Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

CIAPEK 30.10.2003 01:15

LOODZIE!

Loodzie! Co nas tak mało ma być? A tylu chętnych było, zgłaszajcie się, a surffa prosze o uaktualnianie listy :)

jasut 30.10.2003 00:15

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
Jasut mam pytanko jak chcialbys wracac czy od razu po imprezie (bez sensu bo sie nawet piwka nie napijesz :D) czy rano po wyspaniu sie :D

O to samo pytał mnie Paput na PW. Decyzję podejmiemy wspólnie, nie mam sprecyzowanych planów. Nic mnie do Wrocławia nie goni (mam w pracy wolne do poniedziałku). A jeśli chodzi o piwko, to biorę ze sobą bezalkoholowe, gdyż z gruntu jestem nietrunkowy || .
Na wspólny wyjazd pisał się też RiT2, tylko on przyjedzie z Lubawki, więc myślę, że najlepiej byłoby się spotkać na dworcu, przywitać kolegę i razem udać się na zlocik. Czekam tylko na potwierdzenie czy na pewno przyjedzie i o której pociąg będzie we Wrocławiu. Myślałem, żeby wyjechać po obiedzie (ok. 14.30).

surff 29.10.2003 22:43

Zostańcie wszyscy!!!

Majonez 29.10.2003 22:36

Jasut mam pytanko jak chcialbys wracac czy od razu po imprezie (bez sensu bo sie nawet piwka nie napijesz :D) czy rano po wyspaniu sie :D

Ja i tak chyba nie wracam od razu do wrocka tylko do siostry pojade ale chcialbym wiedziec co Ty zamierzasz

surff 29.10.2003 22:06

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
kurka, chetnie bym przyjechal, ale niestety chyba nie dam rady :'(
sorka :(
do piatku dam znac, moze cos jednak wykombinuje

Kombinuj!!!

frog 29.10.2003 22:02

No ja tu juz malo smutny jestem ze nie dam rady 15tego byc :(((( A mialo byc tak pieknie ;(((

Y@nkee_PL 29.10.2003 21:56

kurka, chetnie bym przyjechal, ale niestety chyba nie dam rady :'(
sorka :(
do piatku dam znac, moze cos jednak wykombinuje

surff 29.10.2003 21:51

Drodzy Forumowicze!

Chciałbym podać trochę więcej informacji na temat zbliżającego się zlotu. Zacznę od informacji kto już potwierdził swoją obecność:

1.Majonez
2.Brzuszki+Justyna
3.Ciapek
4.Jasut
5.Paput
6.Nimal
7.Forest (współotrganizator;))

Proszę tylko wszystkich, którzy chcą jeszcze się dopisać o potwierdzenie swojego przybycia na maila surff@surff.neostrada.pl - najdalej do piątku.

Myślę , że spotkamy się wszyscy w Śremie około godziny 16-17 (wszystkim wyślę informacje z mapką dojazdu na maila). Tak jak już pisałem wcześniej - jeśli ktoś z was dotrze pociągiem do Poznania moge wyjechać po niego na dworzec PKP.

Musiałem już zarezrwować pokoje ponieważ w tym terminie w Śremie są jakieś obozy sportowe i zaczeło już brakowac miejsc. Dlatego mam serdeczną prośbę napiszcie na maila kto na 100 % zostanie na noc - jutro muszę zadzwonić i potwierdzić rezerwacje.(Fajnie by było gdyby wszyscy , którzy przyjada na zlot nie uciekali zaraz po imprezce!!) Wstępnie zamówiłem 10 łóżek po 18 zł od osoby. Stwierdziliśmy z Forestem , ze wszyscy przekimamy w jednym miejscu - tak bedzie chyba najlepiej( I będziemy się bawić wszyscy do końca razem;)).

Co do samej imprezki to także jutro zarezerwuje dwa stoliki w knajpie, i zagadam na temat rabatu na browarki;). W ogóle to fajnie by było jakbyśmy spotkali się np. na czacie i pogadali sobie LIVE:) - np. juto o 22.00

Pozdrawiam!!!

CZAT:)

esem 28.10.2003 20:14

Nie dam rady 15ego: odrabiam wolny dzień: 10ego listopada.
Sorry, tak wyszło: ale praca to praca: bezrobocie rośnie. 8)

surff 27.10.2003 21:25

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
Srem pod Poznaniem, 15 listopada br. :jupi:
w topicu "no to pijemy" zaczela sie lista chetnych robic - chyba ja lepiej tu bedzie przeniesc, zeby dodatkowego zamieszanie nie wywolywac ^_^

pozdro

Pamiętajcie Panowie, aby potwierdzać mailem swoją obecność surff@surff.neostrada.pl - muszę zorganizować noclegi. Potwierdzenia poproszę do końca tego tygodnia.
Pozdrawiam

nimal 27.10.2003 21:06

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Wchodzę - dajcie info o terminie i miejscu. 8)
Srem pod Poznaniem, 15 listopada br. :jupi:
w topicu "no to pijemy" zaczela sie lista chetnych robic - chyba ja lepiej tu bedzie przeniesc, zeby dodatkowego zamieszanie nie wywolywac ^_^

pozdro

esem 27.10.2003 20:22

Wchodzę - dajcie info o terminie i miejscu. 8)

frog 27.10.2003 18:00

WOW no chlopaki urzadzili niezla IMPREZE. Na takiej to fiu fiu ZABAWA :> Ale KASA na organizacje to jest BOOL !!! :((

RiT2 27.10.2003 17:27

Polecam Waszej uwadze taki skromny link: http://www.tweak.pl/artykul/dziwnow2003

jasut 24.10.2003 13:18

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.
Znajdzie się, mam 4 miejsca, uwzględniając, że Majonez jest pierwszy to jeszcze 3 ludzi się zmieści.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:53.