Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

surff 22.10.2003 20:35

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
dla mnie jedyny możliwy - w listopadzie
No to ustalmy termin na 15 listopada. Kto się się pisze niech się wpisze.:)

forest 22.10.2003 22:02

Cytat:

surff napisa***322;(a)
No to ustalmy termin na 15 listopada. Kto się się pisze niech się wpisze.:)
JA!:jupi:

Surff; może zrobimy zlot w Twoim mieście - będziesz mógł przekimać kilka osób a przy tym skonsumować 2-7 kufli:)?
Ja obgadam sprawę z familią ale raczej też nie będzie problemu, bo dom mam duży
ps.
mieszkam 10 klocków od miasta surff'a:)
f.

surff 22.10.2003 22:12

Cytat:

forest napisa***322;(a)
JA!:jupi:

Surff; może zrobimy zlot w Twoim mieście - będziesz mógł przekimać kilka osób a przy tym skonsumować 2-7 kufli:)?
Ja obgadam sprawę z familią ale raczej też nie będzie problemu, bo dom mam duży
ps.
mieszkam 10 klocków od miasta surff'a:)
f.

Nie ma sprawy, dla wszystkich zainteresowanych miszkam w Śremie( 40Km na PD od Poznania) jestem także w stanie wyjechac na dworzec PKP do Poznania po przybyszy z innych miast , (zakładam ze poznaniacy dotarli by autobusem). Co do lokalu to mój szef ma knajpę, więc probelem z głowy - tanie dobre piwo, stoliki do naszej dyspozycji, bilard , internet.

Czekamy z Forestem na wasze opinie.

CIAPEK 22.10.2003 22:20

mysl jest dobra, bo miejscówa to lepsze miejsce na takie spotkanie niz jakis lokal...w lokalu nie zawsze sa miejsca nie ma az tak dobrej atmosfery do pogadania jak swojej melince ze to tak nazwe :D , miejsca starczy do wszystkiego i wogóle.

To jeszcze na południe od Poznania i 40 km :( widzialem na mapie. A pociagi tam dojezdzaja bo nie widze na mapie linii? Chodzi o to zeby kazdy mogl dotrzec jasno i wogóle. chyba że wy miejscowi organizujecie jakis transport do miejsca ceremonii :)

Nie no, ale jest looz

forest 22.10.2003 22:29

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
mysl jest dobra, bo miejscówa to lepsze miejsce na takie spotkanie niz jakis lokal...w lokalu nie zawsze sa miejsca nie ma az tak dobrej atmosfery do pogadania jak swojej melince ze to tak nazwe :D , miejsca starczy do wszystkiego i wogóle.

To jeszcze na południe od Poznania i 40 km :( widzialem na mapie. A pociagi tam dojezdzaja bo nie widze na mapie linii? Chodzi o to zeby kazdy mogl dotrzec jasno i wogóle. chyba że wy miejscowi organizujecie jakis transport do miejsca ceremonii :)

Nie no, ale jest looz

Surff'a 4 kółka i moje 4 to razem 8:)
oby było po kogo przyjechać na PKP:)(do Poznania)
Jak ktos by się wybierał własnym sprzętem to wskażemy drogę:)
F.

CIAPEK 22.10.2003 22:32

Cytat:

forest napisa***322;(a)
Surff'a 4 kółka i moje 4 to razem 8:)
oby było po kogo przyjechać na PKP:)(do Poznania)
Jak ktos by się wybierał własnym sprzętem to wskażemy drogę:)
F.

That's right!!

No mi pasuje PKP w sumie raczej tylko! Peksem nie bede jechal bo tragedia, chociaz PKS Toruń ma tez lepsze wozy :D a Komfort Busy i Polskie Expressy nie jada, a pozatym PKP fajniej i taniej.

Dobro cholercia!!
Zgłaszamy się.
Ja podpasuje sie z terminem!! chyba ze cos wypadnie, wiec nie planujmy zjazdu dopiero za miesciac!

frog 22.10.2003 23:41

LUDZIE A KTO ZE SLASKA MIALNBY OCHOTE JECHAC !!!! Nie mowice ze sam mam DRALOWAC do tego POZNANIA :( ZABRZE ma ochote jechac !!! WPISUJCIE SIE KTO JESZCZE !!!

zorg 22.10.2003 23:48

moze ktos by wstapil po mnie

mieszkam u bacy w szalasie gdzies pod wilczym jarem w Tatrach :D ale internet jest hi-speed jak to u gorali.

