![]() |
Z przyjemnością obejrzałem zdjęcia. Załuję, że ze względu na pracę nie mogłem być, bo to w końcu niedaleko od Wrocławia. Ale może kiedyś..
|
Ja tam mam taka prpozycje, moze wakacje (wiem jeszcze kosmos do nich) na Mazurach, tzn pare dni bo mi takze nikt nie daurlopu zwlaszcza ze jestem na wlasnej dzialalnosci i nie stac mnie na to :D
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Dzięki Surff za skany, myślę, że jakość jest trochę lepsza niż z komórki :D . Szkoda, że nie starczyło klatek filmu na uwiecznienie pozostałych wspomnień.
Surff, myślę, że kolegom z forum należy się jakaś słowna dokumentacja ze śremskiego zlotu , może pokusisz się o zamieszczenie na forum kilku zdań ten zlot opisujących, dotychczasowe opisy wspomnień tej upojnen nocy :chytry: są trochę enigmatyczne. Pozdrawiam |
Cytat:
PS. Surff - wielkie dzięki za zdjęcia - czemu na niektórych wyglądam jak nawalony? :D Może ja tak w ogóle wyglądam. :podbite: |
Hey LUDU!
A moze w konncu gdzies blizej podlasia, bialegostoku. Tez bym was chetnie poznnal i uscisnal dlonie, ale gdzie mi nna slask :D |
THX surff
zdjecia sa super ;) a jakie wspomnienia... najlepsze sa wspomnienia :) zalujcie ktorzy niebyliscie :) trzeba Zlocik powtorzyc |
ZdjĘcia Ze Zlotu!!!
Witam,
W końcu udało mi się zeskanować zdjęcia z naszego zlotu. Umiesciłem je na stonce : http://www.rojansrem.pl/zlot/index.htm - zapraszam do oglądania. Pozdrawiam |
ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! Wielkie dzieki za pamiec !!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D
|
ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D
|
Cytat:
|
nie zapomnielismy o Tobie :)
|
Cytat:
|
I mnie tam nie bylo :(((((((((((
|
Cytat:
Pozdro;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02. |