![]() |
przepraszam, ale tylko pogratulować...
|
Cytat:
|
W/g tego:
http://forum.chipinfo.ru/viewtopic_101498.html to jest : Podwójny polowy tranzystor SSM9926M (CEM9926, SFS9926, APM9926, Si9926): 20V, 6A Wg mnie to po parametrach 6A ma coś wspólnego z zasilaniem. Ten link zaczyna się tak: Spalił się na Grafice ASUS 9999GT/TD układ scalony .... Czy to coś Wam nie mówi ? |
Ja bym jednak doprowadził do porządku i oddał na serwis. Świruj do końca pawiana że włożyłeś i *** :)
Jak nie uznaja to ci oddadza i zaczniesz sie zastanawiac co dalej. Moze jak nie uznaja gwarancji to za kase ci naprawią? Próbuj i powodzenia! |
Dobra wiadomość
Mirek-1977
Mam dla Ciebie dobrą wiadomość . Jest odpowiednik IR : IRF7311 (Sprawdziłem parametry danych katalogowych - są identyczne) A możesz go kupić np tu: http://mselektronik.gdynia.pl/listtest.php?grupa=TRA21 Cena jest śmieszna więć z własnego doświadczenia wymieniłbym oba(dwa) układy scalone za jednym machem. No i powodzenia. |
Mysle ze jak sie nie da nic wymyslic to trzeba sie jeszcze raz zastanowic co mozna jeszcze wymyslic - to Ci powinno pomoc. Pozdrawiam i powodzenia, ja tez bym sprobowal oddac a pozniej kombinowac, w sumie to niezle Ci to idzie wiec probuj dalej.
|
"Pozdrawiam i powodzenia, ja tez bym sprobowal oddac a pozniej kombinowac, w sumie to niezle Ci to idzie wiec probuj dalej."[/QUOTE]
Dobrze tu mówi rembrant ja bym najpierw spróbował odać puki na gwarancji może ci sie uda jakoś podwinąć im tą karte i naprawią ,a jak nie to wtedy musisz coś kombinować ;) |
nie no ten topic wgniótł mnie w podłoge...
taka karta i jeszcze ją rajcować...nie moge taka kasa z dymkiem poszła... no ale życze powodzenia :) |
niektórzy nie mają co robić z pieniędzmi.
jak chcesz, podam ci moje konto - możesz conieco wpłacić, jeśli ci ciąży ^_^ a na serio, coś ty z nią robił (che che, chyba wiem :P), że ją tak ładnie załatwiłeś? |
Mi to wygląda na główke lutownicy transformatorowej :D
|
to juz po karcie jedynie utylizacja pozostaje :P heheh
|
Cytat:
|
Cytat:
-------- tylko ja robiłem OC proca bo grafa GF 2Ti nie nadaję sie do kręcenia... Thorton 2000+ @ Barton 3200+ (malowanie mostków Electon 40 AC aby powiekszyć cache L2 do 512kB) 11x200, odblokowany mnożnik, Vmod socket 1.83V GF 4mx 275/400 też pogoniłem 365/515 bez zakładania dodatkowych radiatorów ale jeszcze nic nie zjarałem :) |
Cytat:
|
Cytat:
a fx 5700 idzie z 425/550 na 450/560 [wyzej przy duzym aa i rozdzielczosci artami sypie :blee: ] narazie bym myslal moze nad lepszym chlodzeniem [3kg miedzi + wiatrak 1000obr] ale do tego trzeba miec czas i $$$ ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |