Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.11.2005, 15:38   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
@andrzejj9 - 2 lata gwary, ale 7 dni jeśli coś będzie nie tak wymienią mi sprzęt od ręki, potem radio jedzie do serwisu i inne komplikacje.

pyt. ilu drożne głośniki skoro dzielone?
A to ok, nie słyszałem, żeby MM tak robił (może nowy salon ze względu na otwarcie), ale przydać się może. Inna sprawa, że sprzęt wadliwy od nowości tak często się raczej nie trafia..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2005, 23:18   #2
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
[...] sprzęt wadliwy od nowości tak często się raczej nie trafia..
Chyba, że w ferworze walki o towar ludziska wyrywali go sobie z rąk! ^_^
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 17:44   #3
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
wstałem o 5:30 o 6:30 bylem przed MM [...]
pozdro
dzisiaj w rybniku było otwarcie mm i tesco w jednym
bosze, co tam się działo...
auto musiałem postawić pół kilometra dalej bo inaczej bym do jutra tyczał próbując wyjechać.
korek conajmniej kilometrowy z każdej strony, w sklepach ludzi w ch...j i więcej.
no i kupiłem sobie to radyjko (pioneer).
jedna rzecz mi się w nim nie podoba - futerał na panel.
poza tym spoko.

ps. czy są do nabycia zaślepki zakrywające radyjko tak, żeby wyglądało, że otwór jest zaślwepiony?

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 20:33   #4
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
(...)

ps. czy są do nabycia zaślepki zakrywające radyjko tak, żeby wyglądało, że otwór jest zaślwepiony?
sa, na allegro takie badziajstwo widzialem
jakos nienajlepiej dopasowane, ale sa dostepne

ale srednio wierze, ze to dobry pomysl
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: