![]() |
Cytat:
Widocznie w Warszawie idioci mieszkają, skoro są skłonni płacić tyle za parę lutów. Mógłbym tyle zapłacić, jeśli serwis/osoba wykonująca tę czynność da mi gwarancję poprawności wykonania roboty! Gadanie typu: skoro stać Cię na kartę za 1500zł, to stać Cię na wylutowanie elementu w cenie 100zł i tak jest zwykłym zdzierstwem. Może ktoś odkładał ostatni grosz na to, aby posiadać tę kartę, ale w żaden sposób nie jest osobą zamożną? Czy jeśli ktoś jedzie maluszkiem zmienić koła na zimowe i płaci za tę usługe np. 50zł, a obok facet wymienia koła w Mercedesie i płaci np. 300zł, to jest to normalne? Przecież jest to ta sama czynność. To nie jest zdrowa sytuacja i jest godna potępienia! Nazywajmy rzeczy po imieniu! To się nie nazywa "rynek", tylko bezczelne cwaniactwo i naciąganie kogoś! |
Cytat:
poza tym w komórce sobie diody wymieniłem to takie gówno to tez nie problem...czarna magia to nie jest - tylko lekką ręke trzeba mieć :) |
Cytat:
|
no niestety
grafka nie działa tak jak bym się tego spodziewał po wymianie układów karta graf. działa nie w pełni poprawnie: gdy uruchamiam kompa w biosie i podczas wczytywania systemu jest wszystko widoczne widoczne jest również podczas pracy na domyślnych sterownikach windows - tuż po zainstalowaniu systemu lub w trybie awaryjnym ale po zainstalowaniu Force Ware obraz się kaszani (71.84) przy uruchamianiu komputera wszystko jest widoczne ale w momencie gdy ma się pojawić pulpit - w miejscu gdzie sterowniki zaczynają w pełni działać pojawia się krata taka o jakiej wcześniej pisałem oprócz wskazanego na fotce układu musiało się coś jeszcze przypalić nie wiem jednak co - na innych układach nie widać nadpalenia ani nawet nadtopienia powieszę ją sobie nad łużkiem i będę zasypiał z koszmarami może to mnie czegoś nauczy dzięki za pomoc i za wsparcie i... - co do niektórych - za dobrą zabawę |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A koledzy maja racje. Gdy grafa sypie artefaktami to jest to jak najbardziej wina pamieci. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |