![]() |
LOODZIE!
Loodzie! Co nas tak mało ma być? A tylu chętnych było, zgłaszajcie się, a surffa prosze o uaktualnianie listy :)
|
Cytat:
Na wspólny wyjazd pisał się też RiT2, tylko on przyjedzie z Lubawki, więc myślę, że najlepiej byłoby się spotkać na dworcu, przywitać kolegę i razem udać się na zlocik. Czekam tylko na potwierdzenie czy na pewno przyjedzie i o której pociąg będzie we Wrocławiu. Myślałem, żeby wyjechać po obiedzie (ok. 14.30). |
Zostańcie wszyscy!!!
|
Jasut mam pytanko jak chcialbys wracac czy od razu po imprezie (bez sensu bo sie nawet piwka nie napijesz :D) czy rano po wyspaniu sie :D
Ja i tak chyba nie wracam od razu do wrocka tylko do siostry pojade ale chcialbym wiedziec co Ty zamierzasz |
Cytat:
|
No ja tu juz malo smutny jestem ze nie dam rady 15tego byc :(((( A mialo byc tak pieknie ;(((
|
kurka, chetnie bym przyjechal, ale niestety chyba nie dam rady :'(
sorka :( do piatku dam znac, moze cos jednak wykombinuje |
Drodzy Forumowicze!
Chciałbym podać trochę więcej informacji na temat zbliżającego się zlotu. Zacznę od informacji kto już potwierdził swoją obecność: 1.Majonez 2.Brzuszki+Justyna 3.Ciapek 4.Jasut 5.Paput 6.Nimal 7.Forest (współotrganizator;)) Proszę tylko wszystkich, którzy chcą jeszcze się dopisać o potwierdzenie swojego przybycia na maila surff@surff.neostrada.pl - najdalej do piątku. Myślę , że spotkamy się wszyscy w Śremie około godziny 16-17 (wszystkim wyślę informacje z mapką dojazdu na maila). Tak jak już pisałem wcześniej - jeśli ktoś z was dotrze pociągiem do Poznania moge wyjechać po niego na dworzec PKP. Musiałem już zarezrwować pokoje ponieważ w tym terminie w Śremie są jakieś obozy sportowe i zaczeło już brakowac miejsc. Dlatego mam serdeczną prośbę napiszcie na maila kto na 100 % zostanie na noc - jutro muszę zadzwonić i potwierdzić rezerwacje.(Fajnie by było gdyby wszyscy , którzy przyjada na zlot nie uciekali zaraz po imprezce!!) Wstępnie zamówiłem 10 łóżek po 18 zł od osoby. Stwierdziliśmy z Forestem , ze wszyscy przekimamy w jednym miejscu - tak bedzie chyba najlepiej( I będziemy się bawić wszyscy do końca razem;)). Co do samej imprezki to także jutro zarezerwuje dwa stoliki w knajpie, i zagadam na temat rabatu na browarki;). W ogóle to fajnie by było jakbyśmy spotkali się np. na czacie i pogadali sobie LIVE:) - np. juto o 22.00 Pozdrawiam!!! CZAT:) |
Nie dam rady 15ego: odrabiam wolny dzień: 10ego listopada.
Sorry, tak wyszło: ale praca to praca: bezrobocie rośnie. 8) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
w topicu "no to pijemy" zaczela sie lista chetnych robic - chyba ja lepiej tu bedzie przeniesc, zeby dodatkowego zamieszanie nie wywolywac ^_^ pozdro |
Wchodzę - dajcie info o terminie i miejscu. 8)
|
WOW no chlopaki urzadzili niezla IMPREZE. Na takiej to fiu fiu ZABAWA :> Ale KASA na organizacje to jest BOOL !!! :((
|
Polecam Waszej uwadze taki skromny link: http://www.tweak.pl/artykul/dziwnow2003
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:53. |