Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

surff 17.11.2003 11:17

Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!

POZDRAWIAM!!!

brzuszki 17.11.2003 18:45

Cytat:

Napisany przez surff
Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!

POZDRAWIAM!!!

tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^

od Brzuszka:

a było świetnie.Noc za krótka,wódy za mało,wszyscy z wszystkimi naraz chcieli rozmawiać - jednk spotkanie w realu to coś szczególnego.
I nawet jakiś wściekły po..eb,który próbował Nas staranować nie popsuł nam zabawy.A jak sie zdziwił kolo,jak zamiast wpier...l zaśpiewaliśmy mu "sto lat".Wiwat ekipa z Forum!
Szczególne dzięki dla Smerfa ^_^ ;) za organizację.
/wszyscy chyba byliśmy pod wrażeniem./

a Ja złożony grypką - a tak grypką - czekam na kolejny Zlot,niekoniecznie za rok :spoko:

forest 17.11.2003 18:48

Cytat:

Napisany przez nimal
Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ;)
THX Surff za organizacje!

Amen.

CIAPEK 17.11.2003 19:02

to jeszcze raz ja :)
Brzusie wracajcie do zdrowia! Że Justynke grypka rozłoży spodziewałem się, ale, że Ciebie to nie. Dużo zdrówka :)
Mnie jeszcze po powrocie rozłożyła mała imprezka z balastem, który wiozłem do Śremu, a jednak on powrócił razem ze mną ;) Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.:)

Taa koleś od śremskich zadym ostro się ździwił jak mu zaśpiewaliśmy sto lat :D, dobre było! :spoko:
Nie zapomne także śremskich trąb, które budzą gości nad ranem, hehehe :D ;).
Zdjęcia myśle że będą w swoim czasie...Surff wie o tym więcej, nie wiem jak z Forestem, który pstrykał fotki telefonem, ale jak coś się nadaje do zamieszczenia tutaj to nie widze przeszkód :)

Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za miłą atmosferę oraz same chęci spotkania się, które jak myślę okazały się trafnym pomysłem wbrew niektórym sceptykom, którze nieciekawie mówili o takim pomyśle.
Brzuszkom dziękuję za podwózkę ;)

>>> slaski mini zlot ?!? <<< ??? heheh, zaczelo się od czego innego, od innych osób a skończyło się na czym innym, Ci którzy nie byli mają czego żałować, ale tak jak mómi brzuszek...do zobaczenia!

forest 17.11.2003 19:19

Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg
zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze...
Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek:)

Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze...:)

Hope to here from see you soon!

CIAPEK 17.11.2003 19:41

są są forest! :)
troche wolno się ładują, ale są i to ważne.
Jestem w połowie i powiem jedno... HARDCORE :), nie wiedziałem że to tak wyglądało :D ;)

Dla niezorientowanych to fotki z miejsca spoczynku :) i troche z dnia nastepnego ;) /edit

Fajne chwile...fajnie powspominać.

surff 17.11.2003 20:27

tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^

Ojej co za wpadka :nie: :nie:
Specjanle podziękowania dla JUSTYNY!!!!!!! Mam nadzieję, ze nie zanudziliśmy cię naszymi dyskusjami !!

Wracajcie szybko do zdrowia kochani!!

Pozdrawiam

nimal 17.11.2003 20:50

oj oj
zdrowka dla Brzuszkow OBOJGA ofkorz
zdjecia mi sie zaladowac nie za bardzo chca... blad adresu mi wyskakuje :(

jeszcze raz THX for ewrybody :)

paput2000 18.11.2003 08:26

Cholera zdjecia mi się też nie ładują - tylko nie wiem czy chce na nie patrzeć. Mam nadzieje, że nie wyglądamy tam za bardzo jak osobniki z "Nocy żywych trupów"
:D

nimal 18.11.2003 08:32

chyba problem roszyfrowany - niektore proxy nie pozwalaja wejsc na adresy w ktorych jest znak _
numer nie :D
trzeba pogrebac i zmienic proxego...
ja nie mialem zadnego i tez nie wlazil, ale wywalal ze to przez cache na serwku, kilka zmian adresow proxy mnie w tym upewnilo...

kraluk 18.11.2003 08:40

Cytat:

Napisany przez forest
Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg
zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze...
Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek:)

Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze...:)

Hope to here from see you soon!

Jakość mogłaby być lepsza :)
Pozdro;)

surff 18.11.2003 09:29

Cytat:

Napisany przez kraluk
Jakość mogłaby być lepsza :)
Pozdro;)

Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach??

CIAPEK 18.11.2003 10:37

lepszy rydz niż nic..... kraluk

Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy? ;)

paput2000 18.11.2003 19:07

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
lepszy rydz niż nic..... kraluk

Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy? ;)

Jeżeli można, to reflektuje.

CIAPEK 18.11.2003 20:38

Cytat:

Napisany przez paput2000
Jeżeli można, to reflektuje.

poszlo na mail w podpisie, pozdrawiam.

Gorzala tez mnie prosil, tez juz poslalem paczuszke :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22.