Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

nimal 13.11.2003 22:03

a mial byc jeszcze Majonez?
Ormianin - dasz rade - juz sie tam odkazisz z zarazkow wszelakich :D

nikt nie jedzie przez Poznan? :(

Majonez 13.11.2003 23:26

Cytat:

Napisany przez nimal
a mial byc jeszcze Majonez?[...]

no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
ostatnie dwa tygodnie to jakis zakichany pech :smutny:

edit: (zainteresowani juz wiedza wiec nie bede pisal co i jak)

wszystkich ktorzy na mnie liczyli przepraszam a najbardziej Surff'a, bo mialem byc tym ktory bedzie na 150%
mam nadzieje ze jeszcze spotkam sie z Wami wszystkimi - predzej czy pozniej bede w poznaniu wiec osoby ktore mieszkaja tam lub maja rzut beretem i beda chcialy wyskoczyc na jakies piwko juz teraz zapraszam
z ekipa z wroclawia tez moge juz sie na piwko umowic np w spizu albo innej przyjemnej knajpce
jednak to wszystko nie wczesniej niz koniec listopada/ poczatek grudnia
teraz jeszcze sie kuruje i potrwa to na pewno jeszcze przez przyszly tydzien
potem inne sprawy z tym zwiazane a nastepnie czeka mnie taki zapiernicz zwiazany z dwutygodniowa nieobecnoscia na zajeciach ze nawet nie chce o tym myslec (po drodze mam jeszcze dwa kola z ktorymi nie wiem co poczac)

pozdrawiam wszytkich serdecznie
a zlotowiczom zycze udanej zabawy
do zobaczyska

CIAPEK 14.11.2003 01:57

Zlot

Ilość załączników: 1
przykro nam Majonez...wracaj do pełni sił.

Szkoda, szkoda, że będzie nas tak mało...troche osób dało d...., zdarza się, bo niektórzy strasznie się ucieszyli z powodu zlotu i takie tam...jedni nie mogą, jedni nie chcą, jedni mają to gdzieś, jedni się rozmyślyli.

Jutro zlot...ciesze sie...pierwszy raz zobacze tych ludzi na oczy...na codzień znani mi z forum...niektórzy także z rozmów na GG...okazują się być fajnymi ludźmi :).
Myśle, że razem miło spędzimy ten czas...myśle, że nie ostatni i myśle, że w wiele większym gronie.

Podziekowania dla surffa, który załatwił to wszystko i dla tych którzy będą na tym zlocie i nie zawiedli i mają ochote na spotkanie. :spoko:

A to taki wyjątkowy plakacik przy odrobinie mojego graficznego talentu :)

nimal 14.11.2003 09:27

przykro na wszystkim Majonez z powodu tych przebojow... zapraszam do Poznania - jakies piwko lub dwa ;)

pzodro evrybody & cu tumorol ;)

jasut 14.11.2003 18:08

Cytat:

Napisany przez Majonez
no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
do zobaczyska

Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam

paput2000 14.11.2003 20:07

Cytat:

Napisany przez jasut
Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam

Jasut odezwij się na maila lub telefonicznie (masz mój nr. telefonu na skrzynce i privie)

bgn 14.11.2003 20:25

W wigilię zlotu - Pozdrawiam zebrane jutro w Sremie KOLEŻeŃstwo, Ja niestety pracuję , ale w chwilach wolnych zwrócę sie na północ od Wrocławia myśląc o WAS

brzuszki 14.11.2003 22:12

Cytat:

Napisany przez jasut
Pozdrawiam

i niech to bedzie koniecznie fotka obitka

Majonez 15.11.2003 03:30

co do fotki to sie zobaczy jeszcze - nie jestem zbyt fotogeniczny :podbite:
Jeszcze raz zycze udanej zabawy

RiT2 15.11.2003 08:40

Wszystkich, ktorzuy beda w Sremie - serdecznie pozdrawiam. Zycze owocnych obrad i ... malego bolu glowy (syndrom dnia drugiego) oraz szczesliwego powrotu do domu. Tak jak sie spodziewalem dyrekcja zaproponowala nam odrabianie 2 stycznia 2004, po poludniu w Domu Kultury wystepuja moi uczniowie z spektaklem "Wyszedl z domu" wg T. Rozewicza i ...... mam banana na wyjazd.

czero 15.11.2003 10:50

Bawcie sie dobrze :piwo:. A po powrocie najlepiej zamiesccie jakas galerie ze zlotu. Oczywiscie ze zdjeciami, ktore beda nadawaly sie do publikacji ;):D.

CIAPEK 16.11.2003 20:39

i po super zlocie ...

Witam! :)

Widze ze jestem pierwszy user ze zlotu ktory tu dotarł :), a dotrzec bylo ciezko:)

Ogulnie było super! :spoko: :piwo: kazdy jest ciekawym człowiekiem, a spotkanie było nieziemskie, jest co wspominac.

Dzieki wszystkim za spotkanie, Surffowi za super organizacje.

Ogólnie zlotowicze powiem tak...za***iście z Was ludzie! :)

Do zobaczenia, a do poklikania tutaj na forum zawsze ;)

paput2000 16.11.2003 20:55

Ja jestem chyba drugi.
Ja też serdecznie dziękuje Surfowi za profesjonalne zorganizowanie naszego spotkania na którym udało mi się spotkać bardzo ciekawych ludzi.

nimal 17.11.2003 07:44

Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ;)
THX Surff za organizacje!

jasut 17.11.2003 10:35

Na wstępie chciałem złożyć szczere kondolencje wszystkim, którzy nie przyjechali na zlot tylko dlatego, że im się nie chciało (pomijam oczywiście wszystkich, którzy mieli poważne powody). Argumenty, których użył Andrzej w jednym ze swoich postów nijak się mają do pozlotowej rzeczywistości. Cieszę się niezmiernie, że miałem okazję poznać wszystkich, którzy na zlot dojechali, dzięki wszystkim za super atmosferkę, moc bardzo wesołych wspomień. Oczywiście specjalne podziękowania dla Surffa za zorganizowanie tej imprezy. Zastanów się proszę, czy nie chciałbyś przeprowadzić się do Zakopanego (oni chyba nadal chcą organizować zimową olimpiadę).
Pozdrawiam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24.