![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#136 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!
POZDRAWIAM!!!
primum non nocere Ostatnio zmieniany przez surff : 17.11.2003 o godz. 12:45 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
od Brzuszka: a było świetnie.Noc za krótka,wódy za mało,wszyscy z wszystkimi naraz chcieli rozmawiać - jednk spotkanie w realu to coś szczególnego. I nawet jakiś wściekły po..eb,który próbował Nas staranować nie popsuł nam zabawy.A jak sie zdziwił kolo,jak zamiast wpier...l zaśpiewaliśmy mu "sto lat".Wiwat ekipa z Forum! Szczególne dzięki dla Smerfa ^_^ za organizację./wszyscy chyba byliśmy pod wrażeniem./ a Ja złożony grypką - a tak grypką - czekam na kolejny Zlot,niekoniecznie za rok
Ostatnio zmieniany przez brzuszki : 17.11.2003 o godz. 19:49 |
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
to jeszcze raz ja
![]() Brzusie wracajcie do zdrowia! Że Justynke grypka rozłoży spodziewałem się, ale, że Ciebie to nie. Dużo zdrówka ![]() Mnie jeszcze po powrocie rozłożyła mała imprezka z balastem, który wiozłem do Śremu, a jednak on powrócił razem ze mną Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.![]() Taa koleś od śremskich zadym ostro się ździwił jak mu zaśpiewaliśmy sto lat , dobre było! ![]() Nie zapomne także śremskich trąb, które budzą gości nad ranem, hehehe .Zdjęcia myśle że będą w swoim czasie...Surff wie o tym więcej, nie wiem jak z Forestem, który pstrykał fotki telefonem, ale jak coś się nadaje do zamieszczenia tutaj to nie widze przeszkód ![]() Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za miłą atmosferę oraz same chęci spotkania się, które jak myślę okazały się trafnym pomysłem wbrew niektórym sceptykom, którze nieciekawie mówili o takim pomyśle. Brzuszkom dziękuję za podwózkę ![]() >>> slaski mini zlot ?!? <<< heheh, zaczelo się od czego innego, od innych osób a skończyło się na czym innym, Ci którzy nie byli mają czego żałować, ale tak jak mómi brzuszek...do zobaczenia!
|
|
|
#140 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze... Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek ![]() Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze... ![]() Hope to here from see you soon!
|
|
|
|
#141 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
są są forest!
![]() troche wolno się ładują, ale są i to ważne. Jestem w połowie i powiem jedno... HARDCORE , nie wiedziałem że to tak wyglądało ![]() Dla niezorientowanych to fotki z miejsca spoczynku i troche z dnia nastepnego /editFajne chwile...fajnie powspominać.
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 17.11.2003 o godz. 21:41 |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Ramblings of a Madman
![]() |
tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^
Ojej co za wpadka Specjanle podziękowania dla JUSTYNY!!!!!!! Mam nadzieję, ze nie zanudziliśmy cię naszymi dyskusjami !! Wracajcie szybko do zdrowia kochani!! Pozdrawiam
|
|
|
#143 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oj oj
zdrowka dla Brzuszkow OBOJGA ofkorz zdjecia mi sie zaladowac nie za bardzo chca... blad adresu mi wyskakuje ![]() jeszcze raz THX for ewrybody
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cholera zdjecia mi się też nie ładują - tylko nie wiem czy chce na nie patrzeć. Mam nadzieje, że nie wyglądamy tam za bardzo jak osobniki z "Nocy żywych trupów"
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chyba problem roszyfrowany - niektore proxy nie pozwalaja wejsc na adresy w ktorych jest znak _
numer nie ![]() trzeba pogrebac i zmienic proxego... ja nie mialem zadnego i tez nie wlazil, ale wywalal ze to przez cache na serwku, kilka zmian adresow proxy mnie w tym upewnilo... |
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Ramblings of a Madman
![]() |
Cytat:
Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach??
|
|
|
|
#148 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
lepszy rydz niż nic..... kraluk
Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy?
|
|
|
#149 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|