![]() |
Cała prawda na temat Beats by Dre.
Mały kawał tematyczny: - Apropo słuchawek: Czy mógłby ktoś polecić słuchawki do 400 zł? - Kup słuchawki za 300 zł, a za 100 zł pójdź na czyszczenie uszu. |
Marketing. To takie 'Apple' w świecie firm produkujących sprzęt audio? :)
|
andy... słuchawki Beats by Dre to już jest Apple... kupili ich :)
|
Widzisz jak pasuje? :D||
|
Ludzie, szukam dobrych słuchawek do telefonu, nie musi być mikrofon,
tylko do mp3, douszne. Dużo senheiserów jest na Allegro, nie wiem co wybrać. Mają być dobre i niedrogie (do 100zł), do słuchania elektroniki przede wszystkim, trochę muzyki poważnej. |
Na senheiser trzeba uważać, na allegro jest pełno podróbek :taktak:
|
Mam od jakiegoś roku-wiecej słuchawki od SoundMagic - model PL12 - kosztują 79zł. Jak za tę cenę dostajemy przyzwoity produkt.
|
Poszukuję tanich, pancernych, nausznych, dobrze izolujących od otoczenia, słuchawek z jakością dźwięku na poziomie "basic+". Do TV ewentualnie gier dla pewnego łobuza, co rozwala spotkania dorosłych domagając się odpalenia konsoli albo bajki. W sumie ma prawo się nudzić bez rówieśników gdy dorośli smęcą, ale odpalenie tego normalnie mocno utrudnia dorosłym smęcenie ;)
|
Philips SHP1900. Jakość dźwięku zadowoli malca, bez elementów ruchomych (muszli ruchomych) dzięki czemu są praktycznie niezniszczalne, jack nie urwie się tak łatwo (duży).
Spadały kilka razy, i nic, pałąk można rozłożyć praktycznie na płasko i nic mu się nie stanie. Dorwiesz za 30-50 zł. |
Cytat:
|
Cytat:
Do mp3 mam takie Jedyna wada - są duże ,poza tym w tej cenie w/g mnie bija wszystkie szajsheinsery,kossy itd Na pewno nie są tak popularne ale przez to też nie podrabiane |
Cytat:
To zaktualizujmy wymagania, szukam: tanich, pancernych, nausznych, dobrze izolujących od otoczenia, słuchawek z jakością dźwięku na poziomie "basic+", bezprzewodowych, z wymiennym aku*, [EDIT]stereo również bezprzewodowo** Ma działać z TV który jest zabytkowy i nie jest "smart". *na allegro znalazłem i takie, co są na AAA, i takie, co na jedną z baterii Nokia. Upierać się przy tym nie będę, ale fajnie by było, żeby jak w czasie zabawy padnie bateria, to mogę wymienić na inną a nie czekać aż się naładuje. ** wydawało mi się to oczywiste. Ale poczytałem i wychodzi na to, że wiele słuchawek tańszych ez kabla działa mono, a producent tę informację dosyć głęboko zakopuje. |
Pojechałem dziś przymierzyć i poczuć czym różnią się B&O Beoplay H8 i H9 (on-ear i over-ear). Przymierzyłem H9, posłuchałem, wyszedłem z rabatem. Warto!
|
Pomyśl o jakiś fajnych i praktycznych
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |