![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Wszystkich, ktorzuy beda w Sremie - serdecznie pozdrawiam. Zycze owocnych obrad i ... malego bolu glowy (syndrom dnia drugiego) oraz szczesliwego powrotu do domu. Tak jak sie spodziewalem dyrekcja zaproponowala nam odrabianie 2 stycznia 2004, po poludniu w Domu Kultury wystepuja moi uczniowie z spektaklem "Wyszedl z domu" wg T. Rozewicza i ...... mam banana na wyjazd.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Bawcie sie dobrze
. A po powrocie najlepiej zamiesccie jakas galerie ze zlotu. Oczywiscie ze zdjeciami, ktore beda nadawaly sie do publikacji ![]() .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witam!
![]() Widze ze jestem pierwszy user ze zlotu ktory tu dotarł , a dotrzec bylo ciezko![]() Ogulnie było super! kazdy jest ciekawym człowiekiem, a spotkanie było nieziemskie, jest co wspominac.Dzieki wszystkim za spotkanie, Surffowi za super organizacje. Ogólnie zlotowicze powiem tak...za***iście z Was ludzie! ![]() Do zobaczenia, a do poklikania tutaj na forum zawsze
|
|
|
#4 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Ja jestem chyba drugi.
Ja też serdecznie dziękuje Surfowi za profesjonalne zorganizowanie naszego spotkania na którym udało mi się spotkać bardzo ciekawych ludzi. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ![]() THX Surff za organizacje! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Na wstępie chciałem złożyć szczere kondolencje wszystkim, którzy nie przyjechali na zlot tylko dlatego, że im się nie chciało (pomijam oczywiście wszystkich, którzy mieli poważne powody). Argumenty, których użył Andrzej w jednym ze swoich postów nijak się mają do pozlotowej rzeczywistości. Cieszę się niezmiernie, że miałem okazję poznać wszystkich, którzy na zlot dojechali, dzięki wszystkim za super atmosferkę, moc bardzo wesołych wspomień. Oczywiście specjalne podziękowania dla Surffa za zorganizowanie tej imprezy. Zastanów się proszę, czy nie chciałbyś przeprowadzić się do Zakopanego (oni chyba nadal chcą organizować zimową olimpiadę).
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!
POZDRAWIAM!!!
primum non nocere Ostatnio zmieniany przez surff : 17.11.2003 o godz. 12:45 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
od Brzuszka: a było świetnie.Noc za krótka,wódy za mało,wszyscy z wszystkimi naraz chcieli rozmawiać - jednk spotkanie w realu to coś szczególnego. I nawet jakiś wściekły po..eb,który próbował Nas staranować nie popsuł nam zabawy.A jak sie zdziwił kolo,jak zamiast wpier...l zaśpiewaliśmy mu "sto lat".Wiwat ekipa z Forum! Szczególne dzięki dla Smerfa ^_^ za organizację./wszyscy chyba byliśmy pod wrażeniem./ a Ja złożony grypką - a tak grypką - czekam na kolejny Zlot,niekoniecznie za rok
Ostatnio zmieniany przez brzuszki : 17.11.2003 o godz. 19:49 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ramblings of a Madman
![]() |
tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^
Ojej co za wpadka Specjanle podziękowania dla JUSTYNY!!!!!!! Mam nadzieję, ze nie zanudziliśmy cię naszymi dyskusjami !! Wracajcie szybko do zdrowia kochani!! Pozdrawiam
|
|
|
#10 | |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
to jeszcze raz ja
![]() Brzusie wracajcie do zdrowia! Że Justynke grypka rozłoży spodziewałem się, ale, że Ciebie to nie. Dużo zdrówka ![]() Mnie jeszcze po powrocie rozłożyła mała imprezka z balastem, który wiozłem do Śremu, a jednak on powrócił razem ze mną Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.![]() Taa koleś od śremskich zadym ostro się ździwił jak mu zaśpiewaliśmy sto lat , dobre było! ![]() Nie zapomne także śremskich trąb, które budzą gości nad ranem, hehehe .Zdjęcia myśle że będą w swoim czasie...Surff wie o tym więcej, nie wiem jak z Forestem, który pstrykał fotki telefonem, ale jak coś się nadaje do zamieszczenia tutaj to nie widze przeszkód ![]() Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za miłą atmosferę oraz same chęci spotkania się, które jak myślę okazały się trafnym pomysłem wbrew niektórym sceptykom, którze nieciekawie mówili o takim pomyśle. Brzuszkom dziękuję za podwózkę ![]() >>> slaski mini zlot ?!? <<< heheh, zaczelo się od czego innego, od innych osób a skończyło się na czym innym, Ci którzy nie byli mają czego żałować, ale tak jak mómi brzuszek...do zobaczenia!
|
|
|
#12 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze... Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek ![]() Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze... ![]() Hope to here from see you soon!
|
|
|
|
#13 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ramblings of a Madman
![]() |
Cytat:
Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach??
|
|
|
|
#15 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
lepszy rydz niż nic..... kraluk
Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy?
|
![]() |
|
|