![]() |
Cytat:
i przy kazdym "wiekszym wysilku" sie wieszal :) pozdro ;) |
U mnie w SysTrayu, po włączeniu Everesta.
|
gdzie podaje reszte informacji? bo ja mam tylko proc mobo dyski
|
Nie wiem ile w tym prawdy, podaję za Everestem:
Mobo: 50°C Proc: 68°C Procesor graficzny: 73°C Otoczenie p.g. : 67°C HDD: 57°C http://images.free4web.pl/smilies/szok5.gif Mój sprzęt. |
Pentium 4 2,66 pracujacy 3,33 na boxowym coolerze kreci sie nie mniej niz 2600 obr/min
- normalna praca 38 - 42 stopnie - srednie zylowanie 42 - 48 stopni - mocne zylowanie 48 - 55 stopni |
Ilość załączników: 2
a ja dzis zamontowalem to cudo o ktorym tu juz wspominalem i temperaturki mam:
stres: procesor dioda: 31*C procesor czujnik socketowy: 40*C wiatrak 2500 z jednej strony potwora a drugi wyciaga powietrze z obudowy [jest praktycznie bezglosny] procesor antek 1700+@~1800mhz mam zamiar zfanmateowac wiatrak na procku do 1600obr/min ale to jutro bo dzis caly dzien sie meczylem zeby tego potwora zamontowac :) |
Cytat:
|
Cytat:
a następnie to : http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=101 Teraz rozumiesz? :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
30-40 :)
|
Ja preferuje raczej rzeczy firmowe , ponieważ wykonane są o wiele lepiej niż te niefirmowe i ciężej jest je uszkodzić i jest małe prawdopodobieństwo że : same będą się zaginały, czy też bloki będą się rozlutowywać. Żeby chłodzić ciekłym azotem to trzeba mieć co chłodzić ( mam na myśli takiego kompa , że tak powiem w "KOSMOS" :D )
Pozdrówki SPiDER |
Cytat:
a cieklym azotem nie da sie chlodzic - musialbys co jakis czas dolewac :) Cytat:
Cytat:
zreszta - najnowszy produkt CPC swiadczy o 'profesjonalnosci' firmy - mowie o zestawie, ktory miescie sie w miejsce CD-ROMu :) z ta cisza sie zgodze - pompki i wiatrakow na 5v na chlodnicy nie slychac W OGOLE :) a i co do tego sensu - ja taki widze, rozlutuj i sobie porownaj wnetrze swojego bloku CPC z wnetrzem bloku np. X3M || Cytat:
i jeszcze zene_k - gdzie ja pisalem o wentylatorach na chlodnicy bez chlodnicy? prosze wskaz mi to miejsce :) pozdro ;) |
Ja osobiście chętnie bym zmienił na wodne chłodzenie ale słabo z funduszami :) Mój fundusz obejmuje tylko Gigabyte 3D Cooler PCU21-FD - może kiedyś jak w totka wygram to sobie kupie kompa marzeń tzw. będe chłodził ciekłym azotem :D .
Ps. A ja kanapki trzymałęm w pralce , ale po praniu były zchlorowane :) i teraz trzymam w nieczynnej drukarce :piwo: Pozdrówki SPiDER |
Cytat:
A kanapki to ja trzymam w koszu na brudną bieliznę, po to aby ich nikt nie znalazł i mi nie zeżarł ;) :piwo: |
Cytat:
Sorki za zlosliwosc ale nie moglem sobie tego podarowac w przypadku CPC :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |