Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

Pawel_k 23.10.2003 09:03

jam jest ze slaska tylko ze w planie mam takiego zonka ze pisze 16.11 - SOBOTA ??? (bo jak wiadomo sobota jest 15) mam zajecia, :blee:
i do tego 2 cwiczenia - statystyka i rachunkowosc finansowa :(
za to nastepny weekend (23/24) mam wolny - niech to cholera wezmie :buu:

surff 23.10.2003 11:17

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
hmm robi sie ciekawie - jezeli chodzi o mnie to wolalbym poznan bo mam gdzie przekimac i lepszy powrot do chaty

termin 15 listopad wlasciwie mi odpowiada - tydzien pozniej odpada tydzien wczesniej raczej tez

pytanie kto jest prawie pewien ze przyjedzie do poznania (mozemy ewentualnie potem podyskutowac nad innym miejscem np sremem)

@surff kilka pytan szczegolowych

dobre piwo = jakie
czy jest zywiec?
po ile bilard? :D
ile osob w sumie moze przekimac gdzies na miejscu? (u ciebie albo w jakims tanim hotelu)

Żywiec - jest , jest też Lech, Tyskie, Pilsner Urquell
bilard - 2 złocisze
U mnei w domku mogą przekimać 2-3 osoby, u Foresta 3, jestem w trakcie sprawdzanie po ile jest najtańszy nocleg.

Jeśli będziecie chciali zostać w Poznaniu, musimy to ustalić wcześniej ze wzgledu na organizacje bazy noclegowej, bo co do knajpy to wybór jest w tym momencie przeogromny.

CIAPEK 23.10.2003 11:23

knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu ||

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.

nimal 23.10.2003 11:28

jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule :D )

pozdro

surff 23.10.2003 11:32

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule :D )

pozdro

A o jakiej knajpie mówisz??

nimal 23.10.2003 11:35

de ja vu obok starego rynku - jedyna wystarczajaca duza na jakikolwiek zlot

jest jeszcze pomidor i dzik, ale to klimaty licealono dresowe, weic chyba nie za bardzo i sa male

surff 23.10.2003 11:37

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu ||

Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików.

Ten lokal o którym wpominałem ma bardzo kameralny klimat. Barman( współwłaściel lokalu) to mój bardzo dobry znajomy, zapomniałem dodać ,ze w kanjpie stoi kilka kompów z dostępem, do netu (co by na żywo zdać relacje ze zlotu), cena browarów będzie do negocjacji - ale to zależy ilu nas będzie, normalnie kosztuje 3-4 zł.

Postaram się też poszukac jakiejś salki - wtedy możnaby kupić browce w hurtowni. Czekam na wasze opinie.

surff 23.10.2003 11:39

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
de ja vu
Podoba mi się nazwa:D

CIAPEK 23.10.2003 11:44

ja z góry mówie, że nie będę zarządzał dużą flotą :kasa: :nie: a chcialbym troche z wami pohumorzyć :peace: :piwo: , a wiem ile kosztuje balowanie w centrum duzych miast/w knajpach, więc ja przychyle się do lokalu o ktorym mowi surff, Surff to jest w Śremie? Jak tak to jeszcze lepiej, w sumie to obojetne bo jak ma sie znajomosci to jest git.
W sumie czuje, że impreza przeniesie sie dalej z lokalu do...a gdzie to sie zobaczy :)8)
Ja pisze się nawet na wypad do jakiejś Biedronki czy Lider Szajsa po tanią zgrzewe browarów i ruszamy w teren :) Takie zloty nie zdarzają się często.

frog 23.10.2003 11:46

A mnie sie podoba "browce z Hurtowni" :D Ludzie ze slaska PONAWIAM MOBILIZACJE !!! :>

nimal 23.10.2003 11:52

chlopaki w pelni popieram pomysla poza duze miasto :jupi:
co do cen w poznaniu to dlatego pisalem ze trzeba wczesniej zarezerwowac zeby potem za piwo nie placic po 8 pln (ale i tak do Wawy to u nas taniocha ^_^ )

jestem za Sremem, ale jakby co to tanie (w miare) piwo w Pz tez sie znajdzie :piwo:

-Sid-The-Rat=> 23.10.2003 19:24

o przepraszam - piwo w wawie nie jest wcale takie drogie - srednio 6 zeta za zywczyka, za 5.50 mozna miec o.65 heinekena z butelki (schlodzone) - ja tam nie narzekam na ceny

zlot 14 mnie ominie - wiec bawcie sie dobrze - jakby ktos byl z wawy lub okolic to cos sie da wykombinowac - albo 1v1 piwko albo cos wiecej

CIAPEK 23.10.2003 19:35

Sid musisz wpaść :buu: i to 15 nie 14. Racja chłopaki? :)

surff 23.10.2003 19:47

Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie ??? Jeszcze Thantos został...może on się skusi??

forest 23.10.2003 20:18

Cytat:

surff napisa***322;(a)
Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie ??? Jeszcze Thantos został...może on się skusi??
Przeciez w cafe@internet jest net:)
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo:) do identyfikacji.
F:)
Waiting for everybody!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40.