![]() |
Najczesciej od 40 do 50 stopni. Teraz akurat mam 37 :)
|
Cytat:
51C to bardzo duzo :( - tyle mozna osiagnac na zwyklym coolerze... ale fakt - przy w/c jest niesamowita cisza :) i.. plywajaca woda cieszy oko ;) pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
to i moje temp:)
|
legion
taa ja akurat mam na asusie p4p 800 E deluxe z tego co wiem asusy maja tendecje do zanizania temp.o okolo 5 stopni a abity zawyzania |
480 K ma moj procesor
|
51 stopni malo obciazony, 58 w stresie
ale Wawelski ma sporo racji - temp pokazywany przez czujniki to tylko orintacja a nie dokladne wskazanie dopuki dziala znaczy jest OK :D |
Cytat:
|
Cytat:
no chyba ze komus to gra na 100 % - ale w to nie bardzo wierze |
P4 2.8 GHz HT 800 (Northwood) spoczynek 27C stres max 40C(na smigle pentagrama 100alcu) zobaczymy jak przyjdzie upal :D
P.s ale tu musze przyznac racje koledze @Wawelski bo ten sam procesor wasadzony do innej plyty pokazuje inna temp. :| |
hmm teraz akurat mam na procu intel pentium 4 2.8 GHz Northwood 29C w czasie grania roznie 43C-45C odczyt mam z hardcano 12
procesor chlodzony jest FreeZone QC-80 Cu buda 2 wentylatory wdmuchujace powietrze i 2 wyciagajace |
AMD Athlon XP 2500+, chłodzenie wodne, max dochodzi do 51 stopni, wentylator na chłodnicy wody skręcony prawie na minimum
|
AthlonXP 2400 @ 2300Mhz
max ok 53st. troche duzo moim zdaniem. badziewny boxowy coolerek robi swoje. zmienie wentylatorek (boje sie o rdzen wiec zostawie radiator). i pewnie spadnie o kilka stopni (testowalem z zewnetrzym wentylatorem i efekty sa wymierne.. ponad 5 stopni mniej ) |
Athlon 2000+ Cooler Whisper Rock IV puszczony na 5V - 1200obr/min 50st/55 w stresie.
|
U mnie jest Athlon 2000+ na standardowym chłodzeniu...
A ta moja temperaturka nie jest ciut za wysoka??? |
wawelski tradycyjnie juz negatywnie nastawiony... hehe.
nie specjalnie sie na tym znam, w zasadzie nigdy nie monitorowalem ciepla az do wczoraj kiedy to wymienilem plyte glowna i zaciekawilem sie wysokim stanem temperatury. zGooGlowalem co moglem, i tak z ciekawosci sie Was tutaj o to spytalem. dzieki za info, dobrze wiedziec ze jest tyle roznych wariantow przy ktorych temperatura sie moze zmienic... trzymta sie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |