Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

Pawel_k 21.10.2003 11:16

slaski mini zlot ?!?

w zwiazku z pomyslem zainicjowanym w pewnym topicu pytam sie ilu formulowiczow jest ze slaska (najlepiej z gornego slaska) i chcialo by sie spotkac na takim mini zlocie.

w sumie to mysle nad wieczorkiem w jakims pubie przy piwku tylko ze:
- trzeba znalesc odpowiednio duzy pub - ew taki gdzie bedzie troche wolnych miejsc w "piatkowy wieczor" ;)
- trzeba uzgodnic jakis termin
- z powodu duzego ??? rozrzutu ludzi trzeba uzgodnic jakies miejsce mniej-wiecej tak aby kazdy mial blisko ;)
- trzeba podyskutowac na ten temat.....

CIAPEK 21.10.2003 11:33

śląski zlot? nie ogólnopolski

To ja może założe temat: Północno-Centralny zlot?

Toruń, Bydgoszcz, Szczecin, Koszalin, Trójmiasto, Poznań by się wkręcił, Włocławek, Elbląg, Warszawa w sumie też :chytry:

A tamta mapka to porażka, niedość, że zjadło bok to jeszcze mi Toruń porównali do jakiś wiosek. Nie ma to jak mapa pogody TVN na której nie było kiedyś Bydgoszczy, a był Toruń :) (bez obrazy ;) )

Pawel_k 21.10.2003 11:38

ale mi chodzi o taki male kameralne spotkanie a nie jakis tam super zlot.

nie ma co sie odrazu szykowac na jakis ogolnopolski superzlot bo z duzym prawdopodobienstwem rozejdize sie on po kosciach (mi niepasuje bo sie ucze, ja mam prace, dla mnie to za daleko, a mi mama nieda kasy na bilet....):blee:

dlatego wg mnie metoda malych zlotow przyniesie lepszy efekt i da solidne podstawy pod szersze akcje :cool:

a na slaski minizlot to moga nawet ludzie z gdanska przyjechac byle bysmy sie dogadali... :)

nimal 21.10.2003 11:40

Macie chlopaki racje - zacznijmy od malych zlotow - ugada sie potem wiekszy (o ile...)
Ciapek - zakladaj - ja z Poznania sie pisze na jakiegos browca :chytry:

CIAPEK 21.10.2003 11:46

dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.

RiT2 21.10.2003 12:16

No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to???

mr_spock 21.10.2003 14:21

Ja proponuje Hel(polwysep helski)^_^, dla kazdego daleko(dla jednych daleko, a dla drugich jeszcze dalej), bedzie sprawiedliwie8)

sayan 21.10.2003 14:44

yy jak ŚLĄSK ? to KATOWICE ?

yy .. problemów z pieniedzmi by nie bylo .. na pociąg zawsze wygrzebie :) yyy z miejscem (dla mnie) takze nie .. /przynajmniej POLSKE bym poznał/

ale jest jedno ale ...

jestem uzależniony od rodziców i ich decyzji ..czyli moje szanse na przyjazd maleją prawie ze do minimum :(

nimal 21.10.2003 15:51

uroki tego forum - ludzie tu maja po nascie lat i w szkole sa dopiero, innych znowu dzieci sa w tym samym wieku :)
i wszyscy sie jakos dogadujemy :)

popadam w patos ^_^

surff 21.10.2003 15:53

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.

Jak będzie Poznań to też się pisze na taki zlocik. Jak będzie trzeba to zorganizuje kilka miejsc noclegowych za free lub za niedużą opłatą. Jestem tylko ciekaw ilu z was byłoby w stanie przybyć do stolicy Wlkp i jaki ewentualnie termin by przypasił.

forest 21.10.2003 18:30

Jak wyżej
Poznań - możecie na mnie liczyć !
Ew.Kraków i wszystko po drodze:)
f.

-Sid-The-Rat=> 21.10.2003 18:35

do poznania mam 2.30 pociagiem - wiec moze, moze... tylko z czasem fatalnie

brzuszki 21.10.2003 18:48

A czemu nie Toruń?
Czy jade autem 2,czy 3 godz-niemasprawki.
Może Bydgoszcz?
W kazdym razie jakas Polska centralna.

Zetoxa 21.10.2003 22:13

jeśli Polska centralna, to to musi być Radom :cisza: :cool: :jupi:

Nol 21.10.2003 22:24

Dla mnie może być Kraków, Katowice, nawet Cieszyn, tylko z czasem gorzej... Między kolosami trza wyrobic... :( Uroki Eiti.

P.S.
Wróciłem:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44.