Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.10.2003, 20:27   #1
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.inter-caffe.pl/
tu będziemy się najprawdopodobniej bawić.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.10.2003, 20:45   #2
przemas
wafel

Data rejestracji: 06.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage
przemas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 20:46   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
forest napisa***322;(a)
Przeciez w cafe@internet jest net
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo do identyfikacji.
F
Waiting for everybody!
te kilka to musialby byc wiecej niz 8... albo cos mocarniejszego - ale tego z zasady w lokalach nie pijam (w lokalach tez nie ryzykuje upicia sie - wiec maks to 4 sztuki)
Stary 23.10.2003, 20:57   #4
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
będziemy na zlocie hakować forum co dwie i więcej głów to nie jedna...w końcu to polska elita ^_^ albo stworzymy nową nagrywarke.

Sid! Postaraj się być, bez jaj

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 22:38   #5
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
RiT2 napisa***322;(a)
No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to
SUPER !!! Jestem też za Śremem, z Wrocka to niedaleko a 15 listopad bardzo mi pasuje. Z zasady jestem nie trunkowy, więc ewentualnie mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie ^_^ ). Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec

Ostatnio zmieniany przez jasut : 23.10.2003 o godz. 22:56
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 23:08   #6
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jashut! Dzieki, ze to przeczytales!!! Chyba czas rozpoczac kolejny konkurs z cyklu "zDolny Ślązak" i udowodnic, ze my tez potrafimy cos zorganizowac. Jedyny minus to miejsce: LUBAWKA. Na samej granicy z Czechami! Ale jezeli beda zainteresowani - podejmuje sie zorganizowac.

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.10.2003, 23:13   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
przemas napisa***322;(a)
jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage
to nie bedziemy rozmawiac przez forum cdrinfo tylko tak naprawde w realu

^_^ ^_^ ^_^

nocleg w klasach za damke? bedzie sie gdzie umyc? zreszta niewazne - chyba sie starzeje ze takie pytania sie mi nasuwaja

jest super
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 00:32   #8
przemas
wafel

Data rejestracji: 06.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
jasut napisa***322;(a)
... Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi...
dobrze gada dac mu piwa... :zeby:
przemas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 03:08   #9
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@surff [b]Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie Jeszcze Thantos został...może on się skusi??[b]

a ja to co kurde juz wszyscy mnie zapomnieli

@forest A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo do identyfikacji.

heh nie wiem jak sid ale ze mna nie przejdzie taki numer {Majonez aka Morfeusz hahahhahaha}

@jasut jezeli mozna to ja pisze sie na liste do zabrania z Toba - oczywiscie dorzucam sie do benzynki (i nawet nie mow ze nie bo ze mna sie nie dyskutuje ) - jeszcze dam znac bo byc moze pojade wczesniej do siostry do poznania - tylko jeszcze chcialbym wiedziec jak dojechac z poznania do tego srema

tylko jeszcze jedna kwestia wazna dla mnie osobiscie - nie pojade do poki nie dostane zelaznego listu - cholera wie moze ktos przyjedzie i mi z gazrurki przylozy ^_^

ps. tak w ogole to mam w tym momencie goraczke i katar jak cholera - pogralem 3 godz w q3 i mam dosyc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 09:17   #10
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.

Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 24.10.2003 o godz. 09:20
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 09:35   #11
surff
Ramblings of a Madman

Witam,

Nie będzie mnie na forum do niedzieli, ale do tego czasu sprawdzę ile kosztują najtańsze noclegi, założę nowy topic i o wszystkim poinformuję. U Forsta i u mnie może spokojnie przekimac 5-6 osób. Sprawdzę też ile kosztowałoby wynajęcie salki - jeśli okaze się , że będzie nas więcej może to byłoby najlepsze rozwiazanie.

@majonez - nikt o Tobie nie zapomina, zostałeś właśnie OFICJALNYM MODERATOREM II ZLOTU MIŁOŚNIKÓW CDRINFO i myślę, ze wszyscy się z tym zgodzą Co do dojazdu to Śremu to jeszcze uzgodnimy , tak jak pisałem wcześniej jestem w stanie wyjechać swoim Saxofonem na dworzec PKP i zgarnąć 3 osobników, jeśli będzie was więcej na dworcu podjedzie także Forest swoim samochodem.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez surff : 24.10.2003 o godz. 09:41
surff jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 10:05   #12
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
jasut napisa***322;(a)
(...) mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie ^_^ ).(...)
buuuuuhahahahhaah dobry tekst! ^_^ ^_^ LOL BIG LOL
mój kumpel (tzn. jegoi rodzice) mają zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy.

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...
Się zobaczy...

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 10:10   #13
surff
Ramblings of a Madman

Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...
Się zobaczy...
Mimo wszystko sprawdzam ile kosztują noclegi w moim mieście (po raz pierwszy w życiu) i znalazłem mieszkanie , które wnajmuje babka jako nocleg - 3 pokoje , około 35 zł za osobę i spokojenie 10 osób się pomieści. Szukam dalej...
Stary 24.10.2003, 10:21   #14
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
(...) zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy.
ten pomysl to hardcore na maxa ^_^

Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
(...)Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...
Się zobaczy...
mam nadzieje ze przed switem (poludniem) nas z tej kafei nie wywala - wtedy pewnie spora czesc juz w okolicy stolu legnie ^_^

pozdro
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2003, 10:31   #15
surff
Ramblings of a Madman

...no więc sprawa wygląda tak:

NOCLEG:
1. Hotel Sportowy - 18 zł od osoby ( pokoje wieloosobowe ), maksymalnie 20 ludzi.

WYŻYWIENIE:
We własnym zakresie, jak ktoś chce cos ciepłego są pizzerie i takie tam rózne

DOJAZD:

dojazd do śremu

Dla przybywających do Poznania za pośrednictwem PKP oferuję odbiór z dworca własnym trnasportem - jesteśmy w stanie wyjechać dwoma autami i zabrać około 6 forumowiczów.

POBYT:
Tu jeszcze jest sprawa do uzgodnienia czy będziemy w kanjpie Inter@Caffe czy też może uda mi się załatwić jakoś tanio salkę. Wszystko zależy od ilości osób które się zdeklarują na przyjazd.

Twoje uprawnienia: