![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
8 MILE - Film
Witam!
Bylem 17 na premierze tego filmu i musze powiedziec, ze nie jest tak rewelacyjny, jak sie spodziewalem. Eminem zagral tam bardzo dobrze, caly film jest zrobiony dobrze, sa tam rewelacyjne freestyle... ale szczerze mowiac spokojnie mozna go ogladac na komputerze. Film mi sie podobal ale troszke sie zawiodlem po tym, jak go zapowiadali. Jesli ktos byl na tym filmie to zapraszam do wypowiedzi i przedstawienia swojej opinii
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja w kinie nie byłem, ale film obejrzalem na kompie
. Podobała mi się gra Eminema, oprawa muzyczna na wysokim poziomie (fajnie się to ogląda przy wysokim poziomie dźwięku ) . Cała akcja też była w porządku (walki na scenie i nie tylko ) . Trochę tylko niepodobało mi się zaskakujące zakończenie, ale film wart jest obejrzenia.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Nie jestem w stanie tego pojac!!!
Ogladalem film, nijako z przymusu, o podobaniu sie, czy tez nie, nie bede sie wyrazal, bo nie ma tu o czym!!! Glupi film, glupie teksty, glupi pomysl, w sumie zerowanie na popularnosci, pozal sie boze "wykonawcy" czegos!!! Jezeli potrafi mi ktos wytlumaczyc fenomen, rytmicznego, wiecej lub mniej, bluzgania na wszystko i wszystkich, to stawiam mu piwo!!! Rozumiem muzyke buntu, sam to przechodzilem! Ale agresja dla agresji, demolka dla niczego, niszczenie wszystkiego bez tworzenia nowego? Ale jestem pewnie nie z tej bajki. |
|
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Wg. mnie ten film byl za***isty
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Podsumowując krótko:
Fabuła na 4+ Zwrotki Eminema wypasione Dobra gra Eminema (choć chciałbym zobaczyc jak zagra w filmie postać mniej podobną do siebie) Polecam film wszystkim którzy nie mają nawet z hiphopem nic wspólnego by mogli spojrzec chocby na zwykle rymy wykonane w pospiechu, nie jak na zwykle puste slowa czy przejaw agresji ale jak na SZTUKĘ (rozumiesz yahol). Twoje zdanie jest raczej oparte na stereotypach, a nie na prawdzie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
acha, nie zna mktos moze adresu oficjalnej polskiej strony o 8 milach (mozna tam sciagnac troche bajerów np fristajle itp) ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
A u was w kinie byl ten film z lektorem
Jak tak to wspolcz(u)je
|
|
|
|
#9 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
freestyle z tego filmu sciagnalem za pomoca Kazaa sa tam i czekaja az je possiesz hehehe (fajny jest "run rabbit run")
|
|
|
#10 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() W sensie zlym oczywiscie!!!!!!!! Dla mnie HH i ten caly EMINEM to banda gluptokow!! ale wiecie to moje zdanie!!
|
|
|
|
#11 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Panowie, Panowie!!! troszke wiecej tolerancji... nie mozemy sie obrazac wzajemnie!!! ja rozumiem ze jednemu sie podoba taka muzyka a drugiemu nie... ale czy od razu trzeba besztac to czego nie lubimy? to tak jakby ktos wszedl na forum i powiedzial ze nagrywanie plyt to lamerska zabawa... to ujeloby nas wszystkich i ugodzilo w nasze przekonania. Dlatego prosze o recenzje filmu a nie przekomarzanie sie czy HH jest dobry czy nie
|
|
|
#12 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
witam,
film widziałem, tekstów wysłuchałem, i film sie w sumie podobał. jedno mnie tylko wierci, film oglądałem w stanach, po angielsku, sam rozumiejąc angielskie teksty. jak to brzmiało, lub inaczej, czy miało to jaki kolwiek sens po przetłumaczeniu na polski ? shuma02 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
przepraszam, ale mam gdzies eminema
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
w 8 mili bylo wszystko co ma byc we wspolczesnym filmie z hollywood: muzyka (wiadomo eminem
)lanie po mordach ( i emenems ), ruchanie oraz szczesliwe zakonczenie a i bym zapomnial o osobistych problemach glownego bohatera i pozytywnym przeslaniu filmu jako calosci
|
![]() |
|
|