada - tydzien pozniej odpada tydzien wczesniej raczej tez

pytanie kto jest prawie pewien ze przyjedzie do poznania (mozemy ewentualnie potem podyskutowac nad innym miejscem np sremem)

@surff kilka pytan szczegolowych

dobre piwo = jakie
czy jest zywiec?
po ile bilard?
ile osob w sumie moze przekimac gdzies na miejscu? (u ciebie albo w jakims tanim hotelu)
Żywiec - jest , jest też Lech, Tyskie, Pilsner Urquell
bilard - 2 złocisze
U mnei w domku mogą przekimać 2-3 osoby, u Foresta 3, jestem w trakcie sprawdzanie po ile jest najtańszy nocleg.

Jeśli będziecie chciali zostać w Poznaniu, musimy to ustalić wcześniej ze wzgledu na organizacje bazy noclegowej, bo co do knajpy to wybór jest w tym momencie przeogromny.
Stary 23.10.2003, 11:23   #48
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 11:28   #49
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule )

pozdro
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 11:32   #50
surff
Ramblings of a Madman

Cytat:
nimal napisa***322;(a)
jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule )

pozdro
A o jakiej knajpie mówisz??
Stary 23.10.2003, 11:35   #51
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
de ja vu obok starego rynku - jedyna wystarczajaca duza na jakikolwiek zlot

jest jeszcze pomidor i dzik, ale to klimaty licealono dresowe, weic chyba nie za bardzo i sa male
Stary 23.10.2003, 11:37   #52
surff
Ramblings of a Madman

Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.
Ten lokal o którym wpominałem ma bardzo kameralny klimat. Barman( współwłaściel lokalu) to mój bardzo dobry znajomy, zapomniałem dodać ,ze w kanjpie stoi kilka kompów z dostępem, do netu (co by na żywo zdać relacje ze zlotu), cena browarów będzie do negocjacji - ale to zależy ilu nas będzie, normalnie kosztuje 3-4 zł.

Postaram się też poszukac jakiejś salki - wtedy możnaby kupić browce w hurtowni. Czekam na wasze opinie.
Stary 23.10.2003, 11:39   #53
surff
Ramblings of a Madman

Cytat:
nimal napisa***322;(a)
de ja vu
Podoba mi się nazwa
Stary 23.10.2003, 11:44   #54
CIAPEK
CDRinfo VIP

CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja z góry mówie, że nie będę zarządzał dużą flotą a chcialbym troche z wami pohumorzyć , a wiem ile kosztuje balowanie w centrum duzych miast/w knajpach, więc ja przychyle się do lokalu o ktorym mowi surff, Surff to jest w Śremie? Jak tak to jeszcze lepiej, w sumie to obojetne bo jak ma sie znajomosci to jest git.
W sumie czuje, że impreza przeniesie sie dalej z lokalu do...a gdzie to sie zobaczy 8)
Ja pisze się nawet na wypad do jakiejś Biedronki czy Lider Szajsa po tanią zgrzewe browarów i ruszamy w teren Takie zloty nie zdarzają się często.

Stary 23.10.2003, 11:46   #55
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A mnie sie podoba "browce z Hurtowni" Ludzie ze slaska PONAWIAM MOBILIZACJE !!!

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 11:52   #56
nimal
Author
Zlotowicz

chlopaki w pelni popieram pomysla poza duze miasto
co do cen w poznaniu to dlatego pisalem ze trzeba wczesniej zarezerwowac zeby potem za piwo nie placic po 8 pln (ale i tak do Wawy to u nas taniocha ^_^ )

jestem za Sremem, ale jakby co to tanie (w miare) piwo w Pz tez sie znajdzie
Stary 23.10.2003, 19:24   #57
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
o przepraszam - piwo w wawie nie jest wcale takie drogie - srednio 6 zeta za zywczyka, za 5.50 mozna miec o.65 heinekena z butelki (schlodzone) - ja tam nie narzekam na ceny

zlot 14 mnie ominie - wiec bawcie sie dobrze - jakby ktos byl z wawy lub okolic to cos sie da wykombinowac - albo 1v1 piwko albo cos wiecej
Stary 23.10.2003, 19:35   #58
CIAPEK
CDRinfo VIP

Sid musisz wpaść i to 15 nie 14. Racja chłopaki?

Stary 23.10.2003, 19:47   #59
surff
Ramblings of a Madman

Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie Jeszcze Thantos został...może on się skusi??
Stary 23.10.2003, 20:18   #60
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
surff napisa***322;(a)
Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie Jeszcze Thantos został...może on się skusi??
Przeciez w cafe@internet jest net
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo do identyfikacji.
F
Waiting for everybody!

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: