![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
zglupiec nie zglupiala by, bo nawet przez nia nie szlo by nic tylko bezposrednio skype-usb-bluetooth-sluchawka+mic-ucho+usta, ale czy cena nie odstraszyla Cie? tak samo jak kupisz mic+headphones na usb, dzwiekowke mozesz wyjac...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Słuchawki to najlepsze są na uszy...
|
|
|
#3 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
andrzejj9: wawa - mediamarkt wiekszy jakis, sporo sluchawek do testow nie wszystkie podpiete
jak ja kupowalem sluchaweczki, bylem w salonie sony (krakow) koles powiedzial ze moze mi pokazac wszystkie sluchawki jakie maja, pod warunkie ze opakowania nie sa "zgzane", czyli kazde te mi da, co sie bez problemu wyjmia z pudelka. tak tez bylo, tylko ze koles nie mogl mi doradzic, gral wielkiego hoiraka, a jak wyjalem mpio to oczy wielkie zrobil... poszedlem potem do euro mix czy jakos tak i koles tez mi wyjmowal z pudelek sluchaweczki, kossa, sensehcostam no i inne...wystarczy usmiechnac sie i poprosic o pomoc.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
zalezy na kogo sie trafi
|
|
|
|
#5 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
tak... wystarczy zagadać, np. w Auchan kupowałem głośniki, spokojnie się spytałem czy można na sklepie podłączyć i sprawdzić jak grają, no i jak się okazało nie było z tym problemu
![]() wkońcu klient nasz Pan
|
|
|
#6 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja się zgadzam i jeśli poproszę, nie przewiduję większych problemów z otrzymaniem pomocy. Ale jednak jest to pewne uczucie, że sprzedawca robi mi jakąś łaskę i oczekuje, że ja w związku z tym dokonam zakupu... Oczywiście nie muszę, a zasady wpływu społecznego znam wystarczająco dobrze, żeby nie dać sobą w ten sposób manipulować, ale jednak pewne uczucie niekomfortowej sytuacji pozostaje. A chciałbym sobie w spokoju, sam, obejrzeć to, co chcę i przesłuchać konkretne modele. A tego niestety chyba żaden sklep w Polsce jeszcze mi nie zaoferuje.
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Co do słuchawek to polecam AKG K-66 kupiłem je za 120 zł i jak dla mnie są naprawdę dobre (naturalny dźwięk) i warte swojej ceny.
|
|
|
#9 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Jak Sennheieser to tylko model HD595 ich poprzednik model HD590 zaliczany jest juz do klasyki, ale niestety to slono kosztuje, i nie maja mikrofonu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Szczerze polecalbym sluchawki firmy Manhattan http://www.computer-garage.co.uk/64/6108.html
Bardzo dobre wykonanie i dobre wlasciwosci odsluchowe, bardzo czysty dzwiek, z dobrze odwzorowanymi basami i wysokimi tonami. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, dowiem sie u ktorego dystrybutora to maja.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Bo i same słuchawki wyglądają bardzo ciekawie, a i cena w przeliczeniu nie prezentuje się źle
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgrzej***281; temat.
![]() Obecnie do mojego iAudio U3 u***380;ywam sennheiser***243;w mx400, og***243;lnie jestem zadowolony, jednak***380;e rado***347;***263; s***322;uchania psuje mi konieczno***347;***263; ci***261;g***322;ego ich "poprawiania w uszach", po prostu mi wypadaj***261;. ![]() St***261;d te***380; powsta***322;a my***347;l o kupieniu s***322;uchawek, kt***243;re s***261; wtykane g***322;***281;biej, jednak***380;e ogrom wyboru przyprawia mnie o b***243;l g***322;owy... ![]() Zastanawiam si***281; nad wyborem z poni***380;szych: Koss "the plug" http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=9718471257 ![]() Shure e2c http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=9714850549 ![]() http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=9718469489 Creative EP-630 http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=9716897583 Czy warto wyda***263; kilka razy wi***281;cej na shure'a?
|
|
![]() |
| Tagi |
| słuchawki |
|
|