![]() |
jam jest ze slaska tylko ze w planie mam takiego zonka ze pisze 16.11 - SOBOTA ??? (bo jak wiadomo sobota jest 15) mam zajecia, :blee:
i do tego 2 cwiczenia - statystyka i rachunkowosc finansowa :( za to nastepny weekend (23/24) mam wolny - niech to cholera wezmie :buu: |
Cytat:
bilard - 2 złocisze U mnei w domku mogą przekimać 2-3 osoby, u Foresta 3, jestem w trakcie sprawdzanie po ile jest najtańszy nocleg. Jeśli będziecie chciali zostać w Poznaniu, musimy to ustalić wcześniej ze wzgledu na organizacje bazy noclegowej, bo co do knajpy to wybór jest w tym momencie przeogromny. |
knajpa? A nie skręcicie chłopaki jakiejś miejscówy np. w tym waszym Śremie? Nie mówie tu o imprezie "domówce" ale coś z tym stylu ||
Zlot w knajpie w Poznaniu w sobote? Słabo to widze! Zależy też ile osób przyjedzie, chyba że jakaś wczesniejsza rezerwacja stolików. |
jesli Poznan to pare dni wczesniej trzeba zarezerwowac stoliki w jakiej taniej knajpie (czyli 3pln za browar jakis tam, 4-5 za pozadny - ale po drugim juz sie roznicy nie czuje, po nastym to juz wogule :D )
pozdro |
Cytat:
|
de ja vu obok starego rynku - jedyna wystarczajaca duza na jakikolwiek zlot
jest jeszcze pomidor i dzik, ale to klimaty licealono dresowe, weic chyba nie za bardzo i sa male |
Cytat:
Postaram się też poszukac jakiejś salki - wtedy możnaby kupić browce w hurtowni. Czekam na wasze opinie. |
Cytat:
|
ja z góry mówie, że nie będę zarządzał dużą flotą :kasa: :nie: a chcialbym troche z wami pohumorzyć :peace: :piwo: , a wiem ile kosztuje balowanie w centrum duzych miast/w knajpach, więc ja przychyle się do lokalu o ktorym mowi surff, Surff to jest w Śremie? Jak tak to jeszcze lepiej, w sumie to obojetne bo jak ma sie znajomosci to jest git.
W sumie czuje, że impreza przeniesie sie dalej z lokalu do...a gdzie to sie zobaczy :)8) Ja pisze się nawet na wypad do jakiejś Biedronki czy Lider Szajsa po tanią zgrzewe browarów i ruszamy w teren :) Takie zloty nie zdarzają się często. |
A mnie sie podoba "browce z Hurtowni" :D Ludzie ze slaska PONAWIAM MOBILIZACJE !!! :>
|
chlopaki w pelni popieram pomysla poza duze miasto :jupi:
co do cen w poznaniu to dlatego pisalem ze trzeba wczesniej zarezerwowac zeby potem za piwo nie placic po 8 pln (ale i tak do Wawy to u nas taniocha ^_^ ) jestem za Sremem, ale jakby co to tanie (w miare) piwo w Pz tez sie znajdzie :piwo: |
o przepraszam - piwo w wawie nie jest wcale takie drogie - srednio 6 zeta za zywczyka, za 5.50 mozna miec o.65 heinekena z butelki (schlodzone) - ja tam nie narzekam na ceny
zlot 14 mnie ominie - wiec bawcie sie dobrze - jakby ktos byl z wawy lub okolic to cos sie da wykombinowac - albo 1v1 piwko albo cos wiecej |
Sid musisz wpaść :buu: i to 15 nie 14. Racja chłopaki? :)
|
Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie ??? Jeszcze Thantos został...może on się skusi??
|
Cytat:
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo:) do identyfikacji. F:) Waiting for everybody! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40. |