Y@nkee_PL 23.10.2003 01:08

Śrem, hmm...
w sumie nie tak zle :)
to TYLKO 106km z Zielonej Góry :zeby: :spoko:
1h-1,5h i jestem na miejscu :P
o ile nie pobladze :D

CIAPEK 23.10.2003 01:43

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
Śrem, hmm...
w sumie nie tak zle :)
to TYLKO 106km z Zielonej Góry :zeby: :spoko:
1h-1,5h i jestem na miejscu :P
o ile nie pobladze :D

u mnie podobnie z 1-2 godz. jazdy pociagiem do Poznania.

Yankee mysle ze bedziesz?:chytry:
Weź ze sobą Niebieską myśle, że wtedy przyjedzie całe forum wnioskujac po tym co sie stalo gdy zamiescila swoja fotke ;) :3msie:

Y@nkee_PL 23.10.2003 01:58

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
u mnie podobnie z 1-2 godz. jazdy pociagiem do Poznania.

Yankee mysle ze bedziesz?:chytry:
Weź ze sobą Niebieską myśle, że wtedy przyjedzie całe forum wnioskujac po tym co sie stalo gdy zamiescila swoja fotke ;) :3msie:

no ja swoim niebieskim Ferrari bym przyjechal (czytaj Seicento :D )
tylko termin by musial byc pewny ma 100%
no i zeby nie okazalo sie na miejscu, ze przyjedzie tylko 5 osob, bo nagle wszystkim cos zaczenie wypadac :blee:
a jesli chodzi o Niebieska ??? to sam nie wiem, sa pewne sprawy do rozwiazania... szczegolow nie powiem, a znaja je BAAAAAAAARDZO nie liczni 8)

Majonez 23.10.2003 02:59

hmm robi sie ciekawie - jezeli chodzi o mnie to wolalbym poznan bo mam gdzie przekimac i lepszy powrot do chaty

termin 15 listopad wlasciwie mi odpowiada - tydzien pozniej odpada tydzien wczesniej raczej tez

pytanie kto jest prawie pewien ze przyjedzie do poznania (mozemy ewentualnie potem podyskutowac nad innym miejscem np sremem)

@surff kilka pytan szczegolowych

dobre piwo = jakie
czy jest zywiec?
po ile bilard? :D
ile osob w sumie moze przekimac gdzies na miejscu? (u ciebie albo w jakims tanim hotelu)

nimal 23.10.2003 08:37

:cisza: ja sie oczywiscie pisze
moze byc Srem - dojade i tak pewnie bede z tych co najblizej maja ^_^

i Froga wczoraj namowilem ^_^ ^_^ juz sie zglosil

15 listopad to pozytywny termin - tydzien wczesniej by mnie Zona nie puscila ;p

pozdro everybody :jupi:

CIAPEK 23.10.2003 08:51

POZNAŃ!

Poznań czy okolica to nie robi, ogólnie Poznań nas ugości.

Termin?
No może być ten 15 listopada bo oczywiscie wszystkim pasuje to moze byc, tylko ze moja kobita nie bedzie zadowolona, ze wybywam akurat w ten weekend bo akurat nie ma w ten weekend studiów, a jest na zaocznych, a zawsze jak ona ma wolny weekend chodzimy na jakieś balety do klubów, ale OK damy rade zrozumie mnie!

Ostateczna podjęta decyzja ukarze się w nowym temacie jak również dalsze wiadomości jak nie ja to ktoś inny go założy.

To prawie jeszcze miesiąc i dlatego boje sie troche ze komus moze cos "powypadac" w międzyczasie.

Jak da rade załatwić "miejscówke" (Śrem) będzie very good.

frog 23.10.2003 08:51

Dobra dobra ja nic nie obiecuje ;) Mam najdalsza trase jak narazie ze wszystkich i czekam na jakas SLASKA ekipa !!! Moze tu nima nikogo ze slaska ?? Hmmm.. ALONE SILESIAN WARRIOR !!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12.